17.

4.9K 228 27
                                    

Zamalo.

Tek manje od milimetar prije nego što sam ga poljubila odgurnuo me od sebe i izašao iz sobe. Dyl je krenuo za njim i prije nego što je izašao nagnuo se na vrata i dodao "Igra je gotova". Uzela sam bocu i pogodila koš.

Koji problem Jake ima samnom.

Jake's pov

"Jake! Jake!" vikao je Dyl trčajući za mnom "daj uspori malo". Usporio sam i u tišini smo otišli u parkić na naše mjesto.

Sjeli smo na klupicu pored potoka. Pogedao sam ga. "Onda......hoćeš mi reći što je bilo ono u sobi?" Zurio sam u njegove oči još neko vrijeme i onda nago okrenuo glavu prema podu. Neznam.... da mu kažem istinu, ipak mi je najbolji frend..... A opet s druge starne on je njezin brat i u nekim situacijama se ponaša previše zaštitnički prema njoj. A i ona sama je rekla da ne želi imati nikakve privatne veze ni sa kim iz tima. Odlučio sam mu reći jer trenutno nitko ne bi bolje razumio nego on.

Podigao sam pogled prema njemu i pogledao ga ravno u oči, "Sviđa mi se tvoja sestra"..... Još me neko vrijeme promatrao začuđenim pogledom..... dok to njemu dođe do glave......

"Ček štaaaa?" naglo se ustao s klupice i skoro upao u potok da ga nisam uhvatio. Gledao me zbunjenim pogledom i otvorenim ustima.

"Muha će ti uletjet" odmah je zatvorio usta na što sa ja skoro prasnuo u smjeh. I on se na sekundu nasmijao i zatim vratio ozbiljnu facu.

"Znači sviđa ti se moja sestra"

"Da"

"Od kad?"

"Sjećaš se onog dana kad sam te doveo u našu sobu i pričao ostalima kako sam naletio na neku curu.."

"Da?"

"E pa to je bila tvoja sestra" blago sam se nasmijao na to sjećanje i spustio pogled.

"Da samo znaš kako je teško suzdržati se pored nje, još sad kad igra za našu momčad... ughhhh...."

Dyl se nasmješio, "Inače ne bih nikome dopustio da se mota oko moje sestre, ali znam te i znam da ćeš biti dobar prema njoj." Nasmijao sam se od uha do uha na šta je on nastavio, "ALI" rekao je. Uvijek taj 'ali' "ako joj slomiš srce....... slomit ću ja tebe na toliko komadića koliko ih nemožeš ni izbrojiti..." samo sam klimnuo.

"Samo je još problem što je rekla da odbija biti s ikim iz nogometnog tima, a to će biti problem" primio sam se za glavu. Zašto joj je to toliki problem.

"Bez brige Jake, pomoći ću ti, a ko to neuspije imamo još i Jenn i ostatak ekipe..... osim ako još netko ima problem ko i ti.." potapšao me po ramenu.

"Nadam se da neće" počešao sam se iza vrata.

"No sad kad već pričamo o ljubavnim problemima moram ti nešto reć" klimnuo sam glavom " meni se sviđa Jenn, i ne mogu prestat mislit o njoj"

Sad sam ja bio taj koji je ustao naglo s klupe, ali ja sam upao u potok, tako da sam sad sav mokar.

"To je dobra reakcija" nasmijao mi se Dyl.

"Nego imam ideju" rekao sam mu.

"Postao sam uho"

"Što kažeš da ti Alex i ja kao pomognemo da osvojiš Jenn, a tokom tog pomaganja ja ću osvajati Alex. Jer ona će nam govoriti nešto kao : Jenn voli npr. bijele ruže dok ja za razliku od nje volim roze. Ili nešto slično"

"Dobra ideja, stvarno dobra, no nećemo je moć provest u djelo ako se prehladiš."

Bio je u pravu. Krenuli smo u dom do koje sam se smrzo. Nije da je vani bil hladno nego sam ja bio mokar.

Room full of boys  ☑️Where stories live. Discover now