29.

444 20 0
                                    

Nem bírok levegőt venni mikor meglátom, hogy Harry Cedrik mellett ordít Dumbledore-ral. Szememből akaratlanul folyni kezdenek a könnyek. Nem vagyok szerelmes bele, viszont akkor is ő volt az első szerelmem. Le akarok menni, és csak mellé térdepelni. Siratni, és meggyászolni őt. Indulnék,  mikor Fred megfogja a kezemet és erősen tart.

-Syren-mondja,  mert őt is megviseli.

-Fred, mondd, hogy ő él, és csak valami olyan átkot szórtak rá amitől elaludt, vagy megdermedt. Nem halhatott meg-sírok.

-Syren... Ő meghalt-von magához.-Gyere menjünk fel a kastélyba. Meg kell nyugodnod!

Most volt vége a harmadik próbának. Nem tudom mi történt, de Fleur, és Krum is feladta, mert bement értük egy-egy tanár, Harry mikor kijött azt kiabálta, hogy Cedrik azt mondta hozza vissza a holttestét, és ezt a nagyúr tette. Akkor él a nagyúr. Nem akarok halálfaló lenni. Nagyon sajnálom Cho-t. Meghalt a szerelme. Én pedig, ki vagyok akadva. Nagyon remélem, hogy nem miattam halt meg.

Este, vacsoránál az igazgató úr elmondta, hogy tényleg a nagyúr tette. Harry, senkivel sem akar szóba állni. Utálom a nagyurat, és minden erőmmel azon leszek, hogy elpusztítsam őt. Többet soha senkit nem fog bántani vagy elvenni tőlem,  a szeretteim közül.

Év vége.

Ma van az évünk utolsó napja. El sem hiszem mennyire borzasztó volt ez az év, meghalt Cedrik, majdnem én is, össze törtem, még jobban megutált a családom,  és még szolgálatba is kellesz állnom nem soká. Nagyon félek.

-Szia Syren-jön be a szobába Hermione.

Épp pakolászok, és megfordulok. Nem értem miért van itt, de hagyom had beszéljen.

-Sajnálom. Féltékeny voltam. De rájöttem, hogy neked, mindenben sokkal rosszabb volt mint nekem, nem akartalak bántani. Igazából nagyon is kedveltelek, mielőtt... Szóval azelőtt. Csak azt akarom mondani, hogy jó nyári szünetet-mosolyog és kimegy a szobából.

Örülnöm kellene, hogy nem haragszik már rám a lány, de nem tudok. Egy: három hónapig nem fogom látni a barátomat, aki nélkül már lassan levegőt sem tudok venni, tudom, hogy ez nagyon nyálas, de ez az igazság. Tudom, hogy ő az igazi. Kettő: Azt a három hónapot az apámmal és a bátyámmal kell eltöltenem, és az előbbi, a halálomat kívánja. Hosszú nyár elé nézek az biztos.

Megfogom a ládám,  és kilépek a szobából, leviszem a klub helyiségbe, és lerakom. Ott ül Ron, Harry és Hermione.

-Nem láttátok az ikreket? Azt igérték elkísérnek a bagolyházba-nézek rájuk.

-De, pont ott jönnek mögötted-mondja Ron.

Megfordulok, és tényleg ott cipekednek a lépcsőn. Mikor ide érnek, Fred megpuszil. Egyébként kiderült, hogy nem George átkozott meg, hanem egy titokzatos vendég szórt valamit az italomba, míg nem nézett oda a nagyobbik iker.

Gyorsan elmegyünk Lorry-ért, aztán elmegyünk az állomásra, és felpakolunk a vonatra. Mikor a King's Crossra érünk elszomorodok. Mindenkitől el kell köszönnöm még a fülkében, hogy apám ne lásson. Harry-vel kezdem. Oda lépek hozzá, és jó erősen megölelem.

-Légy erős Harry! Minden héten írni fogok neked, hogy elviselhetőbb legyen a nyarad.

-Köszönöm. Nagyon nagy segítség vagy számomra Syren. Sose gondoltam volna, hogy egy Malfoy ennyit fog jelenteni nekem-mondja.

Elengedem, és Ron-hoz lépek.

-Kedves ifjú Weasley. Próbálj jól viselkedni a nyáron  és nem teljesen kiakasztani anyukádat. Oké?-ölelem meg.

-Én pedig arra kérlek, hogy teljesen akaszd ki a bátyád és az apád-nevet.

Én is nevetek egy sort, majd Hermione-hoz lépek.

-Sajnálom, hogy ebben az évben nem voltunk túl jóban, de remélem nyár után ez megváltozik.-bizonytalanul, de őt is megölelem.

-Én is sajnálom. És remélem, hogy jővőre legjobb barátnők leszünk-mosolyog.

Utoljára hagytam az ikreket, először George elé állok.

-George drágám. Vigyázz Fred-re, és ne öljétek meg egymást a testvéreiddel. Nagyon hiányozni fogsz-mosolygok rá,  mire olyan erősen megölel, hogy alig kapok levegőt.

-Még mindig áll, hogy adunk egy nagy doboz édességet, hogy minden reggel apukád kajájába csempészd.

Vigyorogva megrázom a fejem, majd Fred-hez megyek.

-Fred. Nagyon vigyázz magadra, és a szünetbe nehogy felszedj valami jó csajt, mert mind a kettőtöknek vége. Nagyon szeretlek. Minden héten írok nektek.

-Hát elgondolkoztattál-vigyorog.

Beleboxolok egyet a karjába.

-Nem,nem. Nagyon szeretlek pici  és senkire se cserélnélek el.

Lassan megycsókol, pár pillanatig még tart, majd kilépek a fülkéből, és elindulok oda, ahova soha többé nem mennék ha tehetném, haza.

Malfoy family shameWhere stories live. Discover now