12.

504 23 0
                                    

Nem bírom abba hagyni a sírást, pedig nem vagyok sírós fajta. A fiúk, tényleg megváltoztatják a lányokat. Ron kijön a konyhából, és amikor meglát elönti a düh.

-Az ikrek?-sziszegi.

-Ron, nem akarom, hogy miattam össze vessz a testvéreiddel, főlegne úgy, hogy az én hibám.-szipogok.

-Syren, én téged még sohasem láttalak sírni, és akkor valami nagyon rosszat tettek az ikrek, ha meg sirattak-csúszik le mellém.

-Nem, nem ők tettek nagyon rosszat hanem én.

Ráhajtom a fejemet a vállára, ő meg mind a két kezével átkarol és egy puszit nyom a homlokomra. Jól esik, nagyon jól esik, hogy itt van velem Ron, és úgy csinál mintha én mindent megtennék érte , pedig nem rég ha úgy vesszük megcsaltam. Lelkiismeretfurdalásom van.

Ezek után felmegyek, a lépcső előtt megölel, én beletemetem az arcom a mellkasába, mivel csak eddig érek fel neki, és azt mondom:

-Majd beszélünk. Holnap este ha akarod kimehetünk a tóhoz-felemelem a fejem és a szemeibe nézek.

-Hogy hogy csak este? Délután miért nem jó?-húzza fel a szemöldökét.

-Edzésem lesz-húzom el a számat.

Nem szól semmit. Megcsókolom, majd felmegyek. Lefürdök és lefekszek aludni.

Màsnap az iskola teljesen átlagos. Semmi sem történik, de egyáltalán nem várom a négy órát, mert akkor lesz az edzésem, ezzel még nem is lenne baj, csakhogy ott lesznek az ikrek is. Piszkálni fognak, vagy semmibe vesznek. De vegül eljön a kviddics ideje, nem sokára itt az első meccs és gyakorolnunk kell, nem mondhatom le. Felöltözök megfogom a seprűmet és elindulok. Húzom az időt, 50 van már öt perce ott kellene lennem. Mikor oda érek Angelina rögtön meglátott.

-Syren!Remélem tudod, hogy ha mégegyszer elkésel, nem fogsz játszani a következő meccsen.

-Ezt nem gondolhatod komolyan. Tudod jól hogy ő a legjobb hajtó a csapatunkban-mondja Harry.

-Te meg azt tudod, hogy ha te benne vagy valószínűleg nyerünk, szóval, jobban jár ha jön edzésre-heveskedik Angelina.

-Tényleg ezt kellene tennünk Angie, úgy is csak egy Malfoy-szólal meg Fred.

-Igen, a mardekár csapatában lenne a helye, sőt. Lehet összejátszik velük azért nem jött- teszi keresztbe a kezét a mellkasa előtt George.

Harry és én csak nézünk. Most ez komoly? Inkább ne vennének észre.

Elkezdjük az edzést. Passzolgatunk, meg gólokat lövögetünk Alicia-val és Angelinával. Az ikrek dolga, hogy felénk tereljék a gurkót. De csak engem lőttek. Már passzolnék épp, mikor tompa puffanás, elviselhetetlen fájdalom a fejemben, Angelina és  Alicia visitása és néma sötétség. Nem érzek semmit, de látok nem a valóságot, hanem valami mást.

Malfoy family shameWhere stories live. Discover now