14.

484 24 0
                                    

Már másik álomban vagyok. Furcsa. Mintha azt mutatná meg ami történt Ronnal.

-Mi a fenét műveltél?-ordítja Ron Frednek.

Körülnézek, a Kviddics pályán vagyunk. Ott fekszek egy lebegő hordágyon, vérzik a fejem , eltört az egyik lábam és kezem. Rengeteg lila folt van a testemen. Alig veszek levegőt. Draco mellettem áll és nagyon ideges. A pálcáját már McGalagony őrzi.

Vissza fordulok Ronékhoz. George, falfehér, és úgy néz ki mint aki mindjárt hányni fog. Ginny leülteti a fűbe. Rajta látom a megbánást, nem ezt akarta elérni. Fred arca lángvörös a méregtől, nem látom rajta, hogy a dühön kívűl mást is érzne.

Fred kezében még ott az ütő, a seprű nem messze tőle elhajítva hanyagul.

-Ez volt a feladatom!-ordítja Fred.

-Ez? Mit csináltál volna ha meghal? Fel sem fogod igaz?-ordít tovább.

-Nem akartam ennyire durván, de miattad tettem te húgyagyu!-közelebb lép Ronhoz és lenéz rá.

-Miattam? Engem akartal széttörni teljesen vagy mi?-kiabálja Ron.

-Nem, azt akartam, hogy megtanulja a leckét. Tudtad, hogy mielőtt felment hozzád és összejöttetek, ő egy másik fiúval enyelgett a tónál?-böki ki.

George hirtelen Fredre néz, mikor meghallja, mit is mondott.

-Megbeszéltük, hogy nem áruljuk el Ron-nak! Szegény Syren! Szerinted ezenkívül nem lett volna elég gondja?-feláll és oda megy Ronékhoz.

-Nem hiszem el! Ti mindig is utáltátok őt! Ti találjátok ezt ki!-kiabálja teljes erejéből, de már ő sem hiszi el teljesen.

Ő hisz bennem, de az ikreknek igazuk van. Ezt csináltam akármennyire is bánom azt. Szomorú vagyok, amiért ezt tettem vele, ha felkelek, biztos megbeszéljük, addig nem fogom hagyni.

-Ezek után, még mindig őt véded? Kérlek Ron ne csináld!-kiabál Fred.

-Ki fekszik félholtan? Te vagy ő?-kel ki magából Ron.

Lassan mozgolódni kezdek. Felkelek. Ron nincs mellettem. Viszont Draco ébren van és engem néz.

-A Weasley patkányt keresed Syren?-kérdezi flegmán.

-Ne mondj ilyet, Draco-mondom halkan.

-Miért ne? Egy Weasley tette ezt veled!-morogja.

Olyan mint Fred és George, a testvére után ítéli meg az embert.

-Azért, mert együtt vagyunk-suttogom.

-Micsoda?!Miért nem Marcus-szal vagy azzal a Dumstrangos fiúval jöttél össze? Miért pont egy vérárulóval? Egy szégyen vagy. A családunk szégyene!-mondja hangosabban.

-Légyszíves Draco, ne kérd, hogy válasszak! Mindig veled voltam mindenben, és ezt te is nagyon jól tudod, most te legyél velem. De ha nem így lesz, akármennyire is szeretlek, szó nélkül Ron-t fogom választani-mondom kissé könnyezve, és reménykedek benne, hogy engem választ nem pedig az aranyvért.

-Így gondolod? Hát akkor szia Syren, meggyaláztad a neved, te már nem vagy Malfoy. Ugyan olyan vagy mint a vérárulók, jól mondta apánk-azzal felállt és kiment.

Malfoy family shameWhere stories live. Discover now