26. Rész - Truth

1.4K 131 80
                                    

Ayo Baes!❤❤  (that picture tho)
Most igyekeztem hamarabb hozni a részt.😘
Furcsa lett és talán egy pötit indulatos is,
amiért előre is bocsi XD
Megszállt az ihlet és már nagyon közeledik a vég😓
Még pár apróságot kell beletennem, s
szerintem már jöhet is egy újabb könyvem.

Kiről olvasnátok szívesen és milyet?🙈🙉🙊
Van egy csomó, amit elkezdtem, de szeretném kiválogatni,
hogy melyik jönne be nektek a legjobban :)👧
Köszi mindenkinek, aki válaszol erre,
❤aki elolvassa a részt,❤
❤aki voteol,❤
❤aki kommentel.❤
💗B.U.É.K Nektek 💗
Jó olvasást❤❤❤

xXSunnyXx

Reggel szinte alig tudtam ébren lenni. Megtette az este a hatását, így amellett, hogy vagy hússzor majdnem beledőltem az ételbe amit csináltam, még az agyam is teljesen kikapcsolt. Szerencsére kaptam bónusz két órát, hogy aludjak a kinézetemnek köszönhetően, így dél után egy kicsivel már el is dőltem az ágyamon.

Nem is kellett sok idő, hisz egy óra alvás után, már vissza is tért az értelem az agyamba, s képes voltam gondolkodni Hoseokról. Elmélyedve a gondolataimban próbáltam rájönni, hogy most akkor mi van Hobival. Egész tegnap estig abban a hitben éltem, hogy ő biza Parkinsonos a folyamatosan remegő keze miatt. Mivel nem nagyon mertem őt erről kérdezni, így nem mondhatom legalább azt, hogy ő mondta.

De akkor sem stimmelt az egész. Tudtommal, ha valaki bipoláris akkor nem tartozik a tünetei közé a remegés. Igaz, nem sok időt töltöttem az orvosin és nem tudhattam százszázalékra, de akkoriban túl sok könyvet olvastam az ilyenekről és bár rég volt, még emlékeztem rá valamennyire. Feladva, hogy bármire is rájöjjek magamtól, inkább segítségül hívtam jóbarátomat, az internetet.

Ismét rákerestem a gyógyszerre és most végig is olvastam az oldalt.

-Mire alkalmazzák? Ezt már tudjuk.. hmm.. használati kockázatok... tudtommal nincsen szívbetegsége vagy ilyenek. -vontam össze a szemöldökömet, majd lejjebb görgettem az oldalon.

-Mellékhatások. -mormogtam magamban és kezdtem el olvasni őket. Hát nem kevés illett Hoseokra.

Agresszív viselkedés. Végül is nem rég agresszív volt és a találkozásunk pár napjában is.

Egyensúlyérzék elvesztése vagy romlása. Volt mikor random megingott vagy összerogyott meg mikor felmondták lábai a szolgálatot a sétánknál bár az lehet sima "gyenge végtagok" tűnne.

És.... kézremegés... Egyre jobban zakatolt a szívem miközben a többi tünetet olvastam.

Hidegrázás, orrfolyás, reszketés, ezeknek az összessége is lehetett a megfázásának eredménye.

Fáradtság.

Izgalmas álmok.. asszem ezt nem is kell körül írnom. A menstruáció megszűnése, jah az nem ide.

Kikerekedett szemekkel pislogtam a képernyőmre és igyekeztem felfogni a dolgokat. Ha Hoseok egy halom mellékhatástól szenved, mely az általa szedett gyógyszernek köszönhető vagy pusztán csak nagyon véletlen vagy a fiúm rossz gyógyszert szed.

Kicsit később:

Nagyon ideges voltam, még is úgy éreztem magamat, mint akit fejbe vágtak. Le voltam lassulva és fogalmam sem volt arról, hogy mit kéne tennem. Mivel letelt a "pihiidőm", ezért inkább lementem elkezdeni egy sütit, amit még az egyik hirdetésben láttam.
Pechemre Mrs. Jung is lent volt, így majdnem letámadtam a kérdéseimmel, de inkább erőt vettem magamon és mintha mi sem történt volna, a hűtőhöz mentem. A nő az asztalnál ült az egyik otthonkájában, s most már engem figyelt.

Be my Jagiya - J-Hope ff. [~Befejezett]Where stories live. Discover now