14. Rész - Comfort me

1.9K 157 73
                                    

Ayo Jagiyas💞
Ha jól számoltam 6 napja nem volt rész itt😱😭
Nos suli, suli és suli miatt. 😔
Jövőhéten minden nap fogok írni min. egy dogát kiv. Hétfőn,
szóval kívánjatok sok sikert.😢😿
Ez a rész... *dobpergés* kétszer olyan hosszú lett mint szokott
Magyarán 2570 szó.😶
olvasást kívánok, kitartást a sulihoz
és feltétlen kérek véleményt😂😊🌸💞

xXSunnyXx

Egy nő életében, legyen az akár szendeszűz vagy utcanő, legalább egyszer megtörténik az a bizonyos jelenség mikor élvezi, ha egy ellenkezőneműnek bejön, vagyis helyesbítek, tetszik neki amit lát.

Ha ilyenkor nem is fejezi ki, de kétség kívül megjegyzi magában, hogy az az outfit, amit felvett elérte a hatását, ha nem egy kedves mosoly vagy egy hajhátradobás következtében viselkedett olyan meglepőn a férfi.
Most nem arra gondolok mikor a metrón ülve, a veled szemben lévő furcsa srác bámul megszakítás nélkül téged hatalmas szemekkel, hanem mikor egy hímneműnek egyszerűen csak megakad rajtad a szeme.

Nos kb. nekem is ez a jelenség és érzéskavalkád ment végbe Hobival, csak nekem ehhez még egy másik dolog is hozzáadódott.
A női bájaim erőteljes kihasználni akarása.

Annyira izgultam, hogy képtelen voltam visszaaludni, s a hátra lévő óráimat valami nem túl ribis, de nőiesebb ruha utáni kutatással töltöttem. Valamilyen érthetetlen, szinte már ösztönös oknál fogva tudni akartam, hogy mi lesz a reakciója a srácnak, ha kicsit változtatok egy nap erejéig a stílusomban és picivel kihívóbb leszek, mint ahogy azt megszokhatta tőlem.

A választásom végül egy kisebb farmer shortra és egy olyan szürke hosszúujjúra esett, aminek akkora a kivágása, hogy a fekete csipke melltartóm felső része kilátszott. Így olvasva nagyon utcanősen nézhettem ki, de igazából a póló annyira bő volt, hogy pont eltakarta a gatyám és még a kivágása sem volt olyan kihívó, mint ahogy az elképzelve tűnik. Ezektől függetlenül persze meg volt a maga bája és biztos, hogy nem egy pasi fordult volna meg az utcán, ha így mentem volna ki a házból.

Egy nagyon enyhe sminket vittem fel csak, mert az önbizalmam az idő múlásával egyre jobban kezdett eltűnni és végig csak olyan gondolatok cikáztak a fejemben, miszerint biztos jó-e, ha én így kimegyek a szobámból és megjelenek Hoseok előtt.
A hajamat már szinte rettegve csináltam meg, de folyamatosan győzködtem magamat arról, miszerint nem fogok annyira rossznak kinézni.

Bad Girl imidzset nem akartam nagyon erőteljesre venni, hisz az nem én lettem volna, de azért volt bennem egy gyermeki pajkosság és játszhatnék, mikor a több órás izgulás és készülődés után kiléptem a szobám ajtaján és elindultam reggelit csinálni.

Be my Jagiya - J-Hope ff. [~Befejezett]Où les histoires vivent. Découvrez maintenant