{47}

1.2K 131 308
                                    


Pov Πέτρου

"Πέτρο;", ρωτάει ο Αντώνης μη περιμένοντας να δει εμένα εδώ . Λογικά θα περίμενε την Μάγδα να του ανοίξει .

"Θα περίμενες η Μάγδα να σου ανοίξει ε;", τον ρωτάω και κάνω στην άκρη για να περάσει μέσα .

Κλείνω την πόρτα και δείχνω με το χέρι μου τους καναπέδες για να καθίσει .

"Ναι . Δεν ήξερα πως μένετε μαζί . Δεν μου το είχε πει βασικά . Άσε που έχουμε να μιλήσουμε και  έναν μήνα ." , απαντάει ο Αντώνης καθώς βολεύεται στην θέση του .

"Μα , δεν μένουμε μαζί . Είχε μια δουλειά και εγώ κρατάω τον Δημητράκη . Με λίγα λόγια με έχουν καταντήσει και νταντά . ", του λέω .

"Θείε πήγα τουαλέτα.", ακούω τον μικρό να μου λέει ενώ μπαίνει στο σαλόνι .

Τόση ώρα αυτός έλειπε ; Γιατί είχα την εντύπωση πως ήταν εδώ ; Μπράβο Πέτρο καλός πατέρας θα γίνεις . Όχι μπράβο σου . Το παιδί να λείπει και εσύ να έχεις την εντύπωση πως είναι δίπλα σου . Αξίζω συγχαρητήρια.

"Πες μου πως αυτός ο λεβέντης είναι το μικρό το σκατουλακι που το ξεσκατιζε  η μάνα του . ", λέει ο Αντώνης εννοώντας τον Δημήτρη ." Πόσο μεγάλωσες ρέι;!" , συνεχίζει  και τον παίρνει αγκαλιά .

"Θείε Αντώνη το ότι με ξεσκατιζε η μάνα μου μέχρι τα 4 χρόνια μου , ας μην το κάνουμε καλύτερα θέμα !!" , του λέει ο μικρός .

"Καλά ότι πείτε ιππότη.", του λέει ο Αντώνης και τον αφήνει κάτω .

"Ξέρω πως τώρα θα μου πείτε να πάω να παίξω στο δωμάτιο μου επειδή έχετε να μιλήσετε πράγματα για μεγάλους . ", αρχίζει να λέει ο μικρός ." Θα πάω πρωτού μου το πείτε εσείς .", συμπληρώνει και φεύγει από το σαλόνι .

"Είναι έξυπνο παιδί .", παρατηρεί ο Αντώνης . "Απορώ σε ποιον έμοιασε.", λέει .

"Σίγουρα στον Στέλιο. Μπορεί να πήρε και από την εξυπνάδα μου . Πάντως από την Μάγδα δεν πήρε σίγουρα !!" , του λέω και μου ξεφεύγει ένα γελάκι .

"Βλέπω πως τώρα το έχεις αγαπήσει το παιδί. Θυμάσαι πως είχες αντιδράσει όταν σου  είπε η Μάγδα  πως είναι έγκυος ; ", με ρωτάει ο Αντώνης και το γέλιο μου κόβεται μαχαίρι .

•flashback•

"Πέτρο είμαι έγκυος . Περιμένω το παιδί του Στέλιου .", μου λέει η Μάγδα και πετάγομαι όρθιος .

"Τι; Πώς έγινε αυτό ; Γαμώτη σας για ποιόν λόγο δεν παίρνατε προφυλάξεις;" , αρχίζω να της αραδιάζω ένα σωρό ερωτήσεις .

"Our Child" #Wattys2019BCWhere stories live. Discover now