{23}

1.5K 167 240
                                    


"Δημήτρη κάτσε στην θέση σου και μην κουνάς την βάρκα γιατί θα μας ρίξεις .", λέω στον μικρό .

"Θέλω και εγώ να κάνω πετάλι . Έλα ρε μαμά να αλλάξουμε θέσεις , σε παρακαλωωωωω" ,με παρακαλεί κάνοντας γλυκιά την φωνή του .

"Δημήτρη δεν γίνεται να αλλάξουμε θέσεις αυτή την στιγμή. ", του λέω σοβαρή .

"Σε παρακαλώ . Σε παρακαλώ . Σε παρακαλώ .", με εκλιπαρει όλο και περισσότερο .

"Καλά , ας αλλάξουμε θέσεις .", ξεφυσαω ηττημένη .

Σηκώνομαι όρθια και πηγαίνω στην θέση του Δημήτρη . Αυτός σηκώνεται με πολύ φορά και καθώς προσπαθεί να πάει στην θέση μου με σπρώχνει και εγώ χάνω την ισορροπία μου .

Το αποτέλεσμα ? Να πέσω μέσα στο νερό . Ωραίο ? Για πείτε μου θα έχω δίκιο αν πνίξω τον Φίλιππο μετά που μου έλεγε πως τίποτα δεν θα συμβεί ?

Ψυχραιμία Μάγδα . Σκέψου πως κανείς δεν κοιτάει και γελάει μαζί σου . Σκέψου πως ούτε και ο Φίλιππος μαζί με τον Δημήτρη έχουν σκάσει στα γέλια και κοπανιουνται σαν τις φώκιες έξω από το νερό .

"Θα με βοηθήσεις να βγω από το νερό ?", ρωτάω γεμάτη νεύρα τον Φίλιππο . Καμία απάντηση όμως δεν παίρνω. Το μόνο που κάνουν είναι να συνεχίσουν να γελάνε . Αυτο πάει να πει πλήρης αναισθησία .

Εφόσον είμαι κοντά σε σημείο που μπορώ να βγω από το νερό , αρχίζω να κολυμπάω προς τα εκεί . Σιγά μην ανέβω ξανά σε βάρκα . Και ούτε πρόκειται να ζητήσω βοήθεια ξανά απο αυτά τα γουρούνια που έχω . Βασικά δεν θα τα περιμένω καν , θα γυρίσω μόνη μου στο σπίτι .

"Ωραίο το θέαμα ε?", ρωτάω ειρωνικά έναν άνθρωπο που γελούσε μαζί μου .

"Μάγδα περίμενε !!", ακούω τον Φίλιππο να φωνάζει . Σιγά μην τον περιμένω κιόλας , πολλά δεν θέλει ?!

Το νερό αν και δεν ήταν κρύο εγώ κρυώνω ολόκληρη . Είμαι βρεγμένη από πάνω μέχρι κάτω . Αχ τι ωραία Κυριακή . Την πιάσατε την ειρωνεία έτσι ?

Περπατάω στον δρόμο και οι περαστικοί με κοιτούν λες και βλέπουν εξωγήινο μπροστά τους . Λογικό το βρίσκω . Δεν βλέπεις εξάλλου και κάθε μέρα άνθρωπο σα βρεγμένο γατί να κυκλοφορεί στο δρόμο.

Φτάνω στο σπίτι και πηγαίνω κατευθείαν στο μπάνιο για να βγάλω επιτέλους αυτά τα βρεγμένα ρούχα από πάνω μου .

Πάλι καλά που δεν είχα τίποτα στις τσέπες μου  . Ούτε το κινητό μου ούτε λεφτά γιατί αν είχα κάτι από αυτά , πάει θα ήμουν χαμένη .

"Our Child" #Wattys2019BCWhere stories live. Discover now