{15}

1.5K 172 304
                                    

*Αυτό το κεφάλαιο το έγραψα δεύτερη φορά επειδή την πρώτη το γπ μου το έσβησε την πρώτη 😒....οπότε θέλω ΣΧΟΛΙΑ !! ΠΟΛΛΑ !!*

Pov Μάγδας

"Ποιος είναι ?", τον ρωτάω .

Αυτός μου δείχνει την οθόνη του κινητού και βλέπω πως πάνω της αναγράφεται η λέξη 'Αγνωστος' ...

"Ναι ?", ρωτάει καθώς απαντάει και το βάζει σε δυνατή ακρόαση ...

"Εμ νομίζω ξέρεις ποια είμαι ...", ακούγεται η φωνή από την άλλη γραμμή ....

"Σοφία τι στο διαλο κανείς ? Γιατί απηγαγες τον μικρό ? Δεν τον λυπάσαι ? Τόσο άκαρδη είσαι πια ?", ρωτάει ο Φίλιππος με τον τόνο της φωνής του υψωμένο .

Σοφία ..κάτι μου θυμίζει αυτό το όνομα ..

Μα βέβαια !! Αυτή ! Τι θέλει από το παιδί μου επιτέλους ? Γιατί να το κάνει αυτό ? Γιατί να το κάνει αυτό στους φίλους της ?

"Χαχαχαχ άκου Φιλιππακο νομίζω πως ξέρεις γιατί απήγαγα το μικρό . Αφού δεν μπορώ να πάρω εκδίκηση από τον Στέλιο , θα πάρω εκδίκηση από το παιδί του . Τόσο απλά . Και να ξέρεις δεν λυπάμαι καθόλου το μπασταρδο . ", ακούω την φωνή της Σοφίας να λέει .

"Γιατί να πάρεις εκδίκηση από τον Στέλιο ? Μου είχες πει ότι ήσασταν φίλοι !! Και μην ξαναπείς το παιδί μου μπασταρδο γιατί θα σε σκοτώσω !!", της φωνάζω για να ακούσει .

Απάντηση στο 'γιατι' μου παίρνω αυτό το χαζό γέλιο της . Τόσο αναίσθητη !! Τόσο άκαρδη !! Καλά έκανα που δεν την πήγα από την αρχή .

"Αμ Φιλιππακο δεν της έχετε πει τι έκανε το αμόρε της ? Θες να της πω εγώ μήπως ? ", απευθύνεται τώρα στον Φίλιππο . Μα τι το τοσο κακό έκανε ο Στέλιος που θέλει τόσο πολύ να πάρει εκδίκηση ?

"Σκάσε !! Δεν χρειάζεται να μάθει τίποτα . Πες τώρα που είναι το παιδί !!", της φωνάζει ο Φίλιππος .

Ξέρει ..μέχρι και αυτός ξέρει ..μόνο εγώ δεν ξέρω δηλαδή .. Θελω να μάθω όμως ..Τι έκανες βρε Στέλιο ? Τι? ..

Θα ρωτήσω αργότερα τον Φίλιππο για αυτό το θέμα .

"Χαχα πρώτα θα κάνεις αυτά που θα σου πω και μετά ...", κάνει μια παύση και έπειτα από κάτι δεύτερα συνεχίζει .."θα πάρεις τον μικρό ."

"Πες τι θες γαμωτη σου !! Έτσι όμως και έχεις πειράξει έστω και μια τρίχα του θα σε σκοτώσω !! Και πίστεψέ με κρατάω τους λόγους μου ..πάντα!!" , της γρυλιζει ο Φίλιππος .

"Our Child" #Wattys2019BCWhere stories live. Discover now