Hoofdstuk 36: Wegwezen hier!!

62 4 0
                                    

Ik wordt uit men gedachten geschud door een sleutel die in een slot wordt gestoken. Ik raak in paniek en loop naar de deur van het bureau en gooi hem dicht. De voordeur vliegt open. Nu raak ik helemaal ik paniek. 'Hallo? Is daar iemand?' Ik kijk rond nog steeds in paniek. Ik kijk naar het raam en loop er naartoe. Ik wrik het open en kijk naar benden. Ik schat dat de afstand zo'n twee meter is. 'Hallo?!' roept de persoon weer. Ik slik en twijfel of ik het zou doen. De ondergrond zijn allemaal stenen en niet van die kleintjes maar van die grote. Ik hoor voetstappen op de trap. Nu begin ik hard te ademen. Ik zet mezelf op de vensterbank. Ik voel hoe de adrenaline door men lichaam heen gaat. Ik hoor nu stappen door de gang komen. Ik slik nog een laatste keer. En juist wanneer ik spring vliegt de deur open.

^#^#^#^#^#^#^#^#^#^#^#^#^#^

Ik land op men rug. Een scheut van pijn vliegt door men hele lichaam. Ik dwing mezelf om op te staan. Ik strompel over het zandbakje naar men fiets. 'Hey jij daar kom terug!' hoor ik men "vader" roepen. Ik spring op men fiets en rijd weg. Ik haal men iPhone uit men broekzak en zie dat het al vier uur is. 'Ben ik zes uur weg geweest?' denk ik. Ik rijd naar het huis van Adrian. Ik rijd zijn oprit op en wankel naar de voordeur ik bel aan. Maar een paar seconden later wordt alles zwart voor men ogen en val ik op de grond.

^#^#^#^#^#^#^#^#^#^#^#^#^#^

*Point of view Adrian*

Ik lig op de bank tv te kijken. Er wordt aangebeld. 'Ik ga wel.' zeg ik tegen men moeder die al aanstalten maakt om naar de deur te gaan. Ik spring recht uit de zetel en ga richting de voordeur. Ik open de voordeur en krijg bijna een hartaanval. 'Amaryl... O god, o god, o god!' Ik raap haar van me stoep af en draag haar naar binnen. 'Mam! Mam! Kom helpen nu meteen!' roep ik helemaal in paniek. 'Wat is er?' men moede komt aanrennen vanuit de keuken. 'Oh mij ... Adrian leg haar op de zetel en bel een ambulance... Nu!' ik doe wat ze zegt en draag haar naar de zetel. Ik neem iPhone uit men broekzak en tik 911. 'Hallo?! Ik heb een ambulance nodig nu! Het adres is Highway Street 1256! Kom zo snel mogelijk alstublieft!' en met die woorden hang ik op. Ik zet me naast Amaryl op de zetel. Ik aai over haar hoofd. 'Wat is er gebeurt' vraag ik hopend dat ze snel wakker zal worden. Geen antwoord.

Een tiental minuten later hoor ik sirenes. Ik loop naar de voordeur en open hem. Er komen ziekenbroeders meteen brancard binnen. Ik wijs ze de weg naar waar Amaryl ligt en ze nemen haar mee naar de ambulance op weg naar het ziekenhuis. En nu spookt er nog maar een vraag door mijn hoofd. 'Wat is er met haar gebeurt?'

Stuck on an island (Dutch){Completed}Where stories live. Discover now