Hoofdstuk 17: Omg... Je bent... Prachtig...

95 5 0
                                    

*Point of view Adrian*

'Hey... Hey...! HEY...!!! Adrian! Wordt wakker! Straks komen we te laat voor de mis!' Ik word wakker door Amaryls paniekerige gegil. Langzaam open ik men ogen en zie haar recht voor me staan. 'Adrian... Kom op!' zegt ze me. Het valt me op dat ze een kleedje van men zus aan heeft, maar ze ziet er prachtig uit. 'Je bent prachtig.' zeg ik opeens zonder er bij na te denken.

'Eum... Dankje...' zegt ze stotterend terwijl ze bloost. Ik gooi de dekens van me af en ga naar men klerenkast. Ik doe hem open en neem er een zwarte jeans, een wit hemd, een zwarte stropdas en men zwarte All-Stars uit. Ik snel naar de badkamer maar val over men pyjama broek waarvan de onderkant van de broekspijpen over men enkel hingen. De kleren vliegen uit men handen de gang op. 'Oh mijn God! Gaat het?!' gilt Amaryl en ze snelt op me af en helpt me recht. 'Jha.' zeg ik en ik sta recht en bedank haar en ga dan de badkamer in. Ik maak me snel klaar poets men tanden en doe men kleren aan. 'Amy ik ben klaar!' roep ik vanuit de badkamer en ren de gang in. 'Oke... Ik heb alles! Let's go!' zeg ik vol zelfvertrouwen. Maar Amaryl blijft staan en houd schaapachtig men rugzak naar boven. Ik neem hem van haar aan en geef haar een kus op haar wang als dank. Daardoor begint ze meteen te blozen. 'Ze is toch zo schattig!' denk ik in mezelf.

Ik, Amaryl en Kimberly staan in de hal te wachten op men ouders. Na vijf minuten komt men moeder binnen gewageld. 'Oke Adrian... Jij brengt Amaryl met de Chevrolet naar school. En Kimberly jij rijd jezelf met je Vespa naar school. Dan komen ik en jullie vader wel naar de mis op school gereden met de Audi. 'Oke.' zeggen ik, Amaryl en Kimberly in koor.

Ik open de voordeur en ga dan samen met Amaryl richting de oude roestbruine/blauwe chevy. Ik houd de portier van de passagierskant open en ze stapt in. Daarna neem ik zelf plaats achter het stuur van de oude chevy. Ik start de auto en we rijden naar school.

Stuck on an island (Dutch){Completed}Where stories live. Discover now