Hoofdstuk 28: Het afspraakje

76 5 0
                                    

En hij kust me nog steeds... Passioneel, hartstochtelijk en wanhopig. Ik neem met mijn handen zijn hoofd vast. En druk hem nog harder tegen me aan. Hij slaat zijn armen rond mijn middel wat nogal moeilijk gaat in een auto.

Langzaam stop ik met hem te kussen omdat ik buiten adem ben. 'Laten we naar mijn huis gaan.' zeg ik op een kleine hijg toon. 'Oké.' zegt hij even buiten adem als ik. Hij opent zijn portier van de auto en ik doe hetzelfde. Ik stap uit en hij komt naar me toe gewandeld. Hij bied me een arm aan maar ik neem zijn hand vast en trek hem mee naar mijn huis. Hij volgt gewillig. We steken hand in hand de straat over.

Eenmaal we aan mijn voordeur zijn neem ik mijn sleutel uit mijn rugzak en doe de deur open. Ik doe teken aan Collin dat hij naar binnen kan gaan. Hij doet wat ik vraag en ik volg achter hem. Ik doe de voordeur toe en op slot. 'Dus... De living is de boog door naar links, de eetkamer is de keuken naar rechts en de wc is onder de trap. 'Oké...' hij grijnst naar mij. Ik wandel de living binnen en Collin volgt me en gaat op de bank zitten. Ik zet de tv aan en zet me naast hem op de bank. 'Weet je... Je hebt me nog niet gezegd of jij ook verliefd bent op mij?!' zijn vraag klinkt een beetje verlegen. Ik draai me naar hem om. En ik zet me op zijn schoot. Ik neem zijn hoofd in mijn handen. 'Ik zal je een ding zeggen... Ik ken je nog geen dag... En mijn hart slaat elke keer een slag over als ik je zie...' En met die woorden druk ik mijn lippen op die van hem. Hij slaat zijn armen om me en kust me terug.

En zo zitten we op mijn zetel, te kussen.

Dan trekt hij zijn hoofd even weg. 'Dus dit betekent een ja?' vraagt hij schaapachtig. Ik knik. En ik voel dat ik weer begin te blozen. Hij trekt me terug naar zich toe. En hij fluister wat in men oor. 'Je bent prachtig weet je dat...' Ik kijk hem recht in zijn prachtige groene ogen aan. Ik geef hem een kus op zijn wang. Ik sta recht. 'Moet je iets hebben om te drinken?' Hij kijkt bedenkelijk. 'Heb je cola? Ik lust wel wat cola!' zegt hij op een kindertoon. Ik grinnik en wandel naar de keuken. Ik neem twee glazen uit de kast en neem een fles limonade uit de flessenschuif Ik schenk de twee glazen in en neem ze mee naar binnen. Ik zet de glazen op de onderzetters die nog op de salontafel lagen. Ik wandel naar de dvd kast en neem er de film Catching Fire uit. Deze film heb ik eergisteren nog met Adrian bekeken schiet er door men hoofd. Maar het is zo een goede film dat ik hem er toch uit neem. Ik steek hem in de discette houder van de dvd-speler. Neem de afstandsbediening er van en zet me naast Collin in de zetel. Ik druk op play en de film begint. Ik zet me aan het andere uiteinde van de zetel en nestel me onder een deken. En krul mezelf op in een bolletje. Ik voel dat men oog leden zwaar worden om uiteindelijk dicht te vallen.

Stuck on an island (Dutch){Completed}Where stories live. Discover now