Κεφάλαιο 24

609 43 0
                                    

Αντριάνας POV

«Και δηλαδή προσπαθείτε να την κάνετε να ζηλέψει;» ρώτησε η Έρρικα αφότου της είπα το σχέδιο που κάναμε με τον Στέφαν για να τα φτιάξει πάλι με την πρώην του.

«Ναι, τι θα βάλεις;» ρώτησα και την κοίταξα που στεκόταν όρθια σκεπτόμενη την ερώτηση μου.

«Μμμ, το μπλε τζιν σου και τη μαύρη μπλούζα με το τριαντάφυλλο για στάμπα» είπε και της τα έβγαλα από τη ντουλάπα.

Τα πήρε και μπήκε στο μπάνιο να ντυθεί. Εγώ έβαλα το τζιν που φορούσα εχθές με μια άσπρη ως τους αγκώνες μπλούζα με λίγο ανοιχτό το μπούστο και μια μαύρη χοντρή ζώνη. Όταν η Έρρικα βγήκε από το μπάνιο εγώ έβαζα τις μαύρες μου μπότες. Πήγε έβαλε και αυτή τα παπούτσια της, Superstar, και κατεβήκαμε κάτω. Κανένας δεν είχε ξυπνήσει! Απορώ πάντως πως και δεν έχουν παραπονεθεί για το δωμάτιο τους. Τους έχω βάλει όλους να κοιμούνται μαζί στο ξενώνα και ακόμα να κάνουν παράπονα όλες αυτές τις μέρες που είναι εδώ.

Πήγαμε στη κουζίνα και φτιάξαμε από έναν φυσικό χυμό και τοστ για πρωινό. Καθίσαμε στο τραπέζι της κουζίνας όταν ήταν έτοιμα και αρχίσαμε να τρώμε. Είχαμε ήδη πιεί το μισό χυμό μας και τελειώναμε το φαγητό μας, όταν ακούσαμε πολλαπλά βήματα από τα σκαλιά. Γυρίσαμε προς τα εκεί και μείναμε στο θέαμα. Ήταν και οι πέντε με μία φόρμα ΜΟΝΟ! Έπεσαν στους καναπέδες όλοι, εκτός από τον Φρέντυ και τον Τζάκσον που ήρθαν προς το μέρος μας. Ο Φρέντυ φίλησε την Έρρικα και πήγε να φτιάξει για τον εαυτό του τοστ.

«Καλημέρα...» μου είπε ο Τζάκσον, έκοψε λίγο από το τοστ μου, το έφαγε και με φίλησε στο μάγουλο, έκανε να φύγει όμως τον έπιασα από το μπράτσο και τον φίλησα κανονικά.

Με έπιασα με το ένα του χέρι από τη μέση και το άλλο το στήριξε στο τραπέζι. Τον ένιωσα να χαμογελάει μέσα από το φιλί μας και τύλιξα το ένα μου χέρι γύρω από το λαιμό του. Τα δάχτυλα μου πέρασαν μέσα από τα μαλλιά του και τον τράβηξα πιο πολύ πάνω μου. Απομακρυνθήκαμε για να πάρουμε οξυγόνο και τον κοίταξα που μου χαμογελούσε. Του ανταπέδωσα το χαμόγελο και πλησίασα το αυτί του.

«Έτσι φιλάμε...» του είπα σιγανά και γέλασε.

Μου έδωσε ένα πεταχτό φιλί στο στόμα και έφυγε να κάνει κάτι να φάει.

★★★★

«Πάμε σε κάνα μπαρ σήμερα;» ρώτησε ο Τζον και τον κοιτάξαμε.

Moon ProphecyWhere stories live. Discover now