Κεφάλαιο 22

602 47 0
                                    

Άρπαξα γρήγορα το στιλέτο από το κουτί και τον κάρφωσα πλάι στην κοιλιά. Τα παιδιά με κοιτούσαν έντρομοι καθώς και το μαχαίρι που από τη μια στιγμή στην άλλη γέμισε αίματα. Το ουρλιαχτό του αγοριού ακούστηκε και έπεσε στα γόνατα μπροστά μους μου πιάνοντας την κοιλιά του, συγκεκριμένα την πληγή του που αιμορραγούσε, την ίδια στιγμή έγινε ορατός σε όλους μας. Ήταν καστανός και γυμνασμένος. Ήταν στην ηλικία των αγοριών, δηλαδή δεκαοχτώ, και φορούσε μια πλεκτή σκούρη καφέ κοντομάνικη μπλούζα και ένα ανοιχτό μπλε τζιν. Σήκωσε το κεφάλι του και με κοίταξε με τα σκούρα καστανά του μάτια με θυμό. Έκανα ασυναίσθητα ένα βήμα πίσω και τα αγόρια τον σημάδεψαν με τα όπλα τους.

«Είσαι "Selene"» ψέλλισα και τον κοίταξα μπερδεμένη.

Ο κύριος Στηβ μου είπε, όταν μου τηλεφώνησε χθες και με ενημέρωσε ότι τελικά δε θα μπορέσει να έρθει, όλα όσα έπρεπε να ξέρω για τις τρείς φυλές - "Selene", "Helius" και "Selenius"- πως οι "Selene" δεν είναι της μάχης αλλά άνθρωποι της τεχνολογίας. Το αγόρι μπροστά μου ωστόσο διαψεύδει αυτά του τα λόγια που αναρωτιέμαι μήπως δε ξέρουν οι κυνηγοί τελικά τα πάντα για αυτούς.

«Είμαι "Selenius"!» είπε με μια χροιά στη φωνή του και κατέβασε λίγο το V της μπλούζας του για να αποκαλύψει το σύμβολο της φυλής του που είχε στο στέρνο του δεξιά. Ένα ημισέληνο ενωμένο με ένα μισό ήλιο.

Το σύμβολο αυτό δείχνει τις δυνάμεις τους. Οι "Selenius" έχουν τις δυνάμεις και των δύο άλλων φυλών. Τη δύναμη να γίνονται αόρατοι μόνο όταν έχει φεγγάρι το βράδυ -η δύναμη των "Selene"- και τη δύναμη να κάνουν το αίμα σου να βράσει σε σημείο που μπορεί να πεθάνεις, πάλι μόνο όταν έχει ήλιο την ημέρα -η δύναμη των "Helius", οι οποίοι με βάση αυτά που έμαθα είναι πολεμιστές με τιμή. Δεν καταλαβαίνω, όμως γιατί έκαψαν μερικά από τα αρχηγεία των κυνηγών. Αφού η μία φυλή ασχολείται αποκλειστικά με την τεχνολογία και η άλλη με τις πολεμικές τέχνες, χωρίς να πληγώνουν κάποιον, γιατί αντέδρασαν έτσι; Χωρίς λόγο; Οι "Selenius" από την άλλη είναι επαναστάτες και λάτρεις της αιματοχυσίας. Η φυλή τους δημιουργήθηκε, επειδή ήταν διαφορετικοί από τους άλλους. Είχαν τις δυνάμεις, όπως είπα και πριν, και των δύο φύλων και έτσι -δε ξέρω γιατί- εξορίστηκαν και έφτιαξαν τη δικιά τους φυλή με σκοπό την εκδίκηση προς τους "Selene" και "Helius", αλλά και στους κυνηγούς επειδή τους θεωρούν απειλή προς το είδος τους.

«Τι κάνεις εδώ;!» απαίτησε να μάθει έντονα ο Τζον και το αγόρι τον κοίταξε με μίσος.

Moon ProphecyWhere stories live. Discover now