Κεφάλαιο 28

542 42 0
                                    

Αντριάνας POV

Έβγαλα ένα φόρεμα από τη μεγάλη μαύρη τσάντα της Έρρικας με τα φορέματα που πήρε για το φθινοπωρινό χορό και της το έδειξα. Ήταν ένα αέρινο άσπρο με μωβ διχρωμίες και στρας. Κούνησε το κεφάλι της αρνητικά και ξεφύσηξα για άλλη μία φορά πετώντας το ρούχο στη στοίβα με τα υπόλοιπα πάνω στο κρεβάτι μου πίσω από τη τσάντα. Έβγαλα ένα άλλο που μόλις το είδα μου γυάλισε το μάτι. Ήταν ένα στράπλες βαθύ μπλε φόρεμα στενό ως τη μέση και άνοιγε προς τα κάτω. Ήταν δυόμισι παλάμες κοντό και είχε τέσσερις στρώσεις, μια ύφασμα και μετά τούλι από το πιο απαλό ως το πιο σκληρό. Στο μπούστο αριστερά είχε λεπτομέρειες με διαμάντια, το ίδιο και κάτω από τη μέση της ίδιας μεριάς.

«Αυτό θα βάλεις!» είπε ενθουσιασμένη η Έρρικα και με έσυρε ως το μπάνιο. Μου έδωσε ένα ζευγάρι λευκές γόβες και με έκλεισε μέσα.

Μόλις ντύθηκα, έβαλα τις γόβες μου. Άνοιξα το ντουλαπάκι δίπλα από τον καθρέφτη και έβγαλα τα καλλυντικά μου. Έβαψα τα μάτια μου με άσπρη σκιά και την ανακάτεψα με σκούρο μπλε και έβαλα μαύρη μάσκαρα στις βλεφαρίδες μου. Άνοιξα το απαλό ροζ λιπ γκλος μου και έβαψα τα χείλη μου. Δε μου αρέσει το πολύ μεικ-απ έτσι και το βάψιμο μου ήταν ελαφρύ. Έκανα τα μαλλιά μου ανάλαφρες μπούκλες και ήμουν έτοιμη.

Βγήκα έξω και η Έρρικα με κοιτούσε από πάνω μέχρι κάτω με ανοιχτό στόμα. Είχε ήδη ντυθεί με ένα στράπλες λιλά φόρεμα τόσο κοντό όσο και το δικό μου, το οποίο αριστερά και δεξιά στο μπούστο είχε διαμάντια που συνέχιζαν μέχρι πίσω που ήταν εξώπλατο με δύο λωρίδες, μία πάνω και μία κάτω λίγο πιο πάνω από τη φούστα για σχέδιο. Επίσης είχε βάλει άσπρα τακούνια με χοντρό τακούνι.

Πήγε μέσα στο μπάνιο γρήγορα και άρχισε να βάφεται. Έβαλε μια απόχρωση πιο σκούρο μωβ από το φόρεμα της στα μάτια της και ροζ κραγιόν. Έβαλε και μάσκαρα και έκανε τα μαλλιά της σπαστά. Βγήκε και πήραμε τα κινητά μας. Φύγαμε από το σπίτι μου και αρχίσαμε να πηγαίνουμε ως το σχολείο. Είχαμε κανονίσει να βρεθούμε εκεί με τα παιδιά.

Όταν φτάσαμε, μπήκαμε στην αίθουσα που γινόταν ο χορός και ψάξαμε με τα μάτια μας τα αγόρια. Ένιωσα δύο χέρια να τυλίγονται γύρω από τη μέση μου και ένα φιλί στο λαιμό μου που με έκανε να ανατριχιάσω. Αμέσως κατάλαβα ποιος ήταν και γύρισα να τον δω. Φορούσε κοστούμι με μαύρη γραβάτα και ένα άσπρο πουκάμισο από μέσα. Είχε και ένα μικρό λευκό τριαντάφυλλο στη τσέπη από το σακάκι του. Τον φίλησα αργά και απαλά και ανταπέδωσε αμέσως. Με τράβηξε από τη μέση κοντά του και τύλιξα τα χέρια μου γύρω από το λαιμό του. Απομακρυνθήκαμε και του χαμογέλασα. Μου ανταπέδωσε το χαμόγελο και με τράβηξε ως τη πίστα, όπου χόρευαν ζευγάρια μπλουζ. Τύλιξε τα χέρια του γύρω από τη μέση μου κολλώντας τα σώματα μας και εγώ τύλιξα με τη σειρά μου τα χέρια μου γύρω από το λαιμό του. Αρχίσαμε να χορεύουμε και στήριξα το σαγόνι μου στον ώμο του.

Moon ProphecyWhere stories live. Discover now