Κεφάλαιο 27

529 42 0
                                    

Ανδρέα POV

Αυθόρμητα η μπουνιά μου προσγειώθηκε στο πρόσωπο του ρίχνοντάς τον κάτω. Έπιασε τη μύτη του που έτρεχε αίμα και με κοίταξε θυμωμένος. Σηκώθηκε και πήγε να μου ρίξει και μένα μία, όμως ήρθαν παιδιά από κάθε φυλή και μας έπιασαν από τα μπράτσα σταματώντας μας από το να πλακωθούμε.

«Αφήστε με! Αφήστε με να τον πλακώσω!» είπα δυνατά πασχίζοντας να ξεφύγω από το κράτημα του Αλεξίου και της Έλενας.

«Αφήστε τον, ρε! Να δούμε τι μπορεί να κάνει!» είπε προκαλώντας με και έκανα άλλη μία προσπάθεια να του ορμήξω, όμως με κράτησαν με περισσότερη δύναμη αποτρέποντας μου να κάνω πραγματικότητα αυτή μου την επιθυμία.

«Τι έγινε;! Γιατί πλακωθήκατε;!» ρώτησε δυνατά με έντονο και αυστηρό τόνο ο Κροίσος κοιτόντας εμένα και τον Λέανδρο και πιο ήρεμος πια τίναξα τα χέρια μου απότομα ελευθερώνοντας τα από το κράτημα των κολλητών μου.

«Χρησιμοποίησε τη δύναμη του για να σπάσουν πλάκα με τους ηλίθιους φίλους του!» είπα νευριασμένος κοιτόντας τον με μίσος.

«Λέανδρε, αυτό ήταν...πολύ καλό ξάδερφε!» είπε η Ηλιάνα στην αρχή προσποιούμενη την απογοητευμένη, αλλά στο τέλος έδωσαν ένα κόλα πέντε χαμογελόντας περήφανοι και έκανα άλλη μία απόπειρα να τον πλακώσω, όμως για άλλη μία φορά οι φίλοι μου με σταμάτησαν.

«Παιδιά έτσι δε θα βρούμε ποτέ τι συμβαίνει με την Προφητεία!» είπε έντονα ο Κροίσος και ξεφυσήξαμε.

«Για πρώτη φορά, συμφωνώ με τον Κροίσο. Μόνο αν συνεργαστούμε τώρα, θα μπορέσουμε να βγάλουμε άκρη! Πιστέψτε με, δε χωνεύω καθόλου τον Ανδρέα και τους φίλους του και θα μου άρεσε πάρα πολύ να σπάω πλάκα μαζί τους, αλλά η Προφητεία είναι η προτεραιότητα μας!» είπε ο Αντώνης και εγώ με τους φίλους μου γουρλώσαμε τα μάτια μας έκπληκτοι.

Μωρέ λες να ήπιε ή να έφαγε τίποτα ληγμένο;

Ο ήχος του κινητού μου που με ειδοποιεί πως έχω μήνυμα έστρεψε τη προσοχή πάνω μου. Έβγαλα το κινητό μου και είδα πως το μήνυμα ήταν από την Αντριάνα. Το άνοιξα περίεργος και το διάβασα.

Αντριάνα
Πρέπει να μιλήσουμε από κοντά. Είναι σημαντικό. Μη φέρεις πολλά άτομα μαζί σου, γιατί θα τραβήξουμε την προσοχή των "Selenius". Έχεις πολλά να μάθεις και θέλω να καταλήξουμε σε μια συμφωνία. Έλα στην παραλία όπου έγινε η κατασκήνωση αύριο στις δέκα το βράδυ.

Moon ProphecyTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon