Κεφάλαιο 7

630 56 0
                                    

Κρύφτηκα πίσω από τον τοίχο και έβγαλα ελάχιστα το κεφάλι μου από την κρυψώνα μου για να δω τι συμβαίνει. Είδα στο βάθος τρεις φιγούρες. Δύο ανδρικές και μία γυναικεία. Στένεψα τα μάτια μου για να μπορέσω να καταλάβω πιο εύκολα αν τους ξέρω και τότε τους αναγνώρισα. Ήταν τρία από τα καινούρια παιδιά του σχολείου, τα μελαχρινά παιδιά. Τον έναν, τον ψηλό, τον είχαν πιάσει δύο άλλα αγόρια, που φορούσαν μαύρες ζακέτες και τις κουκούλες τους κρύβοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, από τα μπράτσα και ένας με τα ίδια ρούχα μαζί τους του έδινε κλωτσιές και μπουνιές όπου έβρισκε σε σημείο που του είχε γεμίσει το πρόσωπο με αίματα. Ήταν σχεδόν λιπόθιμος στα χέρια των αγοριών και σε κάθε απάντηση που έδιναν το άλλο αγόρι και το κορίτσι, τους οποίους κρατούσαν επίσης δύο αγόρια με μαύρες ζακέτες και κουκούλες από τα μπράτσα τον καθένα εμποδίζοντας κάθε τους κίνηση να ξεφύγουν από το κράτημα τους και να τρέξουν στο φίλο τους που τον χτυπούσαν. Τα δύο αγόρια μπροστά τους με την ίδια ενδυμασία συνέχισαν να τους μιλούν χωρίς να νοιάζονται αν το χτυπημένο παιδί θα ζήσει ή θα πεθάνει. Προσπάθησα να ακούσω τι έλεγαν χωρίς να καρφωθώ.

«Ω, έλα τώρα Ανδρέα! Ξέρουμε για την Σεληνιακή Προφητεία. Η εκλεκτή υποτίθεται ότι είναι νεκρή... Απλά πες μας πώς γίνεται να μπήκε η Προφητεία σε έναρξη χωρίς εκλεκτό» είπε ένα από τα αγόρια μπροστά από το κορίτσι και τον Ανδρέα χωρίς κάποιο συναίσθημα να εκδηλώνεται στη φωνή του.

«Πόσες φορές πρέπει να σας το πούμε; Δε. Ξέρουμε!» είπε εκνευρισμένος ο Ανδρέας και έκανε άλλη μια απόπειρα να ξεφύγει από το κράτημα των αγοριών για να πάει στο φίλο του που του έδωσαν ξανά άλλη μια γερή μπουνιά στο πρόσωπο κάνοντας τον να χάσει τις αισθήσεις του, αλλά μάταια.

«Μέχρι να σας πιστέψουμε» απάντησε το αγόρι δίπλα σε αυτό που έκανε την ερώτηση στον Ανδρέα αδιάφορος.

«Αφού ξέρετε για την Προφητεία, τότε θα ξέρετε επίσης ότι αυτό που έγινε εκείνο το βράδυ ήταν αδύνατον να γίνει χωρίς κάποιον εκλεκτό! Ένας καινούριος εκλεκτός επιλέγεται μετά από 100 χρόνια του θανάτου του πρώτου, εφόσον έχουν περάσει μόνο 83 περίπου χρόνια από το θάνατο της προηγούμενης εκλεκτής δε ξέρουμε πως συνέβη κάτι τέτοιο χωρίς κάποιον εκλεκτό!» είπε το κορίτσι θυμωμένη, αλλά πιο ήρεμη από τον Ανδρέα και τα μαυροφορεμένα αγόρια έδειχναν ότι σκέφτονταν τα λόγια της.

«Εντάξει σας πιστεύουμε. Αν όμως πέσει στην αντίληψη μας ότι μας είπατε ψέματα, απλά θυμίστε στον εαυτό σας ότι ξέρουμε ποιοι είστε, ενώ εσείς όχι την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε» τους απείλησε το αγόρι που έκανε πριν τις ερωτήσεις και τους άφησαν ελεύθερους.

Moon ProphecyDonde viven las historias. Descúbrelo ahora