Κεφάλαιο 13

589 52 0
                                    

Ακούσαμε ένα δυνατό ήχο σα κάτι βαρύ να πέφτει κάτω και μεταφέραμε το βλέμμα μας προς τις μηχανές μας όπου ακούστηκε ο ήχος. Είδαμε κάποιον να έχει ρίξει τη μηχανή, αφού έπεσε πάνω της με φόρα και να κατρακυλάει στην άμμο ώσπου σταμάτησε. Σηκώθηκε και όταν είδαμε ποιος ήταν παγώσαμε.

Η Αντριάνα...!

«Νόμιζες ότι θα ξεφύγεις, μικρή;» είπε αλαζονικά μια φωνή από το δάσος και σιγά σιγά το άτομο στο οποίο ανήκε εμφανίστηκε από τις σκιές στο δρόμο.

«Είχα τις ελπίδες μου...» είπε θυμωμένη η Αντριάνα κοιτόντας τον με απέχθεια, ενώ εμείς είχαμε ρίξει όλη μας την προσοχή πάνω τους.

«Κρίμα. Γιατί βλέπεις...θέλαμε να μας οδηγήσεις στους φίλους τους κυνηγούς... Και μόλις το έκανες!» είπε και με το κεφάλι του έγνεψε προς τη μεριά μας.

Περίμενε...ΤΙ; Ξέρει τι είμαστε;!

Εκείνη ακολούθησε το σήμα του και όταν μας είδε να στεκόμαστε λίγο πιο πέρα από αυτήν, γούρλωσε τα μάτια της και μας κοίταξε πανικόβλητη και αγχωμένη.

«Ήταν παγίδα...» ψέλισσε κοιτόντας κάτω και μετά εκείνο τον άντρα που τώρα είχε ένα αλαζονικό χαμόγελο στα χείλη του και ήταν πλέον και αυτός στην άμμο.

«Ναι και εσύ έπεσες μέσα» είπε στον ίδιο τόνο με πριν και εκείνη τον κοίταξε με βλέμμα που πετούσε σπίθες.

«Αν νομίζεις πως θα σε αφήσω έτσι απλά να τους σκοτώσεις... Κάνεις λάθος!» είπε θυμωμένη με θάρρος που με ξάφνιασε εμένα αλλά και τους άλλους.

Μα καλά. Μαθαίνει ότι είμαστε κυνηγοί, ότι αυτός είναι ένας "Selenius" και σίγουρα ξέρει ότι δεν είναι φυσιολογικός... Και το αντιμετωπίζει έτσι; Θα σκοτωθεί έτσι όπως πάει...

«Ξέρεις, έχω κουραστεί να μου λες συνέχεια αυτό το πράγμα...» είπε και πλησίασε πιο πολύ στο μέρος της, ενώ έβγαλε το όπλο του σημαδεύοντας την στην καρδιά.

Ήμασταν έτοιμοι να βγάλουμε τα όπλα μας, όταν μια γνωστή φωνή απευθυνόμενη στον άντρα μας σταμάτησε. Η φιγούρα αυτού που μίλησε άρχισε να βγαίνει από τις σκιές κάνοντας την εμφάνιση του.

Ε, όχι... Δεν τη γλυτώνει αυτή τη φορά!

«Ακόμα να καταλάβεις τι είναι;» είπε αλαζονικά ο "Selenius" από το κλαμπ.

Τι εννοεί όταν λέει "τι είναι;" Άνθρωπος είναι!

Τα παιδιά βλέποντας τον έβγαλαν τα όπλα τους σημαδεύοντας τον μαζί με εμένα και η Αντριάνα μας κοίταξε περίεργα, ενώ εκείνος δεν έδωσε σημασία για αυτή μας τη κίνηση.

Moon ProphecyWhere stories live. Discover now