Κεφάλαιο 20

581 47 7
                                    

Τζάκσον POV

«Μα γιατί να με πάτε εσείς;! Μπορώ και μόνη μου! Δε χρειάζεται να είστε από πίσω μου όλη την ώρα!» παραπονέθηκε και έσφιξα τα χέρια μου σε γροθιές.

Μου έχει σπάσει τα νεύρα! Θα τη βάλω στο αμάξι με το ζόρι αν συνεχίσει έτσι!

Από τις 7:30 που της είπαμε ότι θα πάμε όλοι μαζί, δεν έχει σταματήσει να παραπονιέται! Θέλει λέει να πάει με το σκέιτμπορντ της και όχι με το αυτοκίνητο μου.

«Αντριάνα μπες μέσα, γιατί μα το Θεό θα σε βάλω με το ζόρι!» είπα μέσα από τα δόντια μου νευριασμένος και είδα με την άκρη του ματιού μου τους άλλους να προσπαθούν να συγκρατήσουν τα γέλια τους.

Εκείνη σταύρωσε τα χέρια της κάτω από το στήθος και επειδή η μπλούζα της είχε V ο Τζον και ο Ντρέικ κοίταξαν αμέσως εκεί.

Οι λιγούριδες...! Θα σας σπάσω τα μούτρα έτσι όπως κοιτάτε! Ωχ, όχι πάλι! Γιατί κάνω έτσι, γαμώ;!

«Πφφ, καλά! Έρχομαι μόνο και μόνο επειδή θέλω να δω τον Στέφαν για το στοίχημα!» είπε θυμωμένη και μπήκε στη θέση του συνοδηγού χτυπώντας δυνατά την πόρτα και ξεφύσηξα για να καλμάρω τα νεύρα μου, αλλά μόλις κατάλαβα τι είπε θύμωσα πάλι.

Γιατί θέλει να τον δει αυτόν! Ένας φλώρος είναι γαμώτο! Όσο θυμάμαι ότι θα βγει και ραντεβού μαζί του τσαντίζομαι περισσότερο!

Μπήκα στη θέση του οδηγού και τα παιδιά πίσω. Έβαλα εκνευρισμένος μπρος τη μηχανή και ξεκίνησα για το σχολείο. Όταν φτάσαμε εκείνη κατέβηκε γρήγορα από το αυτοκίνητο και προχώρησε χωρίς να μας περιμένει προς το προαύλιο.

Βγήκα θυμωμένος και αφού βγήκαν και τα παιδιά κλείδωσα το αμάξι. Πήγαμε στο συνηθισμένο παγκάκι και την είδαμε να κάθεται σκανάροντας την αυλή με τα μάτια της. Καθίσαμε δίπλα της χαλαροί μόνο που εγώ το έπαιζα έτσι, γιατί στην πραγματικότητα έβραζα από το θυμό μου χωρίς να ξέρω το λόγο!

«Α! Να τος! Παιδιά έρχομαι σε λίγο...» είπε μετά από λίγο κοιτόντας τον Στέφαν που μόλις μπήκε στο προαύλιο και έτρεξε προς το μέρος του κάνοντας με να σφίξω τα χέρια μου σε γροθιές.

Τους έβλεπα να μιλάνε και να χαμογελάνε και θύμωνα πιο πολύ!

Τι λένε τόση ώρα;! Γιατί χαμογελάνε έτσι;! Ρε λες να έχει δίκιο ο Φρέντυ και να μου αρέσει όντως η Αντριάνα; Μπα, όχι... Αποκλείεται!

Moon ProphecyWhere stories live. Discover now