Düşüncelerinizi Bekliyoruum :)

2K 27 4
                                    



Herkese merhaba

Sisbulutu'na yeni bir bölüm geldi diye düşünebilir veya sıkı da bir okuyucuysanız ikinci kitabı yazdığımı düşünebilirsiniz fakat hayır henüz böyle bir şey söz konusu değil. Yer, gelmişken söylemem gerekir ki yaptığınız yorumlar ve voteler hala beni çok mutlu ediyor. İyi ki varsınız. Gelelim sizden görüşlerinizi almak istediğim konuya. Bildiğiniz üzere wattpad oldukça geniş ve farklı kitleleri bir araya toplamayı başaran güzel bir mecra. Bir süredir bende artık hikâye değilde gerçekte işimize yarayacak, yaşanatımızda bizlere yardım edecek güzel ve bizi motive eden şeyler paylaşalım istiyordum. Mesela nasıl kendimizi daha iyi hissedebiliriz? Karşılaşılan sorunla nasıl baş edebiliriz gibi. Ben sizin karşınızda ne bir psikolog ne de dünyanın en güçlü kızı değilim. Hayatımızda kötü ve zor dönemlerden geçtiğimiz zamanlarda ne yaparak bunlarla başa çıktığımızı konuşalım istiyorum. Bunu şunun için istiyorum çünkü, evet yeterince kitap okuduk bunlar genelde güçlü kızların veya önceden güçsüz gibi görünse de çevresindekilerin etkisi veya kendi çabasıyla bir yere gelebilmiş kızları veya erkeklerin hikayeleriydi, okuduk ama bunların kaçını gerçek hayatımızda görüyoruz? Biz nasıl güçlü bir kadın veya adam olacağız işte bunlara bakmanın gerekli olduğunu düşünüyorum. Eğer sizde desteklerseniz yeni yazılacak kitabın tek yazarı ben değil sizde olacaksınız.

Mesela önceden çok fazla stres sorumuyla karşı karşıya kalmış ve birkaç başarısızlıklarınız olmuştur ve bunu zamanla aşmışsınızdır. Elbette bu tarz sorunlarla başı dertte olan insanlar vardır ve onlara yardım etmiş olacaksınız. İşte yazmak ve yapmak istediğim şey bu. Peki siz ne düşünüyorsunuz? Yapalım mı?

Yorumlarınızı cidden çok merak ediyorum.  Görüşmek üzere :)

Küçük bir dip not: Sisbulutu kitabını eklediğiniz albüm isimleriniz çok güzeller. 'Her şeyden çok sevdiklerim' diye bir tanesini gördüm şimdi nasıl mutlu oluyorum anlatamam çok teşekkür ederim. :)

SİSBULUTUHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin