-2-

484 38 7
                                    

Kapıyı açtım ki tam o sırada Kyungsoo 'nun sessiz bir şekilde gelip bana "burada ne işin var?" diye sormasıyla açtığım küçük aralıkta ki kapıyı sessizce kapattım ve "Yarınki sınav için kitabımı almaya geldim" dedim . Ardından tekrar bir soru daha sordu :
"Peki bu katta ne işin var?"
" Çok güzel bir piyona çalan bir kişi var, büyüleyici..." dedim gülerek . Tam o sırada piyona sesinin durduğunu fark ettim hemen kapıyı tekrar açtım ama o çalan kişi gitmiş olmalıydı ki kimse yoktu , galiba kim olduğunu öğrenemeyecektim.
Kyungsoo : " Hadi ne duruyorsun birazdan okul kapanacak!!" diye arkamdan sessizce bağırdı . Bende o sınıfa son kez bakıp merdivenlerin yanına gittim. Sonra hemen bizim olduğumuz kata giderek bizim sınıftan defteri alıp aşağıya Kyungsoo'nun yanına gittim. Çıkış kapısına geldiğimizde bende ona burada ne işi olduğunu sordum bana . "Arabanı görünce burada olduğunu anladım sonra da yanına geldim" dedi. Sonra onu bırakabileceğimi söyledim ama o başka yere gideceğini söyledi bende onayladıktan sonra arabaya binerek evin yolunu tuttum.

That Sound|ChanBaek Where stories live. Discover now