P O Z N Á M K A A U T O R A

112 14 6
                                    

Ach, začať je vždy ťažké. 

Ako ste si isto všimli, mám zlozvyk príliš so svojimi čitateľmi nekomunikovať. Áno, mala by som na tom popracovať, no čo mám robiť, keď mne to častokrát pripadá ako vnucovanie. No teraz mám pár slov na srdci, ktoré vás možno ani nebudú zaujímať, ale čo ja už s tým...

Chcela by som sa poďakovať babám, ktoré so mnou boli od začiatku. Bohužiaľ si nedovolím menovať konkrétne, pretože sa až príliš bojím toho, že niekoho urazím. No jedno veľké vďaka patrí mojej sestre, ktorá (skoro) každý diel hneď po uverejnení prečítala (zhltla) a opravila moje prchké nedostatky a ktorá ma podporovala v písaní. 

Aj keď zo mňa možno niekdy nebude spisovateľka, tak ako po tom väčšina z nás túži, chcem si tieto romantické gýčové klišé príbehy nechať a za pár rokov si ich prečítať a zasmiať sa. Aj vy to tak plánujete?

Potešilo by ma, keby mi zanecháte váš názor na príbeh. Každý jeden, pozitívny aj negatívny. Aj ja som len človek a robím hlúpe chyby a stále sa mám čo učiť. A práve ty ma môžeš posunúť dopredu. Bol/a si spokojná s mojím príbehom/dejovou líniou/gramatikou/zakončením? Čítala (priznajme si, asi to nečíta žiaden chalan, no ak áno - sorry) by si ešte nejaké ďalšie príbehy odo mňa?

Taktiež prikladám playlist pesničiek (v ďalšej časti, nie tu), ktoré ma buď inšpirovali pri písaní alebo mi úseky príbehu pripomínali. Možno sa v nich nájdete aj vy a možno sa vám nejedna pejka bude páčiť alebo máte nejakú pesničku, ktorú by ste vy možno priložili. 

Ešte raz vám nesmierne ďakujem, že ste sa dostali až sem :) Som šťastná, že som mala príležitosť vám zobrať kúsok života a (snáď) ho zlepšiť. Aspoň málinko ♥

Dia

rok v znamení jupiteraWhere stories live. Discover now