2/8.rész

3.7K 183 1
                                    

Estig mindenki telefonozott, majd átöltözött egy bulizósabb ruhába, aztán megint lent találkoztunk a többiekkel.

- Hé Ben! - szólt neki Dani. - Elfelejtetted a rúzsod. - erre mindenki röhögni kezdett, kivéve engem. Tök hülyén éreztem magam, hogy miattam röhögték ki. - Felszaladjak érte? Hátha találsz valami jóképű srácot. - pacsiztak le Mustafával.

Miután végre befejezték ezt a témát, elindultunk. Julia egyszercsak felsikított, mire mindenki oda kapta a fejét. Észre sem vettük. A földön mindenütt - szó szerint mindenütt - csótányok voltak. Jó is ez a Spanyolország. Úgy látszik itt ezért nincsenek olyan sokan kint este.

Ben épp Markkal dumált valamit, mikor odamentem hozzá és megfogtam a kezét. Egy perc múlva Mark abbahagyta a beszédet és kettesben hagyott minket. És vajon kihez ment? Természetesen Szintihez.

- Na mizu? - kérdezte rám nézve.

- Semmi. Csak bocsánatot akartam kérni a rúzsos téma miatt.

- Te nem csináltál semmit.

- De miattam lett olyan a szád és...

- Igazából miattam. - szakított félbe. - Hisz én csókoltalak meg téged. - erre nem szóltam semmit. Csak elmosolyodtam és így mentünk tovább.

Útközben Alex és Michael odajöttek hozzánk és elmeséltek valami vicces történetet, ami velük történt még régen.

Mikor odaértünk az utcába, megálltunk.

- Szóval hova megyünk először? - kérdezte Mustafa.

- Ugye nem ma akartok mindent bejárni? Szerintem ma csak egy helyre menjünk, aztán a többit meghagyuk egy másik napra. - mondtam.

- Oké, igazad van.

- Nekem van egy ötletem. - szólalt meg Ben. - Mi lenne, ha először beülnénk egy bárba alapozni és csak utána mennénk az egyik klubba? Hisz úgyis még túl korán van bulizáshoz.

Mivel mindenki belement az ötletébe, ezért beültünk az első bárba, amit találtunk. Paula és Emily nem akartak berúgni valamiért, ezért ők csak egy koktélt ittak. És így ők lettek úgymond a felügyelők. Mindig jó, ha van egy józan a csapatban. És most kettő is volt.

A pincér kihozta a rövideket, amiket Lucas anyja rendelt nekünk, mire Paula megfogta a telefonját és levideózta, ahogy egyszerrre lehúztuk őket. Ez a videó ment fel rögtön Snpachatre. Ezután szerencsére Luke anyja és a pasija elhúzott.

***

- Hagysz nekem is? - mutatott nevetve Paula a koktéljára, mivel majdnem megittam már a felét. Annyira finom volt!

- Ja igen, bocsi. - nevettem én is.

- Hozassak neked egyet bébi? - kérdezte rekedt hangon Ben, miközben mellettem ült, hátradőlve a bőrülésen, a kezével pedig elkezdte simogatni a combomat.

- Úúú ebből lesz valami. - szólalt meg Dani.

- Csak ne itt. - mondta Alex, mire mindenki röhögni kezdett. Kicsit mérges voltam Benre, mert a srácokkal meg Juliaval már több felest is megittak és már most seggrészegek voltak, pedig örültem volna, ha legalább egy fiú józan marad.

- Na most komolyan, kérsz egyet? - ült fel és adott egy puszit az arcomra, majd a nyakamra is.

- Nem, köszi. Szerintem nem kéne az összes pénzünket italokra költeni a nyaralásunkon. - erre nem mondott semmit. Nem is értem miért szóltam neki, hisz részegen úgysem ért semmit.

A többiek elkezdtek beszélni valami témáról, de én alig tudtam figyelni. Ben állandóan simogatott meg puszilgatta a nyakamat. Próbáltam gyengéden ellökdösni, de nem használt semmit.

- Ben, ne most. - ez sem segített, így ráhagytam. Gondoltam itt mindenki előtt nem fog túl messzire menni. Csakhogy egyszercsak a keze a bugyimhoz ért. Minek vettem fel szoknyát?! A kezét gyors ellöktem és próbáltam a lábaimat összehúzva tartani, majd a többiekre koncentráltam.

Az óra fél tizenkettőt ütött, ezért úgy döntöttünk, hogy elindulunk táncolni. Ennek nagyon örültem, mert Ben már teljesen rám mászott. Bár inkább ő, mint egy hajléktalan. Csak remélni tudtam, hogy nem részegen lesz meg az első lefekvésünk.

Ahogy a bulizó hely bejáratához értünk, megállított minket egy biztonsági őr.

- Tarjetas de identificación! - mondta, mire csak egymásra néztünk.

- Igazolványokat. - fordította le Paula. Basszus. Én még nem vagyok tizenhat, szóval én szerintem még nem mehetek be. Lucas volt az első, aki odaadta az övét, de az őr rögtön visszaadta neki és valamit kérdezett tőle, mire Luke megrázta a fejét, a férfi pedig elküldött minket.

- Mit kérdezett? - kérdezte Michael.

- Hogy van-e felnőtt köztünk, mert ez a buli csak tizennyolctól van.

- Akkor hívjuk el a szüleidet. - mondta Ben.

- Honnan tudod, hogy velük bemehetünk? Várj megkérdem. - erre visszament és megkérdezte, de az őr nemet mondott. - Oké srácok, akkor mehetünk haza, mert szerintem minden tizennyolctól van. Vagy megnézzük a többit?

- Ne. Már így is eleget ittatok. Szerintem menjünk vissza a hotelba és ott bulizzunk. De ne úgy mint az állatok, mert akkor kirúgnak minket! - mondtam, mire kicsit egy tanárnőnek éreztem magam.

- Jól van. De szerzünk még egy kis piát.

Michaelék elmentek italokért Alexel és Danival, mi meg többiek visszamentünk a hotelba.

Az este nagyon jól telt. Benék szobájában voltunk és igaz, hogy kicsit részegek voltunk, de mégis tök jó volt a hangulat. Végig beszélgettük meg hülyültük azt a két órát, amit ott töltöttünk, majd elmentünk lefeküdni.


Váratlan változások (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now