~Köszönetnyilvánítás+2.évad?~

7.6K 258 90
                                    

Huhh...hát nem is tudom, hol kezdjem. Annyira imádlak titeket, hogy azt el sem tudom mondani. Köszönök minden voteot és kommentet. Nem hittem volna, hogy majd ennyien olvasni fogjátok ezt a sztorit, mert szerintem kicsit gyerekesre sikeredett (tartalmilag és fogalmazásilag is), de hogy 1. lett a romantikus kategoriában...Még mindig nem hiszem el.

De természetesen nem csak ezt köszönhetem nektek. Mindennap új erőt adtatok ahhoz, hogy folytassam a könyvet, meg hogy egyáltalán az írást. Rájöttem, hogy ebben lelek örömet. Sokáig gondolkodtam, hogy mi az amit szeretek és csak nem rég jöttem rá, hogy végig itt volt az orrom előtt: az írás. Még ha nem is vagyok egy jó író, de szeretem csinálni és szerintem ez a lényeg.

És miattatok is kezdtem el szebben és pontosabban írni a sztorit, mert amúgy nem érdekelt volna. És, hogy hogyan adtatok nekem ennyi erőt és örömet? A vicces, kedves vagy éppen bíztató kommentjeitekkel:

"-Szeretem eme könyvet és ezt azért mondom el, mert remélem jó érzéssel tölt el."💘

"-Úristen, imádom a könyved. Egy nap alatt kiolvastam az egészet."💘

"-Sokszor megnevetettél, sokszor szomorúvá is tettél, de pont ezért imádom a könyved."💘

"-Függője lettem a könyvednek."💘

"-Ma már harmadjára olvasom újra az egészet😁 Egyszerűen nem tudok betelni vele."💘

És ez csak néhány a sok üzenetetek közül. Még egyszer köszönök mindent és bocsi, ha néha későn hoztam részt😁💞

Na de akkor jöjjön a régóta várt válasz. MINDENKI NYUGODJON LE, MERT LESZ MÁSODIK ÉVAD😘 Nem, ez nem egy prank. Szerintem természetes volt, hogy lesz folytatás, mert hát ilyen szar befejezést nem írna senki😁 Viszont erre még várnotok kell:/ Addig pakoljatok be ti is és vegyétek meg a jegyeket Spanyolországba😉😁💞

U.i.: szerintem megéri a fent található videöt megnézni. Nekem a kedvenc dalom:)❤
És köszönöm az újabb díjakat JuliaZsibrita-nak, vivzsoo-nak, TheFlier-nek, Invisible_unitato-nak, LailaKolenman-nak, MrsStyles0077-nek, AnniesMagicalThings-nek, ___lauuu_-nak, oroszmelissa-nak és hope_all_world-nak!💓

Jó hétvégét mindenkinek😘😘

Váratlan változások (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now