86.rész

7.8K 419 18
                                    

A vonatról leszállva, mindenki köszönt meg bemutatkozott mindenkinek.

-Szia-mosolygott Gréta Alexre, közben pedig kinyújtotta a kezét, amit Alex nem fogadott el, hanem megölelte.

-Lányokkal nem fogok kezet.

Ezután elmentünk egy boltba hideg italokat venni, mivel nagyon meleg volt. A boltba Alex sokat hülyéskedett. Beült egy fagyasztóba, amibe húsok voltak. Mi ezen csak röhögtünk, viszont szóltunk neki, hogy hagyja abba. Ő persze nem hallgatott ránk, sőt Dani még képet is csinált róla.

-Nem a játszótéren vagytok, ha nem vennétek észre! Ha nem tudtok viselkedni, akkor ki lehet ballagni! Remélem érthető voltam!-jött oda egy dolgozó hozzánk. A beszédét mindannyian röhögést visszafojtva hallgattuk.

-Bocsánat, viselkedni fogunk-szólalt meg Paula.

Ezután odamentünk az üdítökhöz. Mindenki vett magának egy Topjoyt. Alex és Dani valamiért arrébb mentek tőlünk. Később néhány alkohollal tértek vissza.

-Mintha nem is ti lennétek-jegyezte meg Michael.

-Mégis hogy akarjátok megvenni ezeket?-kérdeztem értetlenül.

-Majd valaki megveszi nekünk-mondta Dani.

-És ha ellopja?-kérdezősködtem tovább.

-Nyugi-erre el is tűntek mindketten.

Mi gyors kifizettük az innivalókat, majd kint megvártuk őket.

-Megmondtam-jött ki egy önelégült vigyorral Dani, amit persze nekem szánt.

-Ha. ha. ha-csak ennyit válaszoltam.

Az alkoholokat Alex táskájába raktuk. Gréta, Ben és az én Topjoyomat az én hátitáskámba, a többiek italát pedig Paula hátizsákjába és végre elindulhattunk az erdőbe.

-Add ide-vette el tőlem a táskát Ben, amit megköszöntem.

Út közben nagyon sokat hülyéskedtünk, viszont az erdőbe lejjeb vettük a hangunkat. A lánnyokkal kicsit lemaradtunk és női témákról beszélgettünk, a fiúk elől pedig férfi témákról. Sajna mindegyikünk megitta innijét, ami azt jelentette, hogy márcsak Daniék italaik közül választhatunk.

-Nem ülünk itt le?-kérdezte Ben, mivel egy olyan helyhez értünk, ahol szerintem tábortűzezni szoktak.

Két farönk le volt döntve, amire le tudtunk ülni és közöttünk volt egy kisebb farakás.

-Van valakinek öngyújtója?-vetette fel Emily az ötletet.

-Nekem-szedte elő a zsebéből Michael.

Tök meghitt hangulat lett a tűz miatt. Talán ez miatt kezdtünk el kicsit komolyabb témákról beszélni. Viszont később Alex és Dani osztott mindenkinek Whiskyt az üvegébe...

Én nem akartam sokat inni, mert gondoltam valakinek józannak is kell maradnia, viszont Ben állandóan adott az ővéből, így nem úsztam meg.

-Játszunk valamit!-szólalt meg Ben.

-Benne vagyok-mondták néhányan egyszerre. Én nem tartottam jó ötletnek, mert már sokan részegek voltak és akkor nem egy kis játékról lesz szó.

-Oké, akkor legyen a klasszikus felelsz vagy mersz-mondta Ben, mire mindenki igent kiáltott.

Ben pörgetett az üvegével, de úgy, hogy nem csavarta rá a kupakját, így az itala ránk fröccsent pörgetés közben. És azt hiszem, nálam ekkor kezdett el hatni az alkohol hatása, mert ezen akkorát röhögtem, mintha nem tudom mi lenne. De szerencsére Paula és Gréta is így tett, szóval nem égtem egyedül. Bár, ha úgy vesszük, erre úgysem fognak emlékezni.

-Ooo Michaeeeel-húzta el a betűket Alex.

-Sajnálom-nézett rá Ben-Adj egy-egy puszit Paula mindkét mellére!-erre mindenki uuu-zni kezdett, és a fura az volt, hogy én is. De ha józan lettem volna, biztos leállítottam volna. Azért ez durva volt Bentől.

Paula Michael felé fordult és egy nagy vigyorral a száján, felhúzta a pólóját a melltartójával együtt. Michael egy perverz mosoly villantása után, odahajolt hozzá és szépen addot egy-egy puszit mindkét mellére, majd elkezdett lejjebb haladni.

-Na jó, csak két pusziról volt szó!-szólalt meg Alex röhögve, eközben én már az ötödik italt ittam, de azt már nem tudom melyiket.

-Most én pörgetek!-nevettem, mint egy részeg kurva.

Grétára pörgettem, mire egy huncut mosoly ült ki arcomra.

-Mivel baszott jól twerkelsz-hát igen, úgy látszik részegen szeretek csúnyán beszélni...És amúgy még egyszer sem láttam Grétát twerkelni-Ezért mutasd meg nekünk.

-De várj ez így túl könnyű-szólalt meg Emily, amivel mindenki egyet értett.

-Csináld bugyiban!-merült fel az ötlet Daninak. Ezt az estét még nagyon meg fogjuk bánni...

Váratlan változások (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now