VII

289 39 4
                                    

Karşıdan gelen tırın sesiyle aniden uyandım ve başı direksiyona düşmüş Luke'u dürttüm. Luke birden gözlerini açtı ve direksiyonu kırdı. Tır gürültüyle yanımızdan geçerken Luke arabayı kenara park edip korkuyla bana baktı.

"Thalia çok üzgünü-" Aniden yüzüne tokat attım. Ellerim hala titriyordu ve tenimin bembeyaz olduğuna emindim. Luke elini uzatıp ellerimi tutmaya çalıştığında bir tokat daha attım.

"SANA GÜVENMİŞTİM! BANA BUNU YAPMAYACAĞINA İNANMIŞTIM AMA SEN YİNE AYNI ŞEYİ YAPTIN! NEDEN SÜREKLİ HAYATIMI MAHVETMEK ZORUNDASIN? NEDEN SÜREKLİ PİSLİĞİN TEKİ OLMAK ZORUNDASIN?!"

"Thalia fazla kan kaybettiğim için olmalı ben özür dilerim."

"BİZİ ÖLDÜRECEKTİN! SENDEN VE SENİN LANET OLASI EGONDAN NEFRET EDİYORUM! HER ŞEYİ BAŞARABİLECEĞİNİ SANIP MAHVETMENDEN NEFRET EDİYORUM!"

"Araba kazalarından bu kadar etkilendiğini bilmiyordum. Cidden özür dilerim. İdare edebilirim sanmıştım."

"EN SON İDARE EDEBİLECEĞİNİ SANDIĞINDA BİR AĞACA DÖNÜŞMÜŞTÜM. SENİN YÜZÜNDEN! AH PARDON, EN SON İDARE EDEBİLECEĞİNİ SANDIĞINDA KRONOS'UN KÖPEĞİ OLMUŞTUN!" Luke uzattığı eli hızla çekip benden uzaklaştı. Sokak lambasından yansıyan ışıkta onun da bembeyaz olduğunu, gözlerinin dolduğunu anlayabiliyordum. Söylediklerimin farkına varıp ben de ondan uzaklaşıp kapıya yaslandım. "Luke ben öyle demek..."

"Öyle demek istedin."diyerek direksiyona bir yumruk attı. İrkilip ona dikkatlice baktım. Gözleri dolmuş olsa da sokak lambasının ışığında ürkütücü şekilde parlıyordu ve gözünün altındaki yara da ona bu konuda yardım ediyordu. Gözleri hala mavi olmasa içinde bir yerlerde Kronos olduğuna inanabilirdim.

"Tüm bunları neden yaptım biliyor musun, Thalia? Senin yüzünden,"diyerek bana döndü. "TANRILARDAN NEFRET ETMEMİN BAŞLICA SEBEBİ SENDİN! BANA TÜM BUNLARI YAPTIRAN SENDİN!"diyerek kollarımı tuttu. Luke'tan asla korkmamıştım, Kronos onun bedenindeyken bile ama şuan gerçekten korkmaya başlamıştım. Kendim için değil, onun için. Gözlerine baktığımda bana asla zarar vermeyeceğini anlayabiliyordum ama kendisi için aynısı geçerli değildi.

"... EVET, HERMES'TEN ANNEM YÜZÜNDEN NEFRET EDİYORDUM. APOLLON'DAN HAL'A YAPTIKLARI YÜZÜNDEN NEFRET EDİYORDUM AMA SEN THALIA... ZEUS'UN SENİ KORUMAK İÇİN APTAL BİR AĞACA DÖNÜŞTÜRMESİ SABRIMI TAŞIRAN SON DAMLAYDI! KRONOS'A HİZMET ETTİĞİM BANA MI KIZGINSIN? BENİ BU HALE GETİREN SENSİN!"diyerek kollarımı bıraktı. Saatler gibi gelen birkaç saniye boyunca yüzümü inceledikten sonra hızla arabadan çıktı ve kapıyı sertçe çarptı.  

young god | luke castellanHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin