*NO 27/2*

4K 382 109
                                    

Medya: Okuyucum Karya'nın Yağız ve Neva için yaptığı video var. 😍

ASU;

Diğer çiftlerin de eşlik etmesiyle dördüncü şarkıda dans ediyorduk. Özellikle düğünün başlarının yavaş olmasını istemiştik daha sonra o kadar eğlenirken hadi dans edelim demek olmazdı. 

''Kızımla dans edebilir miyim?'' Babam gülümseyerek bana elini uzattı. Rüzgar benim elimi babamın eline bırakırken annemin elini tuttu. Partnerleri değiştirmiştik.

Babam boğazını temizleyip zoraki gülümsedi. ''Lafımı bölmeden beni dinle, bu konuşmayı hazırlamak için çok uğraştım.'' İkimiz de gülümsedik. Onun yüzüne bakarsam ağlayacaktım bu yüzden başımı omzuna koyup dansımıza öyle devam ettik.

''Rüzgar çok iyi birisi, seni çok sevdiğini görebiliyorum onun seni üzmeyeceğini biliyorum çünkü bunu sana bakışlarında görebiliyorum. Ancak sen benim ilk göz ağrım ve gözümde hiç büyümeyecek küçük kızımsın. Küçükken olduğu gibi başın her sıkıştığında, bana her koştuğundaki yine bana koşmaktan çekinme güzel kızım.'' Babam derin nefes alıp verdi. Başımı kaldırıp yüzüne baktım. Ağlıyordu. 

''Türk erkeklerinin suyu çıktı sanki,'' Gülümseyerek Gözde ve eşini işaret etti. ''Yaptığı şey yenilir yutulur cinsten değil ama evlat işte bir şey diyemiyorsun.'' Bana döndü ve yüzümü avuçlarının içine aldı. 

''Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, evden çıktım geri dönemem diye düşünme hiçbir şey değişmedi sadece hanemiz insanlarında artış oldu. Mutluluk hep sizinle olsun, seni önce Rüzgar'a ikinizi de Allah'a emanet ediyorum. Bir kelimen yeter gelmem için her zaman yanındayım, yanındayız.'' Alnımı öptü ve ona kocaman sarıldım. İkimiz de ağlıyorduk. 

Benden günlerdir kaçan babam benimle ilk defa sevdiğim adam hakkında konuşmuştu. Aile çok önemli bir şey,sen seçemiyorsun resmen şansına ne gelirse onlara sahip oluyorsun. Allah'ım bana böyle güzel bir aile nasip ettiğin için sana şükürler olsun.

NEVA;

Babasıyla ağlayan Asu'yu gözlerim dolarak izliyordum. Yağız ona bakmam için beni kendine çekti. Evet doğru bildiniz Yağız ile dans ediyorduk. 

''Hadi ama Neva bugün en mutlu gün ağlamak yok.'' Elinin tersiyle gözyaşımı sildi. Bari kibar sil de makyajım bozulmasın halı siliyor sanki. 

''Ablamla dans edebilir miyim?'' Oktay gülümseyerek yanımıza gelmişti. Ya ablasının kuzusu ne de yakışıklı olmuştu bugün. Kardeşim diye demiyorum beni ne kadar sinir etse de o upuzun boyu kahverengi dalgalı saçları ve kahverengi gözleriyle çok karizmaydı. 

''Hay hay.'' Yağız elimi Oktay'ın eline bırakıp gülümseyerek yanımızdan uzaklaştı. 

''Çok güzel olmuşsun bu arada.'' Bana göz kırıp etrafımda döndürdü. 

''Teşekkür ederim. Kız Oktay sen her gün daha da mı uzuyorsun?'' Oktay kız dememe ofladı ve soruma cevap vermedi. Kural bir kardeşin varsa her anı değerlendirip onu sinir edeceksin.

''Abla bir şey soracağım.'' Başımı sor anlamında salladım. ''Senden diyelim ki biyopsi alınıyor ve sonucunda pozitif yazıyor bunun anlamı nedir?''

Dansı bırakıp Oktay'ın yüzünü incelemeye başladım. Endişe ve korku vardı yüzünde. 

''Neden böyle bir şey sorma gereği duydun şimdi?'' 

''Arkadaşımın sonucunda yazıyormuş o da bana bu sabah mesaj atıp sordu ben de internete girip bakmaya fırsat bulamadım sana sorayım dedim.'' Gülümsemeye çalıştı ama beceremedi.

NASIL OLACAK? (Tamamlandı.) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin