*NO 25*

5.3K 417 153
                                    

Yahu 120 bin olduk!!!!!! Ve ve ve ve mizahta 43.sıraya yükseldik. Delirmemek elde değil.

(ruh halim elsa)

Ya ne desem ne yazsam hiçbir kelime duygularımı tarif etmeye yetmez

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Ya ne desem ne yazsam hiçbir kelime duygularımı tarif etmeye yetmez. Hepinize çok teşekkür ederim ger.çekten hepinizden Allah razı olsun. Kendimi asla hayal edemeyeceğim şeylerin içinde buluyorum sayenizde çok çok çok teşekkür ederim...

 Kendimi asla hayal edemeyeceğim şeylerin içinde buluyorum sayenizde çok çok çok teşekkür ederim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


MEDYA; DURU'NUN YENİ HALİ.

NEVA;

''Aşık oldum diyorum kızım sana.'' İki elimle Begüm'ün ağzını kapatıp onu tuvalete götürdüm. Sen gördüğüne aşık görmediğine bulaşık bir kişisin, neden gelip benim çalıştığım yerde beni rezil ediyorsun ki. Hayır görende gerçekten aşık oldun sanacak.

''Kovulmam hoşuna gider mi?'' Elimle ağzını kapattığım için kaşlarını kaldırmakla yetindi. ''Elimi ağzından çekeceğim, bağırırsan seni burada öldürürüm. Sonra hiç üşenmem beş kat aşağıya inerim mutfaktan en keskin ve en büyük bıçağı alırım, senin burada lime lime ederim ve klozete atıp üzerine de sifonu çekerim. Anladın mı canısı?'' Kötü kadın kahkahamı atıp anında ciddileştim. Begüm gözlerini kocaman açıp hızlıca başını salladı. Ellerimi yavaşça ağzından çektim.

''Kızım çok yakışıklı. Bu sefer başka, gerçekten başka Neva. Adamı görür görmez düğünümüzü, bal ayımızı nerede yapacağımızı ve hatta kaç çocuk yapacağımızı hatta ve hatta isimlerini bile düşündüm.'' Tek nefeste söylediği cümlesini idrak etmeye çalıştım.

''Oha!'' Begüm verdiğim tepkime sıçradı ve bana uzaylıymışım gibi bakmaya başladı. Canım senin bana değil benim sana böyle bakmam lazım.

''Benim o çocuğu ayarlamam lazım ve bana sen yardım edeceksin.''

''İşim olmaz.'' Yer ayarlıyor sanki laflara bak. Ergen.

''Çocuk sanırım Yağız'ın arkadaşı Neva ve şu an onun yanında hadi gidelim sevgilini ziyaret et.''

''Sen nereden biliyorsun?'' Sonra anlatırım bakışlarını gönderdi ve benim itirazlarımı duymazdan gelerek zorla tuvaletten çıkarttı.

NASIL OLACAK? (Tamamlandı.) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin