16.

728 7 0
                                    

Op zaterdagochtend liep Ethan al vrij vroeg met Lindy mee naar de bibliotheek. Ze vond het prettig om vroeg te komen en haar zaakjes op orde te hebben voor de rest van het personeel arriveerde. Vooral vandaag, aangezien ze gisteren vrij had genomen en de hele dag lui de liefde had bedreven met Ethan. Tot hij had gezegd dat hij haar nog schraal zou maken, waarna hij haar onder de douche had gezet. Vervolgens had hij haar mee uit eten genomen in een nabijgelegen stadje.

Ze maakte de deur open en liep naar haar kantoor. Pas na enkele seconden beseft ze dat hij nog steeds met haar meeliep.

"Tot vanavond." Ze draaide zich om en ging op haar tenen staan voor een kus.

"Hmm." Doelbewust trok hij haar tegen zich aan toen ze weer achteruit wilde stappen. De kus die hij haar gaf, had niets weg van een afscheidskus.

"Ethan," zei ze waarschuwend. "Ik moet nu echt aan het werk."

"Het is nog vroeg." Zijn glimlach was onschuldig. In zijn ogen zag ze echter wat hij van plan was, en ze rende zo vlug mogelijk om haar bureau heen.

Lindy probeerde het meubilair als buffer tussen hen te gebruiken, maar hij sloop om het bureau heen met een vastberaden uitdrukking in zijn ogen.

"Ethan! We kunnen niet -"

"O, jawel," zei hij met een grijns, toen hij haar klem had gezet tegen het bureau waarop haar computer stond. "Dat kunnen we best. We worden er zelfs verbazingwekkend goed in."

"Maar... niet hier!" wierp ze wanhopig tegen. Zijn grote vingers knoopten haar blouse echter al behendig los.

Zijn handen glipte onder de open panden van haar blouse, en hij omvatte haar borsten door haar kanten hemdje heen. Onophoudelijk liet hij zijn duimen heen en weer glijden over haar tepels.

Bliksemschichten van opwinding schoten door haar heen. Ze voelde zich zacht en vochtig worden, terwijl er diep in haar onderbuik vlindertjes fladderden.

Vertwijfeld pakte ze zijn polsen beet, maar hij was zo sterk, dat het weinig effect had.

Hij duwde zijn heupen naar voren, en ze kreunde bij het voelen van het harde bewijs van zijn opwinding tegen de plek waar haar dijen samenkwamen.

"Sst." Lachend drukte hij zijn mond op de hare om haar onbewuste geluidjes te smoren. Eén hand kwam onder haar blouse vandaan en greep de stof van haar rok vast om hem opzij te trekken. Gedecideerd gleed zijn hand over haar gladde buik en glipte onder haar slipje. Haar knieën begonnen te knikken toen hij de warme holte tussen haar benen inging.

Ze voelde hoe hij haar eigen vocht over haar kloppende huid verspreidde en ze jammerde onder zijn mond, voor haar onderlichaam abrupt naar voren kwam toen hij een lange vinger bij haar naar binnen liet glijden. Zijn duim kwelde het uitstekende knopje van haar begeerte, duwend en masserend, terwijl zij zich tegen hem aan bleef bewegen, gespietst op die vinger in haar binnenste. Al haar aandacht was gericht op de sensaties die hij bij haar opriep. Ze voelde hoe ze hoe langer hoe sneller naar voren schoot, haar heupen bewogen wild tegen zijn hand aan.

Ineens bereikte ze haar hoogtepunt. Haar gekreun veranderde in een gekwelde kreet, die hij smoorde met een kus. Huiverend en rillend liet ze de stuiptrekkingen door haar lichaam gaan.

Zij ging nog helemaal op in haar eigen extase, toen hij zijn hand lostrok. Vaag voelde ze dat hij worstelde met zijn broeksluiting, en ze stak haar hand naar beneden om hem te helpen. Haar kleine vingers krulden zich om het harde, zijdeachtige vlees in zijn slip. Ze bevrijdde hem uit het kledingstuk, en realiseerde zich dat hij trilde toen ze dat deed.

"O, hemel," fluisterde hij. Onhandig probeerde hij het kleine pakje open te maken, dat hij uit zijn zak had gehaald. Ze vroeg zich af of hij daarbij vloekte of een schietgebedje deed. "Vlug. Neem me." Gehaast trok hij het pijpje van haar slipje aan de kant en manoeuvreerde zichzelf in de juiste positie. Lindy spreidde haar benen toen hij verder omhoog bewoog tussen haar benen. Allebei hapten ze naar adem van genot op het moment dat hij zijn heupen omhoog stootte. Daarbij duwde hij haar zover omhoog, dat ze op het bureau kwam te zitten. Met één diepe stoot vulde hij haar.

Ze lag achterover en voelde hoe hij haar billen van het bureau aftilde. Gewillig sloeg ze haar benen om hem heen toen hij half over haar heen kwam liggen, steunend op zijn ellebogen om zichzelf in evenwicht te kunnen houden.

Onmiddellijk begon hij in een krachtig tempo te bewegen, en terwijl hij steeds opnieuw in haar stootte, voelde ze hoe ze voor de tweede keer over de rand vloog. Ook Ethan voelde het, en met een serie diepe, verscheurende kreunen, leegde hij zich in haar. Langzaam kwamen de bewegingen van zijn lichaam tot stilstand.

Zich aan zijn schouders vastklampend, wenste ze dat er geen einde zou komen aan dit moment. Ze wenste dat hij niet weg zou gaan, wenste ze dat hij met haar zou trouwen en haar met zich mee zou nemen.

Verdraaid. Dat had ze zichzelf nog nooit laten denken. Ethan en trouwen gingen nou eenmaal niet samen. Behalve in haar hoofd, daar gingen ze prima samen _

"Belinda? Ben je daar? Je moet even dit bestelformulier ondertekenen." De indringende vrouwenstem bracht haar met een schok terug tot de realiteit.

Volslagen in de war probeerde Lindy overeind te komen, maar het gewicht van Ethans grote, volkomen slappe lichaam hield haar tegen. "Ethan!" Ze duwde tegen zijn schouders. "Laat me overeind."

Met een grijns zei hij: "Wat heb je daarvoor over?"

"Jij bent een oversekste gek." Ze deed haar best om boos naar hem te kijken. Omdat ze bang was dat de deur open zou gaan en iemand hen zou betrappen, kronkelde ze onder hem. "Ik kom er zo aan," riep ze, hopend dat haar medewerkers niet zouden merken hoe hees en vreemd haar stem klonk.

Schaamteloos verleidWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu