12.

627 10 0
                                    




Eigenlijk zou ze beledigd moeten zijn, maar zijn opmerking bezorgde haar een warm gevoel. "Drie maanden voor we zouden gaan trouwen, liep ik onverwachts zijn flat binnen en betrapte hem en Mandy op heterdaad." Vreemd, dat ze het niet vervelend vond om dat tegen Ethan te zeggen. "Weet je," zei ze. "Ze zagen er eigenlijk nogal dom uit. Hij is maar een paar centimeter groter dan ik, en mager, en Mandy Briggs is... een amazone."

"Dus ik kan hem niet eens in elkaar slaan, omdat hij kleiner is dan ik." In Ethans stem klonk geen greintje vermaak door.

Verbaasd keek ze naar zijn strakke gezicht. "Nee, maar ik waardeer het idee." Vlug legde ze haar andere hand op zijn arm. Zijn spieren waren strak gespannen. "Ethan, het is bijna drie jaar geleden gebeurd. Dat ligt allemaal achter me."

"Hij heeft je gekwetst," zei hij boos.

"Dat heeft niet lang geduurd," zei ze. "Ik denk niet dat ik echt van hem gehouden heb, anders zou het nog steeds pijn doen. Ergens ben ik wel blij dat Mandy met hem opgescheept zit, en ik niet." Zachtjes schudde ze aan zijn arm. "Laten we het niet meer over hem hebben. Hij is niet belangrijk."

Op de stoep voor hun huizen vertraagde hij zijn pas. Zwijgend keek ze naar hem op, onzeker hoe ze moest reageren op zijn vreemde gedrag.

"Lindy," zei hij.

"Ethan." Door te glimlachen probeerde ze de stemming wat te verlichten.

"Ik wil je geen pijn doen."

Verbluft zei ze: "Dat heb je ook niet gedaan."

"Ik kan hier niet blijven. Dat weet je."

"Ik heb nooit gedacht dat je wel zou blijven." Dat was de waarheid. Dat had ze geweten vanaf het moment dat ze hem maandag uit zijn auto had zien stappen. Daar zou ze echter pas aan gaan denken als hij alweer was vertrokken. Dan was er nog tijd genoeg om de rest van haar leven om hem te huilen.

"Ik wil je." Hij draaide haar zo, dat ze met haar gezicht naar hem toe stond, en trok haar toen tegen zich aan.

"Dat weet ik." Met haar handen aan weerszijde van zijn gezicht, zei ze: "Kus me."

"Binnen," zei hij schor. "Ik zal je binnen kussen." Even zweeg hij, en ze voelde zijn brede borstkas op en neer gaan, toen hij diep ademhaalde. "Vanavond houden we niet op na een paar kussen, Lindy."

Schaamteloos verleidWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu