14.

737 8 0
                                    




In mum van tijd stond hij slechts gekleed in zijn strakke, marineblauwe slip voor haar. Onder de meegevende stof was de harde bobbel van zijn opwinding goed te zien.

Lindy voelde haar ademhaling versnellen. Haar hele lichaam was verhit, toen hij zijn hand uitstrekte en haar naar zich toetrok. Ze nestelde zich zo dicht mogelijk tegen hem aan, met haar hoofd tegen zijn harde, gespierde borstkas.

Hij woelde haar haar los, zodat het over hen beiden heen golfde. Gedurende een lang, zoet moment hield hij haar alleen maar vast en liet hij zijn handen strelend over haar rug gaan.

Tot ze het niet langer kon verdragen. Door haar gezicht een klein stukje te draaien, slaagde ze erin zijn hals te liefkozen. Ze was zelfs brutaal genoeg om hem te likken op het plekje waar de ader in zijn nek snel klopte.

Kreunend maakte Ethan de sluiting van haar beha los. Vervolgens deed hij een stap naar achteren en gooide het ding van zich af. Daarna knielde hij neer om haar slipje uit te trekken.

Ze bevroor. Zijn gezicht was slechts enkele centimeters verwijderd van haar... van haar... Van schrik maakte ze een sprongetje, toen hij een stroom warme lucht over het nestje krullen daar blies. Ze stak haar hand uit om hem omhoog te trekken, maar hij leunde een stukje voorover, en ze voelde dat zijn tong haar intiem beroerde. Dat schokte haar zo, dat ze prompt vergat wat ze eigenlijk had willen doen. "Ethan," zei ze, snakkend naar adem.

"Laat me maar," mompelde hij. Zijn adem voelde aan als een streling op haar gevoelige huid. Hij legde zijn handen op de binnenkant van haar dijen en duwde net zo lang tot ze toegaf en haar benen een stukje wijder deed. Toen kuste hij haar. Daar. Precies op het plekje dat klopte en hunkerde en...

"O, hemel." Met beide handen greep ze zijn schouders toen zijn mond brutaler werd. Ineens zaten ze in zijn haren, zodat ze hem dichter tegen zich aan kon drukken. Hij deed dingen met zijn tong waarvan ze het bestaan niet had kunnen vermoeden, zelfs niet in haar stoutste dromen.

Ze schreeuwde het uit, wat hij als een teken leek op te vatten, want hij liet haar los en kwam overeind om haar op te tillen. Schijnbaar moeiteloos droeg hij haar naar het bed, de lakens had hij al teruggeslagen. Heel voorzichtig, alsof ze van glas was, legde hij haar neer. Nog steeds naast het bed staand, liet hij zijn duimen achter het elastiek van zijn slip glijden en trok hem uit.

Hij was enorm en zag er donker en zijdeachtig uit. Zonder erbij na te denken, sloot ze haar hand dromerig om hem heen. Kreunend bedekte hij haar hand met de zijne. "Zo," fluisterde hij, en hij deed haar voor hoe ze een stevig ritme moest creëren. Ze was echter nog maar nauwelijks begonnen, toen hij haar hand alweer wegtrok.

"Sorry," zei hij met een scheve grijns. "Als je daarmee doorgaat, zul je langer dan je lief is maagd blijven." Toen hij zich even van haar afdraaide, zag ze dat hij snel bescherming omdeed. Hij liet zich op haar zakken en gebruikte zijn knieën om haar benen uit elkaar te duwen. Hij nam haar beide handen in de zijne en legde ze boven haar hoofd.

Ze voelde zich hulpeloos, kwetsbaar en ongelooflijk opgewonden. Toen ze hem hard tegen haar buik voelde, kromde ze haar rug. Hij grinnikte zacht. "Nog niet, schatje. Nog niet." Met die woorden boog hij zijn hoofd en nam een tepel in zijn mond. Een intense sensatie schoot als een pijl van haar borst naar haar onderbuik. Bijna was ze het bed af gevlogen.

"Rustig, schatje. We hebben alle -"

"Nee. Nu!" Met haar hielen op het bed zette ze zich vastberaden af en duwde ze zichzelf omhoog. Ineens merkte ze dat hij soepeltjes bij haar naar binnen gleed. Een ogenblik lang voelde dat wat ongemakkelijk, maar toen herhaalde ze haar beweging, helemaal opgaand in de wonderbaarlijke eenwording met de man van wie ze hield.

"Lin... Gaat het wel?" Bezorgd duwde hij zich op zijn ellebogen overeind om haar gezicht te bestuderen.

"Met mij gaat het prima." Ze probeerde van iedere seconde van zijn liefdesspel te genieten. Glimlachend keek ze in zijn blauwe ogen. "Wil je nu alsjeblieft bewegen?"

Schaamteloos verleidWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu