15.

699 7 0
                                    




"Uw wens is mijn bevel." Zoals altijd, sloeg haar hart over bij het zien van die vertrouwde, brutale grijns toen hij zijn hoofd boog en haar kuste. Tegelijkertijd liet hij zijn heupen in een soepel ritme bewegen, waardoor het bed onder hen begon te schudden.

Er ontstond een ongebruikelijke spanning in haar lichaam. Ze hief zich op om zijn stoten op te vangen toen hij zijn snelheid verhoogde. Bijna snikkend voelde ze hoe iedere beweging haar hoger en hoger duwde, tot haar lichaam aanvoelde als een gespannen boog...

Ineens plofte die spanning uiteen in kringen van genot die haar lichaam deden schokken. Hij verstrakte. Diep in haar lichaam voelde ze hem klaarkomen, en gedurende één vluchtig moment vond ze het jammer dat hij aan een voorbehoedsmiddel had gedacht.

Pas toen de laatste siddering was verdwenen, en hij zwaar over haar heen lag, met zijn hoofd op het kussen naast haar, draaide ze haar hoofd naar hem toe om hem een kus te geven. "Dank je wel."

"Nee." Zijn stem klonk dik en traag. "Jij bedankt. Ik heb me nog nooit... zo gevoeld."

Zijn woorden ontroerden haar zo, dat de tranen achter haar ogen brandden. Snel deed ze ze dicht.

Ethan kwam moeizaam overeind en liet zich naast haar op bed zakken, waarna hij haar in zijn armen trok en afwezig met haar haren speelde.

"En nu?" vroeg ze, voor ze enorm begon te gapen.

"Doe maar een dutje," zei hij. "Dan... beginnen we helemaal opnieuw."

Schaamteloos verleidWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu