10.

733 10 0
                                    




Ethan keek neer op Lindy. Ze leek nog een beetje beduusd van de sensuele belofte in zijn stem. Het duurde even voor ze begreep wat hij bedoelde. Langzaam legde ze haar hoofd achterover tegen de boomstam en sloot haar ogen. Diep vanbinnen voelde hij zich geamuseerd. Hoe kon een vrouw van haar leeftijd, met haar uiterlijk, nou niet gewend zijn aan de aanraking van een man? De mannen in dit stadje moesten stekeblind zijn.

Ze bracht de hand die hij nog steeds vasthield, omhoog, waardoor zijn aandacht naar haar opgeheven gezicht werd getrokken. Haar oogleden knipperden, haar lippen weken een stukje vaneen, en haar borsten gingen op en neer op het versnelde ritme van haar ademhaling. Slechts met de grootste moeite slaagde hij erin haar niet in zijn armen te trekken, want hij wilde dat ze zich veilig bij hem voelde. Dat ze hem zou vertrouwen.

Haar hand omdraaiend om die van hem te kunnen sturen, trok ze beide handen langzaam tussen hun lichamen in tot ze eindelijk, eindelijk, zijn handpalm plat op haar borst duwde.

Ze slaakten allebei een zucht, en hij voelde haar lichaam ontspannen.

"Je wilt dat ik je hier aanraak." Met zijn vinger tekende Ethan zachtjes een kringetje om haar borst, toen streek hij loom met zijn duim over haar tepel.

Snakkend naar adem, zei ze: "Ja."

Vervolgens liet hij ook zijn andere hand omhoog komen. Die maakte korte metten met de knoopjes van haar blouse, terwijl zijn eerste hand haar verleidelijk bleef strelen. Op de donkere hoek van de verlaten straat zou niemand hen kunnen zien, wist hij. Met een ruk trok hij de blouse uit haar rok en hij duwde de voorpanden wijd uit elkaar zodat haar eenvoudige, witte beha werd onthuld. "Aha," fluisterde hij. "Lief. Weet je wat ik nu wil doen?"

"W-wat dan?"

"Ik wil je hier kussen." Hij liet zijn hand in haar beha glippen om haar blote borst te omvatten, en ze maakte dat zachte geluidje in haar keel. Zonder enige moeite kon hij haar met zijn grote handen bedekken. Hij genoot van de stevigheid van haar kleine, strakke borsten. Haar lichaam voelde echter opeens weer stijf aan, en met haar opmerkingen van gisteren in gedachten, kon hij wel raden waarom.

Voorover leunend drukte Ethan een kusje op haar mond. Ondertussen draaide hij met zijn handpalmen zachtjes over haar borsten. "Je bent perfect," fluisterde hij. Traag liet hij zijn mond over haar kaaklijn omlaag glijden tot hij een kus in haar hals kon drukken. Hij voelde haar slikken.

"Dat ben ik niet," zei ze dof. "Ik ben veel te plat."

Onwillekeurig moest hij glimlachen, en hij vroeg zich af of ze dat kon voelen tegen haar huid. Teder legde hij zijn handen helemaal om haar borsten heen en tilde ze uit haar beha. "Plat ben je absoluut niet," zei hij. Na de onderkant van haar keel te hebben gekust, liet hij zijn mond dwars over haar borst naar beneden glijden, tot zijn gezicht precies tussen de twee warme heuveltjes rustte. "Zal ik naar links gaan?" fluisterde hij. "Of naar rechts? Kies jij maar."

Hij voelde haar lichaam schudden toen ze begon te grinniken. "Mooie keus." Maar haar stem klonk beverig, en ze legde een van haar kleine handen tegen de rechterkant van zijn gezicht. Gewillig bewoog hij zijn hoofd al likkend naar links, de cirkels steeds kleiner makend, tot hij uiteindelijk haar tepel in zijn mond kon nemen.

Met gekromde rug spande Lindy zich tegen hem aan toen hij zachtjes sabbelde en zoog aan het gezwollen knopje. Allebei haar handen begroeven zich in zijn haren om hem tegen haar aan te kunnen drukken.

Hemel, wat verlangde hij naar haar. Even overwoog hij haar achter de boom te sleuren, maar dat idee verwierp hij snel. Haar eerste keer moest plaatsvinden op een plek waar ze alleen waren en alle denkbare comfort hadden. Ergens waar ze al haar remmingen van zich af kon schudden, en de vrouw kon worden die - daar was hij van overtuigd - schuilging achter haar preutse, stijve uiterlijk.

Oprecht spijtig verschikte hij zijn veel te krap zittende broek, voor hij zijn mond langzaam van de hare haalde en heel voorzichtig haar beha weer op zijn plaats schoof en haar blouse dichtknoopte. Die stopte hij echter niet terug in haar rok. Door haar loshangende haar viel er toch niet veel te zien van haar bovenlichaam.

Al die tijd bleef Lindy braaf stilstaan. Op het moment dat hij was gestopt met haar te kussen, had ze haar ogen geopend. "Je had niet per se hoeven stoppen," zei ze.

"Jawel," zei hij beslist. "Dat moest wel. Anders zou je nu nog steeds tegen die boom staan, met je benen om mijn middel geslagen."

Van schrik werden haar ogen groot.

"Kom mee," zei hij, en hij pakte haar hand weer vast. "Laten we wat oude films gaan bekijken en een beetje vrijen."

Het geluid van Lindy"s lach klonk hem als muziek in de oren. "Dat klinkt goed."

Hij maakte haar het hof. Dat was de enige manier om het te omschrijven, dacht ze. Op woensdag werd er een enorm boeket heerlijk geurende fresia"s voor haar bezorgd bij de bibliotheek. Op het kleine kaartje te midden van de bloemen stond slechts: Deze deden me aan jou denken.

Opnieuw kwam hij vlak voor sluitingstijd binnen.

Bij de balie dwong Lindy zichzelf hem net zo kalm en vriendelijk te begroeten als alle andere mensen. "Hoi. Bedankt voor de bloemen." Haar glimlach was net iets intiemer dan normaal. De vorige avond hadden ze popcorn gemaakt en films gekeken, en hij had over zijn bedrijf verteld. Als hij haar meer duizelingwekkende kussen had willen geven, zou ze daar helemaal geen bezwaar tegen hebben gehad, maar hij had zich ingehouden. Om elf uur had hij met een laatste kus bij de voordeur afscheid van haar genomen.

"Graag gedaan. Voor ze zijn bedoeling doorzag, had Ethan haar kin beetgepakt en leunde hij voorover om een snelle zoen op haar lippen te drukken.

Schaamteloos verleidWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu