Július 4. Part 2.

165 12 7
                                    

-Én megyek, keresek valami piát! - hagyott itt minket Jakob.
Csak megvontam a vállam, majd megigazítgattam a ruhámat. BJ röhögött egyet, majd megfogta a ruházatom alját és lejjebb húzta, miközben letaperolta a seggemet is.
-Ezt nem kéne! - löktem el magamtól, majd a szemébe néztem. Icipicit ködös volt a tekintete és azonnal tudtam, hogy már nem kevés alkohol van a szervezetében és ettől enyhén szólva megrémültem, de ezt nem láthatja meg rajtam. Még a végén hülyének nézne.
-Bocsánat, csak késztetést éreztem rá és hát férfiből vagyok, na - dölöngélt, miközben próbált jó kifogást találni.
-Felejtsük el - mosolyogtam kedvesen, majd belé karoltam és megkerestem Anthonyékat, hogy beszéljünk még úgy kb mindenről, mert őszintén nem akarom őket elengedni. Nagyon megkedveltem őket annak hála, hogy már ismerem is a kis csapatot és nem csak rajongójuk vagyok.
A buli nagyon jó volt, ráadásul anyámék is egész jól elszórakoztak a sok számukra ismeretlennel. Az alkohol csak úgy fogyott és szépen lassan az ételek is eltűntek, amikkel annyi ideig bajlódtunk. De ilyennek kell lennie egy jó bulinak, nem? Az egyetlen baj az volt, hogy amint elmentek a vendégek, a szemünk elé tárult a kert eléggé piszkos képe, ami valljuk be, senkinek nem túl szívderítő látvány. Legyintve az egészre olyan hajnali négy körül mindannyian leléptünk aludni, mondván, hogy majd holnap, azaz ma, eltakarítunk mindent.

*JÚLIUS 5. 11:30 KÖRÜL*

-Mi a jó büdös lószar ez? És hogy kerül az újságba? Egyáltalán mikori ez a kép és hogyan szerezték ezt meg?? VÁLASZOLJ MÁR LEGALÁBB EGY KIBASZOTT KÉRDÉSRE! Jézusom, apa.. Komolyan képes vagy ilyet tenni? Hogy nézzek így fel rád??? Hope a barátnőm és nagyon szeretem, de most... Rátok sem bírok nézni - keltem fel Jakob ordibálására.
Úgy, ahogy voltam, a tegnapi gönceimben rohantam ki a hálóból egyenest a konyhába. Amint beértem, Danger és BJ is rám néztek, de előbbi fején undort véltem felfedezni, majd egy kés kíséretében elszáguldott mellettem és hallottam becsapódni egy ajtót. Kérdőn pillantottam Billie-re, mire ő csak a kezembe nyomta az egyik pletykalapot. A címlapon egy kép volt rólam és BJ-ről, amint ő a fenekembe markol a bulin. Nagyon félreérthető a hejzet, de azonnal eldobtam ezt a szennyet és elkezdtem bekopogtatni és benyitni a ház minden ajtaján. A fürdő ajtaja zárva volt. Akárhogy ráncigáltam, nem nyílt ki az a szar, így elkezdtem rajta dörömbölni.
-Jakob!! Kérlek nyisd ki és beszéljük meg!! Nagyon szépen kérlek téged! Hahóó - üvöltöttem teli torokból.
-Hope, drágám. Mi a baj? - jött oda Adrienne.
-Pletykalap... címoldal.. képek. Danger... - zokogtam fel és megöleltem a nőt.
-Jól láttam nála a kést??? - érkezett meg Billie Joe is.
-I-igen... - sírtam még jobban és újra az ajtót kezdtem ütlegelni.
-Jó, engem nem érdekel ez a szar! - ütött az ajtóra. - Ad, majd veszünk egy újat - mondja, majd hoz egy feszítővasat és felfeszíti az ajtót.
Azonnal berohanok és meglátom Jakobot, amint...

Idiot LoveWhere stories live. Discover now