Egy hónappal később...

291 18 5
                                    

Jesszusom. Már nagyon régóta nem írtam a naplómba. Ennek több oka is van. Az első,az az,hogy a suli nagyon elvette az időmet. A második indok talán egy kicsit nyomósabb. Elhagytam a naplómat. Illetve nem elhagytam,hanem nem találtam.
De most megtaláltam,úgyhogy elmesélem,hogy mi történt velem az elmúlt egy hónapban.
Azon a napon,amikor átmentem a palimékhoz,már nem nagyon történt semmi. A dalt,amit akkor írtam,már több millióan megnéztek. Rohadt sok komment és like is érkezett rá,aminek nagyon örültem. Azóta még több dalszöveget és verset írok. Felvételiztem egy táncos suliba és fel is vettek. Hála az égnek itt van a városban,úgyhogy nem kell itt hagynom Dangert. Nagyon nagyon szerettem volna abba a suliba járni és mivel javítottam a jegyeimen,simán felvettek. Emlékszem aznap annyira örültem,hogy majdnem megtörtént az... De hamar észbe kaptam,még mielőtt valami,illetve bármi történhetett volna.
Danger megígérte,hogy a 17. szülinapomra kapok valami nagyon jó ajándékot. Már nagyon kíváncsi vagyok rá,hogy mi lesz az. De ő nem mondja el,azt mondja,hogy titok és ha magtudom,meg kell engem ölnie. Mondtam már,hogy szar humora van? Ha nem,akkor most mondom.
Az évvégi bizim egyébként majdnem kitűnő lett,pedig még a korábbinál is kevesebbet tanultam.
Egy hónap alatt rengeteget lógtam az Armstrong házban és egy csomó próbát is végignéztem. Úgy érzem,hogy befogadtak engem. Ennek ellenére ha valami rossz történik velem,még mindíg húzok egy csíkot a pengével,mikor hova.
Több,mint egy hónapja vagyunk együtt Dangerrel és nagyon jól elvagyunk. Bár azt hiszem,hogy mi soha nem leszünk az a full romantikus pár. Mondjuk ez engem nem zavar,de szerintem őt sem.
Nagyon nem történt sok minden egy hónap alatt. Még annyit említenék meg,hogy egy utazásra gyűjtök. Bizony. A 18. szülinapomon el szeretnék utazni Hawaii-ra. Kiskorom óta szerelmes vagyok abba a helybe. Olyan gyönyörű,nem? Hát szerintem igen. És mivel az egyik példaképem (mert nekem sok van xD) ott született és a szülinapját általában ott tölti. És mivel ugyan abban a hónapban van a szülinapunk,van rá esélyem,hogy találkozzunk. Természetesen vinném magammal Dangert is. Remélem még akkor is együtt leszünk,mivel időben le kell majd foglalni a szállást. Igen,nekem ilyen terveim vannak a jövőre nézve.
Na és kb ennyi említésre méltó dolgot csináltam és terveztem egy hónap alatt.
És most,hogy ezeket leírtam,visszatérek a mai napomhoz.
Itt van a várva várt nyáriszünet. Na igen. Mindenki várta,kivéve én. Danger elmegy turnézni az apjával és egyedül hagy engem egy teljes hónapra. A meleget utálom,így valószínű meghalok majd egyedül. Természetesen nem várom el,hogy meghívjanak a koncertekre,de már kitaláltam valamit. A zsebpénzemet két részre szedtem. Az egyik az utazós pénzem,a másik a koncertezős. Mivel amúgy is szeretem a Green Dayt,biztos voltam benne,hogy elmegyek egy-két koncertre.
Szereztem magamnak nyári melót egy könyvesboltban,de mivel ez csak délelőttre szól,a délutánjaim szabadok. Így gyűjtök pénzt pár koncertre. Csak ezt még nem közöltem Dangerrel. Még jó,hogy most itt van mellettem.
-Képzeld mit terveztem a nyárra - ugrottam az ölébe.
-Hogy elmész egy szőke herceggel,amíg én a turnén vagyok? - simította meg a fejemet.
-Nem te mész turnézni,hanem az apádék,de az most nem lényeg. Nem egészen,de majdnem - kuncogtam.
-Na ki vele! Már teljesen felcsigáztál.
-Szóval. Van munkám a nyárra. Délelőttönként egy könyvesboltban fogok dolgozni,így gyűjtök az utazásra - mondtam büszkén - És a koncertekre is.- suttogtam a végét.
-Milyen koncert? - wuppsz,talán nem voltam elég halk...
-Koncertek - javítottam ki.
-Mostmár monnd el és ne húzd az időt,kérlek.
-Oké. Te itt hagysz engem egy hónapra,ezért én úgy döntöttem,hogy dolgozok. És ha dolgozok,akkor kapok pénzt. Azt meg elköltöm koncertjegyekre. És ami marad,az megy a nyaralásos pénzbe.
-És kinek a koncertjére gyűjtesz? - vonta fel fél szemöldökét.
-Green Day? - kérdeztem vissza kicsit félénken.
-Ez mekkora hülyeség. Gyere inkább velünk. Miért nem szóltál? - szidott le.
-Mert nem akartam akaszkodó lenni? És különben meg hogyan utaznék haza egy koncert után?
-Miért kéne hazajönnöd?
-Mert itt lakom? - mutattam körbe a szobámban.
-De ez egy turné. Tudod. Sok kontinens meg város és falu -artikulált,hogy megértsem.
-Nem vagyok hülye. Csak nem akarom,hogy az utiköltségem meg a szállásos cuccok is titeket terheljenek. És tudom,hogy te nem hagynál sehol fizetni,de ha egyszer szakítunk,meg fogod bánni,hogy ennyit költöttél rám.
-Akkor hazajövök érted néhány koncert előtt és mondjuk egy hetet velünk vagy,aztán jössz ide vissza. Vagy mittomén'. De nem akarok nélküled eltölteni egy hónapot! - csókolt meg.
-Hát. Nem is tudom -akadékoskodtam.
-De én tudom. Mikor kezdesz a melóval?
-Csak két hét múlva.
-Remek. Akkor jövő héten jössz velünk Ausztráliába! - jelentette ki.
-Mi? Hát oké. De várj. Vasárnap van. Akkor holnap indultok? -kerekedett el a szemem.
-Milyen okos lány vagy te -simította meg az arcomat hatalmas kezével.
-Pakolnom kell! - pattantam fel és kezdtem pakolni. - Hány óra van?
-Este kilenc. Jé,hogy elment az idő.
Szó nélkül elővettem egy fekete gurulós bőröndöt és pakoltam bele a cuccaimat.
Magamban összeállítottam egy listát és gondolatban rajzoltam azok mellé a pipát,amit már betettem.
Egy nagyon magas szárú fekete Martens bakancs,egy fekete Converse, jó pár fekete;szürke;sötétkék póló és rövidujjú, pár rövidnaci és három darab csőfarmer. Egy zacsiba pakoltam a kiegészítőimet. Mostanában sok karkötőt hordok,hogy takarjam a vágásokat. Nyakláncok,karkötők,fülbevalók,pár piercing cserének és a kezdő fültágítóim. Ennyi kell nekem,meg némi fehérnemű.
Ja,hogy erről még nem beszéltem? Az egy hónap alatt kilövettem az alsó ajkamat,így most egy aranyos ezüst piercing díszíti azt. És elkezdtem tágítani a fülemet is.
Szóval ennyi mindent pakoltam be cirka tíz perc alatt. Danger csak lesett,amikor kijelentettem,hogy készen vagyok. Nem is értem.
-Én kis idiótám - húzott fel a földről.
Igen ám,de tíz perc alatt nagyon el tud zsibbadni az ember lába. Ahogy felálltam,már rogytam is össze,magammal rántva őt is. Röhögve fetrengtem a földön és amikor megnyugodtam,közöltem vele:
-Amerikai idiótád! - húztam be a bőrönd cipzárját.
-Van benne valami. De most mennem kell,mert én nem pakolok be ilyen gyorsan -tápászkodott fel a földről,ahová az előbb rántottam.
-Még nem pakoltál be? - tátottam el a számat.
-Hát nem. De szerintem éjfélre megleszek vele.
-Átmegyek és majd reggel együtt indulunk,így nem kell majd átjönni értem. Meg amúgy is meg kéne beszélni ezt még apáddal - próbáltam én is a lábamra állni.
-Rendben. De azért szólj anyádéknak!
-Ráér - vontam vállat.
-Amúgy.
-Hmm?
-Hányas a méreted?
-Értenem kéne? - vágtam elég szerencsétlen fejet.
-Melltartó - vett fel a padlóról egy említett ruhadarabot. - Ebben elfér a fejem. Nézd mááár! - röhögött.
-Barom! Ezt kint felejtettem. Add oda! - ugráltam,de esélytelen volt,mert a feje fölé emelte.
-Csak ha kapok valamit! -alkudozott.
-Bikini! - kiáltottam fel.
-Öhmm. Kössz,inkább nem.
-Nem. Nekem kell bikini az útra. Mert ott meleg van nagyon. -futottam a szekrényemhez és kivettem két bikinit. Egy feketét és egy fekete-fehér kockásat.
-Fogadjunk,hogy ebben is elfér a fejem - kapta ki a kezemből.
-Akkor hozd te,csak menjünk már - adtam fel.
Bekopogtam anyáékhoz és mondtam nekik,hogy megyek a barátomhoz és,hogy egy hétig nem leszek itthon. Erre megkérdezték,hogy hová megyek. Elmondtam és aztmondták,hogy.... Hozzak szuvenírt. Ez olyan ouch érzés volt.
De elengedtek,úgyhogy sima ügy. Szerintem BJ is örülni fog majd nekem. Írtam már egy csomó szöveget és meg akarom nekik mutatni. Hátha valamelyik jó lesz egy új számhoz és feléneklik. Végre megint hallhatnám a hangjukat.
A naplómat titokban teszem majd el,hogy ne lássa,ezért majd legközelebb akkor írok,ha Danger kidőlt. Nem akarom,hogy elolvassa. Az olyan ciki lenne.

Haliii.
Ezt a mai részt a boldogságom miatt igen hosszúra csináltam.
Nagyon jól esett,hogy pozitív kommentet kaptam és el is beszélgethettem az illetővel.
Szóval ezt a mai részt leginkább miatta írtam meg.
Köszönöm,hogy felvidítottad a szar napomat, greendayeszti !!!! 😙😙😙
U.i: Billie szeme ezen a képen annyira ahhhhwww...😍😍😍

Idiot LoveWhere stories live. Discover now