36."Sunt O Nouă Direcție! "

1.1K 136 35
                                    

Luminile ambulanțelor și a mașinilor de poliție au înconjurat întreaga zonă. Blițurile telefoanelor fanilor orbeau pe toată lumea. Țipetele și plânsul tuturor oamenilor ce-i cunoșteau și îi iubeau au înconjurat bariera așezată de ofițerii de poliție. Nimeni nu știe cine era în mașina care a lovit din plin spatele limuzinii și nimeni nu știe încă cine mai e în viață și cine nu. Paramedicii s-au împrăștiat în jurul mașinii lovite și au început să scoată pe rând persoanele rănite.

Singura persoană conștientă era un băiat șaten, destul de înalt. Iese pe portiera ruptă a vehiculului pe genunchi, tușind puternic din cauza fumului. Aparent se afla pe partea opusă loviturii, întrucât era cel mai puțin lovit. Scott avea câteva tăieturi și cioburi în mâna stângă, arcada spartă și ochiul ușor vânăt. Avea să se înrăutățească mai târziu.

Pe targă, inconșientă și arătând îngrozitor de rănită se afla o tânără șatenă cu șuvițe colorate. Doctorii ambulanței i-au scos botinele cu toc extrem de înalt și au început să o resusciteze speriați că o vor pierde. Fata avea câteva tăieturi și cioburi implantate în pielea gâtului și a pieptului. Obrazul drept îi era zgâriat și arcada îi era spartă. Mâna stângă îi era întoarsă într-un mod ciudat, garantând ruptura destul de gravă de care avea parte, iar picioarele aveau tăieturi peste tăieturi. Într-un final paramedicii de pe ambulanță au reușit să îi restabilească Ninei un puls acceptabil, apoi au îmbarcat-o și au gonit către cel mai apropiat spital.

- Sunt O Nouă Direcție! Strigă una din fanele adunate în jurul barierei, plângând în hohote. Conform telefonului poziționat în fața ei se putea deduce cu claritate că filma, iar oamenii șocați din fața ecranelor și-au dat seama că fata era în direct pe rețelele de socializare.

O altă fată cu părul creț, șaten și acum, dezordonat era grav rănită. Mellody se aflase pe bancheta din față a Ninei, chiar în locul unde mașina cea neagră și fără număr de imatriculare lovise. Genunchiul ei drept era înjunghiat cu o mare bucată de sticlă și cu siguranță va avea parte de o operație serioasă pentru a se reface. Mâinile îi erau deja vinete și pline de răni minore, iar buza de jos îi era plină de sânge. De undeva din spatele capului încă picura sânge, iar paramedicii au fost nevoiți să-i facă o resuscitare destul de lungă până să o stabilizeze și să o ducă la spital.

Atunci când polițiștii au dat la o parte alte câteva părți ale mașinii l-au putut găsi pe Edy, de-a dreptul conștient se pare, care urla din toți plămânii și se chinuia să ridice o tablă a naibii de grea de pe piciorul său. I-l strivise și sângera al naibii de tare și cu toate că avea și alte răni care necesitau atenție, marea preocupare era să își elibereze piciorul. Cu ajutorul a doi agenți de poliție acesta reușește să scape, însă gamba îi era de-a dreptul distrusă. Nu își putea simți piciorul și plângea cu lacrimi de crocodil atunci când încerca să-și miște încheietura și nu reușea fără să fi fost înțepat de durere. Leșină la scurt timp și are să fie de asemenea transportat de urgență la spital.

Ultimele două persoane, Chris și Luisa, erau inconștiente, însă se țineau de mână. Erau apropiați și nu foarte răniți, mai mult ca sigur fuseseră și ei pe partea nevătămată a limuzinii. Nu aveau decât câteva zgârieturi pe față și în zona pieptului, iar Chris avea cotul însângerat. Luisa nu avea decât o tăietură minoră la șold și la pulpa piciorului drept, însă nimic ce poate duce la o operație.

- Bună seara. Alyssa răspunde telefonului fix în timp ce gătește câteva clătite alături de prietena ei cea mai bună, Caroline. Se știu de o viață și sunt extrem de recunoscătoare că au reușit să ajungă să aibă niște familii excepționale.

- Bună seara. Vocea bietei asistente medicale tremură întru totul și parcă o doare inima să ofere o asemenea veste, însă asta îi este datoria, așa că își reglează vocea apoi continuă: Sun de la spitalul central din oraș. Copiii Tomlinson și Styles au avut un accident și au fost cu toții aduși aici.

Inima femeii începe să bată cu de trei ori viteza normală și scapă farfuria cu desertul din mână, aceasta făcându-se țăndări la picioarele tuturor. Cei doi bărbați o privesc speriați, iar Caroline inspiră uimită. Câteva lacrimi apar în ochii Alyssei, însă ascultă în coninuare ce are de spus femeia de la telefon.

- Nina Tomlinson și Mellody Styles sunt grav rănite. Au intrat chiar acum în operație, însă starea lor e critică și nu se știe dacă vor ieși cu bine. Restul sunt grav răniți, însă am fost capabili să-i stabilizăm. Se odihnesc în saloanele lor.

Odată ce închide telefonul, șatena izbucnește în plâns, terifiându-i și mai tare pe ceilalți. După câteva minute în care își calmează sughițurile și suspinele, Alyssa îi pune la curent pe Louis, Harry și Caroline. Disperați să-și vadă copiii, aceștia renunță la hainele formale și se urcă în mașini purtând doar pijamalele lor.

Inimile tuturor zvâcnesc speriate și lacrimile li se scurg de pe bărbie pe materialul pantalonilor de pijama. Respectarea regulilor de circulație nu mai e o opțiune, deci calcă pedala de viteză până la maxim, gonind unul după altul pe șoselele încă destul de circulate ale Londrei.

*


O Nouă DirecțieWhere stories live. Discover now