21."Închide gura că intră musca, iubitule."

2.2K 206 66
                                    

Nina POV

După un drum de trei ore și jumătate ajungem într-un final în Doncaster. Urmează să stăm aici cam trei sau patru nopți, deci trebuie să încep să îl conving pe Edy să doarmă în cadă. Am fost aduși cu limuzina și cum Chris a condus, am forțat-o pe Luisa să stea în față, lângă el, în timp ce am închis și blocat geamul fumuriu dintre noi. Eu am rămas pe cealaltă parte cu Scott și frații Styles. La un moment dat băieții intraseră într-o discuție aprinsă legată de fotbal, așa că jumătate de drum am dormit alături de Mellody. Când coborâm din limuzină o mare de paparazzi ne-a înconjurat de îndată, așa că Edy își reia actul. Își afișează zâmbetul șarmant și îmi apucă mâna, împleticindu-și degetele cu ale mele. Trecem zâmbitori printre ei, oferind câte un mic răspuns la întrebările lor, apoi intrăm în holul hotelului, la recepție, de unde ne ridicăm cheile celor trei camere cu pat dublu. Încă mi-e groază.

După ce intrăm în lifturi diferite, pentru că aparent avem camerele la etaje total diferite, îmi las bagajele în mâinile lui Edy, iar când ușile se deschid ies precum o divă în teniși și încep să defilez pe mijlocul holului cu cheile în mână. Odată ce găsesc numărul camerei în care vom sta, intru și o analizez cu atenție. E bine, patul e uriaș. Dacă eu dorm pe o parte, iar el pe o parte nu ne vom atinge.

- Eu iau partea stângă. Spun în timp ce las cheile pe o noptieră și încep să mă descalț.

- Ba eu stau pe partea stângă. Băieții stau pe stânga. Fetele trebuie să stea mereu în dreapta băieților.

- Și de când asta? Ridic o sprânceană, iar el ridică din umeri.

- Din totdeauna. Unde ai trăit până acum, sub o stâncă?

- Nu, într-o relație imaginară alături de tine.

Își rotește ochii enervat, apoi lasă jos bagajele.

- Prima la baie! Țip și fug către baie, rotind cheia în broască pe dinăuntru. Hotelul ăsta e genial, are până și șervețele demachiante și tampoane aici. Pliculețe mici cu cremă hidratantă și șampoane mici. Norocul meu bănuiesc, având în vedere că am plecat doar cu hainele de pe mine. Măcar am un halat aici. Dușul a fost minunat, iar după ce i l-am cedat am profitat de faptul că sunt singură în cameră și m-am schimbat în pijamale. E al naibii de cald aici, așa că mă rezum la o pereche de boxeri și o bluză albă mai lungă.

Îl ascult totuși și mă culc pe partea dreaptă, dar doar fiindcă știam că abilitățile mele de a dormi pe stânga mă vor muta în somn.

Edy POV

Când ies din baie o găsesc pe Nina dormind pe partea dreaptă, învelită cu plapuma albă până în gât. De ce am impresia că asta e o capcană?



Sunt pe cale de a adormi, însă simt cum un picior este trântit pe stomacul meu, iar o mână pe gâtul meu. Deschid ochii speriat și realizez că e doar Nina, care s-a mutat în somn. E dezvelită și îi pot observa prin întunericul nopții boxerii sport pe care îi poartă, însă trebuie să rezist tentației de a-i atinge posteriorul, așa că tot ce fac este să o mut. Închid din nou ochii și după ce adorm pentru probabil doar câteva minute, mă trezesc din cauză că nu mai potrespira. Mă găsesc cu capul între picioarele ei, ea dormind puțin mai sus decât mine. Mă descurc și mă întorc cu spatele la ea, însă peste alte câteva minute mă trezesc cu stomacul ei pe capul meu. Serios? Fata asta e incredibilă.

O dau la o parte și adorm într-un final, din nou, dar mă trezesc cu ea stând peste mine, având mâinile în lateral și picioarele într-o poziție de yoga. Cum naiba ar putea dormi un om lângă asemenea creatură?! Chiar înainte de a adormi din nou, după ce o așez normal, o simt cum se crăcănează pe tot restul patului, și îmi lipește un dos de palmă peste față. Va fi o noapte lungă.

***Aici sunt modurile pe care le-am descris. În caz că nu le-ați înțeles, și mai mult ca sigur nu le-ați înțeles :)), le aveți aici pe toate.***

A doua zi de dimineață suntem sunați de respectivul stilist pentru a fi înștiințați că într-o oră trebuie să fim la salonul lui, îmbrăcați comod și fetele nemachiate. Zis și făcut, iar când ajungem acolo suntem întâmpinați de un om cu păr albastru, o eșarfă colorată la gât și pantaloni prea skinny pentru un bărbat care se respectă. Se vede că-s prieten cu tata și unchiul Harry.

Suntem luați cu toții în camere diferite, iar când bărbatul vine la mine încep să cred că este și homosexual. Îmi ciufulește părul și îmi pipăie abdomenul. Îmi tunde puțin din păr și îmi oferă o altă tunsoare, oferindu-i o nuanță de blond puțin mai închisă. Îmi schimbă de asemenea stilul vestimentar într-unul mai casual.

La final cu toții suntem schimbați, mai mult sau mai puțin. Scott are acum părul cu vreo două nuanțe mai deschise, asemănător cu al meu, iar stilul lui este acum unul mai elegant. Nu pot să cred că omul ăsta ne dă o întreagă garderobă nouă.

Luisei i-a fost tuns părul lung ce-i ajungea până la șolduri, acum avându-l până puțin mai jos de umeri. Aproape că a revenit la culoarea ei naturală de păr. E îmbrăcată acum mult mai casual, cu o rochie subțire înflorată, sandale fără toc și un cardigan alb. Are chiar și o pălărie de plasă pe cap și un lanț lung auriu la gât.

Mellody, frumoasa mea surioară, are acum părul puțin mai scurt și de o nuanță mai închisă. E îmbrăcată într-un mod pe care nu-l văzusem decât la Nina, dar se pare că și pe ea o aranjează foarte bine. Are o pereche de pantaloni scurți albaștrii, un top alb scurt și un cardigan gri. Se pare însă că l-a putut convinge pe stilist să o lase să poarte teniși în loc de tocuri. Sora mea va rămâne mereu la teneșii de zi cu zi.

Cea mai schimbată însă este Nina. De la părul ei de un șaten foarte închis a ajuns la o mulțime de șuvițe blonde și mov. Stilul ei vestimentar este cel mai afectat. De la casual a trecut brusc la elegant, purtând acum o fustă scurtă înflorată, un top alb și o pereche de sandale cu toc de culoare mov.

- Închide gura că intră musca, iubitule. Spune când trece pe lângă mine, iar eu îmi scutur capul și continui să o privesc. E superbă.

*

O Nouă DirecțieUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum