4."Nu mai privi în camera soră-mii ca un obsedat."

3.2K 254 90
                                    

Nina POV

Mă ridic din pat și încep să alerg pe urmele lui Edy. Îl văd cum se așează pe balustrada scărilor și alunecă rapid, dar cum știu ce s-a întâmplat ultima oară când am încercat să fac asta, prefer să cobor scările.

- Stai pe loc, Edy. Nu îți voi face nimic. Vreau doar să... creierul meu caută o chestie care să-l facă să se oprească, dar nici măcar el nu e atât de prost să creadă că îl voi lăsa nevătămat. Să te sărut. Strig după ceva timp de gândire.

- Da, sigur. Iar eu îmi dau drumul mereu în ghiveciul de flori. Spune după ce se ascunde drept blatul din bucătărie.

- Dezvăluim secrete dubioase sau ce? Se aude o voce masculină din spatele meu.

- Ryan? Tu maimuță murată în zeamă de castraveți, cum ai putut să pui pariul ăla?! Strig, apropiindu-mă de el și apucându-i gulerul cămășii. Se aude de îndată cum materialul se sfâșâie sub unghiile mele. Tocmai i-am rupt gulerul. Mă rog, jumătate din el.

- O, doar nu ai făcut-o, Tomlinson. Spune Ryan cu vocea groasă, privindu-mă de sus. E înalt, al naibii de înalt. Are destul peste un metru optzeci și e al naibii de intimidant. Cu toate astea, am crescut cu el. Îmi e vecin de când mă știu.

- Ba cam da.

- O coși, Nina. Nu-mi pasă, e cămașa mea norocoasă.

Puteam paria că nu avea să mă lase în pace până când nu i-o voi coase. Din cauza mea și-a rupt pantalonii acum doi ani și m-a înnebunit timp de o săptămână să îi repar. Așa am învățat să cos.

- Hai la mine. Oftez și îi fac semn să mă urmeze către camera prietenei mele, de unde urmează să escaladăm geamul.

Edy POV

De îndată ce-i văd pe Nina și Ryan plecând, alerg către camera mea și deschid geamul ce dă către camera lui Scott. Din nefericire e închis, iar draperia este trasă. Chiar atunci cei doi sar în camera Ninei. Ca de obicei, arunc o privire ascunsă la popoul șatenei, însă nu pentru mult. Idiotul de Ryan îmi strică priveliștea când o urmează. Nu-i pot lăsa singuri acolo. Îmi cunosc prietenul și de asemenea îi cunosc și sentimentele. Afurisitul ăsta o place pe Nina la fel de mult precum mine. 

Cei doi au un trecut destul de ciudat. Întâi de toate, Nina l-a plăcut pe Ryan timp de patru ani afurisiți, iar când i-a trecut ei, a fost rândul idiotului să o placă în secret. Eu? Ei bine, eu o plac pe Nina de când mă știu. Din spusele părinților noștrii, nu exista zi în care să nu o fac să plângă. Desigur, au mai și spus că după ce termina cu plânsul, tot eu mergeam la ea și o sărutam pe obraz să-i treacă.

Gândurile și amintirile îmi sunt spulberate de o lovitură în mijlocul frunții. Îmi scutur capul și privesc în fața mea. Scott. Poartă doar un prosop, semn că tocmai a ieșit de la duș.

- Nu mai privi în camera soră-mii ca un obsedat. Spune acesta, aruncând cu un papuc după mine.

- Mă gândeam. Mormăi.

- Gândeai ca un obsedat. Completează, făcându-mă să mârâi. Ce mai e acum?

- Ryan e în camera ei. I-a rupt gulerul cămășii și a pus-o să-l coasă.

- Auci, și ce ai de gând? Întreabă, dar eu deja sunt la mijlocul săriturii. Când ajung în camera lui îi răspund.

- Merg să fac ce ar face orice om normal. Deschid ușa camerei și continui să vorbesc. O să ascult la ușă.

Închid ușa camerei lui Scott de îndată ce îl aud râzând, apoi fac un pas și ajuns la ușa camerei Ninei. Chiar atunci mătușa Alyssa trece pe hol cu o tavă în mână. Se oprește lângă mine, analizează situația și mă întreabă:

- Cu cine mai e în cameră de data asta?

- Ryan. Mormăi, știind că nu e prima oară când mă prinde așa.

- Nu spun nimic dacă nici tu nu pomenești de nimic din ce vei auzi.

Analizez cu atenție tava pe care o avea. Frișcă. Trei tuburi de frișcă.

- Frișcă din nou? Întreb amuzat.

- Ar trebui să încerci băiete. Fetelor le place.

Intră apoi în dormitor și aud niște chicote de-ale ei și ale unchiului Louis. Nici nu vreau să știu. Îmi lipesc urechea de ușa șatenei și ascult cu atenție.

- Intră? Aud vocea suavă a fetei.

- Nu! Ryan pare al naibii de frustrat.

- Încearcă mai tare! Strigă nervoasă Nina. Ce naiba fac ăia doi acolo?

- Tot nu intră, la naiba. Nu vezi că atârnă prea tare?!

- Ascultă-mă aici. Respiră adânc. Apoi, încerci să o bagi foarte repede și exact în gaură. Ce naiba se întâmplă acolo? Dacă e ceea ce cred eu că e, Ryan nu va ieși viu din asta. Nina e virgină și nu o las să o facă pentru prima oară cu el. Și totuși, pare al naibii de convinsă că trebuie să o facă.

- Dar nu e umedă, Nina. E greu să intre așa!

Cu această ultimă replică îmi inima în dinți și trîntesc ușa de perete. Mă uit precum un câine turbat prin cameră și când îi văd îmi cade fața. Sunt amândoi pe covor, față în față, în poziție turcească. Au hainele pe ei, nimic greșit. Atunci ce naiba făceau?

- Despre ce naiba vorbeați? Întreb confuz.

- Ne chinuim de zece minute să băgăm ața în gămălia unui ac, ce am putea face, Edy?

*

O Nouă DirecțieOnde as histórias ganham vida. Descobre agora