20."Ei, haide, e din familie. Poate să știe. "

2K 194 59
                                    

Nina POV

Momentul în care mama i-a spus Luisei că va trebui să danseze cu Chris a fost cel mai unic din viața noastră. Ea, cu relația ei la distanță și distanța pe care o ține față de orice băiat din cauza lui Josh, să danseze cu șoferul nostru tânăr, brunet, cu ochi superbi. O să fie pe jumătate leșinată de fiecare dată când o va atinge, iar eu cu siguranță voi savura fiecare clipă. Chris intră în sală zâmbitor, îmbrăcat într-o pereche de pantaloni de training gri, lejeri, și un maiou alb. Mușchii îi ies în evidență și nu ai cum să nu-l observi. Stau lângă Mellody, care îl privește alături de mine pe chipeșul bărbat din fața noastră, iar la un moment dat oftează și își așează capul pe umărul meu.

La vederea acestui gest, Scott o apucă de talie și se încruntă la noi, apoi o sărută apăsat pe prietena mea. Chicotesc și îmi continui holbatul, până când am fost trasă la rândul meu de Edy, urmând să-i aud din spatele meu mârâitul. Mă întorc la el și îi arunc o privire urâtă. Cine se crede el, iubitul meu?

- Hei, gașcă. Ce mai faceți? Chris se apropie de noi și vede cum mă smucesc din brațele lui Edy. Whoa, ușurel. V-ați certat?

Rămân nemișcată și mă uit la el ca o statuie. El nu știe că toată șarada asta este un fals. Asta înseamnă că trebuie să mă comport ca și cum aș fi iubita lui Styles până și la repetiții?

- Ei, haide, e din familie. Poate să știe. Ei doi n-au fost niciodată un cuplu adevărat. Se bagă mama, făcându-mă să oftez ușurată.

- Stai, ce?

- Dacă spui cuiva vei sfârși pe fundul unui lac, închis într-un sac, fără testicule. Îi adaugă mama, privindu-l adânc în ochi și bătându-l cu degetul în piept.

- Mamă, îl sperii și e aici de nici cinci minute. Încerc să o iau pe mama de pe bietul Chris, însă se întoarce brusc la mine și mârâie. Ridic mâinile în semn de predare și îi șoptesc brunetului că mă voi ruga pentru el.

După câteva minute începem repetiția propriu zisă și în câteva ore reușim să montăm jumătate de coregrafie. Mama pleacă și ne anunță că nu avem voie să ieșim din sală în următoarele două ore, indiferent dacă repetăm sau nu. Așa că ne așezăm pe jos într-un cerc și începem inițial să cântâm diferite cover-uri de la piese vechi ce erau în vogă pe vremea părinților noștrii, iar apoi, din cauza plictiselii ne aranjăm un concurs de dans.

Ne ridicăm, păstrându-ne cercul intact și jucam Piatră, hârtie, foarfece pentru a stabili cine pune melodii și cine dansează. Cine câștigă pune melodia dorită, iar pierzătorul trebuie să facă free-style pe jumătate din ea.

Ne distrăm copios, iar după ce au trecut cele două ore ieșim obosiți din sală. Urcăm înapoi în casă și atunci când vreau să ne mă depărtez de grup pentru a merge în camera mea, părinții niștrii ne întâmpină chiar în hol, alături de unchiul Harry și mătușa Caroline.

- Am făcut ceva greșit? Întreb paranoică, privindu-i pe fiecare la rând.

- Nimic grav, dragii mei. Începe să vorbească unchiul Harry.

- Atunci? Întreabă Mellody la rândul ei.

- Veți avea o mică excursie în Doncaster la unul din cei mai buni stiliști pentru o mică schimbare de look. Ca trupă trebuie să vă schimbați look-ul, așa că pregătiți-vă. Plecați în două ore și veți sta acolo câteva zile la un hotel. Camerele sunt deja rezervate. Desigur, deja știți cum veți sta.

Zâmbesc și mă duc la fete, le iau de gât și întreb:

- Deci ați luat două camere cu trei paturi?

- O, nu, scumpo. Vorbește tata.

- Tu vei sta cu Edy.

Cuvintele mamei m-au făcut să mă încrunt și dacă nu mă țineau fetele probabil aș fi fost deja pe jos.

- Spune-mi te rog că vor fi măcar paturi separate.

- O, nu. Cu siguranță cei de la hotel vor fi intervievați de paparazzi, nu putem risca să vă luăm cameră cu paturi separate. Pat matrimonial pentru voi doi, la fel și pentru ceilalți.

- Stai așa că nu-i așa, mamă. Se opune sora mea. Ea trebuie să doarmă cu Chris.

- Nici un dar, Luisa. Comentează tata. Ar trebui să te bucuri că stai în același pat cu un frumos ca ăsta. Zici că-s eu în tinerețe. Mama ta era topită.

- Hai să nu exagerăm. E clar că băiatul ăsta arată mult mai bine decât tine la vârsta lui. Mormăie mama, făcându-ne pe toți să chicotim.

- Bine, bine, hai fuguța. Dacă mai stăm mult aici o să-i vedem pe mama și pe tata cum se sărută. Strigă Scott și o ia la fugă pe scări.

- Exact, nu vreau să le văd buzele crăpate mozolindu-se. Spun, dar apoi îi întâlnesc privirea mamei.

- Buzele mele sunt foarte fine. Haide, vino să-ți arăt. Vine după mine pe scări, chiar și pe hol, dar din fericire apuc să mă încui în cameră.

*

O Nouă DirecțieWhere stories live. Discover now