27."Ați crescut niște copii minunați, din fericire."

2K 200 235
                                    

Nina POV

- Mamă, ne grăbim! Haide odată cu surpriza aia. Spun pe un ton ușor ridicat. Părinții noștrii ne-au oprit pe toți cinci în holul casei Styles și ne-au legat la ochi, spunându-ne că ne-au pregătit o surpriză. Problema este că în doar trei ore noi trebuie să fim prezenți pe scenă, la primul nostru concert. Va avea loc în aer liber, undeva în mijlocul Londrei, unde scena este deja aranjată. Noi trebuie să ajungem și să ne schimbăm în costumele făcute de mătușa Caroline, să ne facem părul, să ne machiem și să mergem pe scenă.

- Încă un minut, copii. Tata ne vorbește de undeva din stânga noastră, așa că tăcem și așteptăm inevitabilul.

- Bine, acum vă puteți uita.

La cuvintele unchiului Harry cu toții ne dezlegăm fâșiile negre de material care ne acopereau ochii și în fața noastră îl vedem pe Paul. Țip fericită alături de Mellody și Luisa, și alergăm către el. Nu l-am mai văzut de câțiva ani buni și mi-a lipsit al naibii de mult. Băieții ni s-au alăturat și am avut parte de cea mai frumoasă îmbrățișare de grup din totdeauna.

Paul a fost unul din bodyguarzii trupei taților noștrii și i-a ajutat întotdeauna cu orice. Din poveștile lor, se pare că i-au ajutat chiar și cu noi atunci când eram bebeluși. De exemplu atunci când Edy s-a prins de balustradă și era să cadă, iar când unchiul Harry a mers să-l salveze a sfârșit atârnând de balustradă cu Edy în brațe. Și desigur, dacă nu ar fi fost Paul să-i ajute probabil niciunul nu ar mai fi fost aici acum. Paul are aproape șaizeci și patru de ani acum, însă nu arată mai mult de cincizeci. Este activ și nu se lasă încă înfrânt de vârstă.

- Hei, copii. Ce mai faceți?

- Mult mai bine acum că te-am văzut! Strigă Mellody sărindu-i din nou în brațe.

- Ne-ai lipsit foarte mult, Paul. Scott bate palma cu el, apoi se retrage lângă iubita lui.

- Cum de ai venit?

- Păi doar nu aveam să ratez primul vostru concert. Râde și apoi se întoarce către părinții noștri. Ați crescut niște copii minunați, din fericire.

- Ce vrei să spui cu asta? Comentează ofticat tata, împreunându-și mâinile la piept.

- O, păi hai să vedem. Alyssa te-a bătut măr cu un pantof la miezul nopții pentru că a crezut că un hoț vă cotrobăie prin frigider, când de fapt tu voiai să-ți iei gustarea de morcovi.

- Încă face asta. Mama își rotește ochii în timp ce noi toți râdeam.

-Tu să nu comentezi, micuță dansatoare. Tu ai folosit vopsea roșie în loc de șampon în ziua nunții tale și ai pozat alături de soțul tău scump care avea o coroniță de flori pe cap ca să-i mascheze cucuiul făcut de dulap.

- Vopseaua a fost vina mea. Mătușa Care își ridică mâna rușinată.

- Da, așa e. Aia și momentul în care le-ai stricat distracția celor doi de aici, spune Paul arătând către prăinții mei, doar fiindcă intraseși în travaliu cu Mellody.

- Încă nu știu unde naiba eram în momentul ăla. Spune unchiul Harry gânditor.

- Așa cum nu știai unde te aflai și atunci când ai rămas ca o budincă în limuzină după ce biata ta soție a intrat în sala de nașteri pentru a-l face pe Edy, așa-i?

Cu toții râdem, însă bietul Chris se uită pe rând la noi toți, total confuz.

- O, da? Normali? Stai puțin să recapitulăm. Mama face câțiva pași către noi, apoi se întoarce către Paul.

- Tânărul ăsta de aici, începe mătușa Caroline arătând către Edy, era atât de gelos atunci când Nina era în camera ei cu un băiat încât se lipea de ușă și nu pleca de acolo până când cei doi nu ieșeau.

- Iar Nina are exact aceleași pofte nocturne ca ale tatălui ei. Spune mama.

- Sau Mellody, care nu adoarme de una singură decât pe melodiile lui Michael Jackson.

- Iar Scott și Luisa voiau mereu să facă baie împreună când erau mici. Și au ținut-o așa până când au împlinit treișpe ani. Tata îi spune lui Paul, apoi ridică o sprânceană.

- Bine, îmi retrag cuvintele.



- Edy, nu avem timp de asta acum. Las-o pe Anna să-mi facă părul.

- Dar nu vreau! Se plânge blondul, continuând să îmi ofere săruturi scurte.

- Ce vrei ca să te fac să pleci?

- Dormi diseară în camera mea. Spune cu o privire înspăimântătoare.

- Asta-i tot? Întreb confuză, gândindu-mă că e prea ușor de zice el aici.

- Ai vrea tu.

Și cu acestea fiind spuse pleacă, trimițându-mi o bezea. Îmi scutur capul pentru a scăpa de imaginile dubioase pe care imaginația mea bolnavă tocmai le-a creeat și o pot lăsa pe Anna, stilista noastră, să-mi facă părul în pace. Costumele noastre sunt pregătite pe umerașe în garderoba noastră, așa că după ce machiajul și părul meu au fost gata plec într-acolo.

Luisa e deja gata atunci când intru în backstage.

Însă a trebuit să așteptăm o veșnicie după fundul lui Mellody din cauză că își făcea de cap cu Scott, ca de obicei. Cineva ar trebui să le interzică sexul măcar timp de o săptămână.

- Sunteți gata? Întreabă Chris înainte să ieșim pe scenă.

Strigăm cu toții Da și după o îmbrățișare de grup ieșim pe scenă veseli.

*

O Nouă DirecțieWhere stories live. Discover now