22."M-am săturat să mă tot ascund după deget."

2K 215 76
                                    

Edy POV

- Dar eu nu vreau la restaurant! Strigă Nina de lângă mine, ducându-și bosumflată mâinile la piept.

- Atunci unde vrei? Întreabă deja nervos Chris. Am propus tot ce am fi putut face în seara asta.

- Nu chiar tot. Mormăie rânjind șatena, privindu-și prietena cea mai bună.

- La club! Strigă sora mea, fiind acompaniată de țipetele Ninei.

- În regulă, în regulă. Doar tăceți odată! Mor de cap. Mormăie Scott nervos.

Fetele chițăie fericite încă odată, apoi încep să vorbească în șoaptă despre ținutele lor din seara asta. Nu durează mult până să ajungem înapoi la hotel, iar când intrăm în cameră Nina zboară către dulap și se apleacă pe jumătate acolo doar pentru a se pregăti.

Cu ajutorul meu, desigur, a reușit să aleagă într-un final o ținută asortată cu părul ei.

Când ne întâlnim pe hol și decidem că suntem cu toții gata, coborâm. Chris ne conduce la cel mai apropiat club și ni se alătură bucuros. Îmi propun să nu mă mai îmbăt, dar să am grijă și de Nina să nu bea foarte mult. Nu că nu mi-ar plăcea să se întâmple ce s-a întâmplat ultima dată, dar prefer să fim amândoi treji. Și să nu mai fiu trimis să dorm în cadă.

- Ce vrei de băut? O întreb pe frumoasa mea colegă de cameră atunci când văd că toți prietenii noștrii s-au evaporat.

- Un Blue Lagoon te rog. Spune privindu-mă în ochi. Pentru un motiv dubios e fericită când mă privește, ceea ce e un lucru nou aici. Poate în seara asta trecem de la Te suport la Suntem prieteni.

- Hai cu mine ca să mă asigur că nu se dă vreun idiot la tine.

- Cum ar fi propria ta persoană? Îmi rânjește malefic, iar eu îmi mijesc ochii la ea.

- Cum ar fi tataie ăla dubios de la masa de acolo. Îi indic o masă nu departe de noi, de unde un bărbat pe la șaizeci de ani o tot analiza. Nici nu știu cum a reușit să ajungă aici.

O apuc de mână și o trag după mine până la bar, unde comand băutura pe care și-a dorit-o și un wiskey pentru mine. În timp ce așteptăm în liniște ca barmanul să ne aducă comanda, o fată vine la noi și ne salută, apoi ne întreabă dacă poate face o poză cu noi. Din câte am înțeles din ce îi spune Ninei, ne-a urmărit în emisiune și ne-a votat încontinuu. Am făcut o poză cu toții, apoi separat.

- Știi, m-aș putea obișnui cu proprii fani. Spune dintr-o dată, râzând.

- Să știi că e frumos. Cu toate că paparazzi nu sunt prea toleranți... Strig aproape de urechea ei pentru a mă putea auzi. Muzica e dată tare și abia ne putem înțelege.

După ce ne depărtăm puțin o privesc în ochi. Tot corpul mi se blochează atunci când îi privesc ochii ciocolatii, iar buzele îmi rămân între-deschise. Cumva a fost ceva în băutura mea sau Nina se apropie de mine să mă sărute?

- Îmi bag picioarele! Strigă, apoi îmi apucă fața în mâini și mă sărută.

De când face ea primul pas?

Îmi revin rapid și îi răspund la sărut, apucându-i talia și trăgând-o mai aproape. Sărutul este unul din cele mai dulci săruturi pe care le-am trăit vreodată, iar atunci când ne despărțim, amândoi respiram greoi.

- Pentru ce a fost asta? Întreb, iar zâmbetul meu probabil părea infinit.

- M-am săturat să mă tot ascund după deget. Azi, când stilistul ăla dubios îmi vopsea părul a început să-mi povestească despre iubirea lui din liceu și cum a pierdut-o. Și m-am gândit că eu nu vreau te pierd pentru eu chiar te iubesc!

O privesc în ochi cu atenție pentru a mă asigura că nu mi-am imaginat eu tot ce s-a întâmplat până acum, iar atunci când realizez că totul e real încep să clipesc des, iar inima mea o ia razna.

- Și eu... Și eu... o să... leșin.

Și de aici totul e negru.

*

O Nouă DirecțieWhere stories live. Discover now