26."Promit că într-o zi îți voi oferi unul, alături de o mare, mare promisiune."

2K 227 244
                                    

Edy POV

De îndată ce mă asigur că taxi-ul a ieșit de pe stradă, deschid geamul și trec în camera lui Scott. Este gata îmbrăcat, alături de Luisa, Chris și Mellody. Mă întreabă din priviri dacă totul a început bine, iar eu îi răspund printr-o mișcare a capului. Ieșim de grabă din cameră și coborâm în bucătărie unde știu că Nina trebuia să lase scrisoarea. O găsesc pe masă, așa că o iau și înainte de a o dechide mă asigur că Scott merge să își anunțe părinții că drumul e liber și că pot veni și ei. Mellody merge la ușa din spate și o deschide părinților mei, apoi ne unim cu toții în sufragerie.

- Dar nu e vina mea că ai intrat fără să bați! O aud pe mama Ninei strigând în spatele lui Scott.

- Se presupunea că trebuie să vă purtați normal, în numele Domnului Unicorn Banană!

- Hei! Doar fiindcă nu mai e Nina aici să se lege de el asta nu înseamnă că trebuie să o faci tu. Îl ameninț pe Scott cu degetul atunci când ajunge lângă mine.

- Ce naiba au mai făcut acum? Se aude vocea Luisei din spatele meu.

- Nu vreau să vorbesc despre asta. Mormăie rușinat prietenul meu, strângându-și mâinile la piept. E prea traumatizant.

- Ei haide. Doar m-ai văzut topless. De parcă nu ai mai văzut fete topless. Pun pariu că o vezi pe Mellody în fiecare seară așa. Comentează mătușa Alyssa, iar cum imaginația mea este a naibii de bogată, tocmai m-a ajutat să îmi recreez în minte scena în care mătușa era topless, probabil în brațele unchiului Louis, și pe Scott care dă buzna peste ei. Ugh.

- Îți spun eu că măcar de patru ori pe săptămână o vede. Comentează mama. La ce sunete scoate fii-mea îți dai seama imediat că a fost făcută cu Harry.

-Ce vrei să spui cu asta? Se revoltă tata.

- Că schelacăi de fiecare dată când îți dai drumul.

- Sunt bărbat, nu schelacăi. Eu mârâi. Tata își umflă pieptul odată ce termină de rostit ultimele cuvinte, iar discuția asta devine din ce în ce mai jenantă pentru noi, copiii.

- Haideți mai bine să ne continuăm planul, zic și eu.

Oftez ușurat și îi ofer o îmbrățișare lui Chris pentru cele spuse, apoi ne așezăm toți pe unde apucăm. Deschid scrisoarea de la iubita mea și o citesc cu voce tare.

La ora cinci avem avionul, zborul durează șașe ore și jumătate, așa că vom ajunge în New York la ora unsprezece și jumătate dacă avionul nu are întârzieri. O să îl conving să mergem să luăm prânzul în oraș, așa că mișcați-vă fundurile mai repede cu avionul ăla privat. Am fost nevoită să-mi las telefonul acasă fiindcă mi-a spus el că-mi va da unul nou. Luați-l cu voi că nu vreau să mă plictisesc pe drum înapoi. Vă voi ține la curent cu niște mesaje de pe telefonul respectiv. Voi trimite mesajele pe telefonul mamei, așa că nu îl uitați acasă! Nu îmi răspundeți la mesaje și nici nu mă sunați înapoi pentru că nu vreau să se prindă măgarul ăsta de nimic, clar? Vă voi apela o singură dată scurt atunci când ajungem la apartamentul lui, așa că ați face bine să localizați telefonul ăla cât mai repede cu putință. Nu vreau să am un vierme în mine.

- Totul e bine. Dacă ei fac cel puțin șașe ore jumate, noi ajungem acolo înaintea lor cu mai bine de o oră. Spune unchiul Louis, vesel.

- În regulă, haideți la aeroport.

Întreg drumul stau cu telefonul mătușii Alyssa în mână ca nu cumva să ratez vreun mesaj, iar la un moment dat primesc unul.

Sunt în baia aeroportului. Avionul nostru decolează în jumătate de oră. Vă mai dau un mesaj înainte de aterizare. Vă iubesc.

O Nouă DirecțieWhere stories live. Discover now