2." Veți avea mai mulți hateri decât șosetele cu sandale."

3.6K 289 117
                                    

Nina POV

Rămân nemișcată. Șocul ce mi-a cuprins întreg corpul în mai puțin de o secundă nu-mi permite să mă mișc sau să reacționez în vreun fel. Oamenii din public țipă și chiuie. Mama și tata ne privesc uimiți. La fel și mătușa Caroline și unchiul Harry. Cu toții știu că nu ne suportăm reciproc, iar acum, dintr-o dată, suntem împreună? Putea totuși să mă anunțe din culise ca să mă asigur că nu mai intra pe scenă să spună prostii. Vai, abia aștept să ieșim de pe scenă.

- Mulțumim. Asta a fost tot. Vorbește Edy din nou. 

Îmi apucă mâna și mă trage de acolo. Scott, Luisa și Mellody ne urmează tăcuți, abținându-se din râs. Nici atunci când ajung în cabină nu vorbesc. Stau și privesc în gol. Idiotul ăsta a creeat o relație imaginară în mai puțin de cinci secunde, iar acum trebuie să stau după fundul lui ca să nu-i stric reputația? Doamne, te rog, nu mă pune să fac asta!

- Ești nebun?! Răsună dintr-o dată vocea mătușii în cabină. După ea, tata și unchiul Harry râd pe brânci, iar mama ne privește confuză.

- O, haide, mamă, trebuia să o fac. Se apără blondul, ridicând din umeri.

- De ce, Edy? De ce a trebuit să o faci? Măcar spuneai de Luisa, era mai credibil. Pufăie femeia, rotindu-și ochii.

- Stați așa, că nu-i așa. Sare sora mea de scaun și vine lângă mine. Eu am relația mea la distanță cu Josh.

- Cu toții știm că nu va dura, scumpo.

Replica mătușii ne face pe toți să râdem. Cu toate acestea, știm cu toții că are să țină. Josh Allen Horan nu renunță prea ușor la sora mea. Sunt împreună de mai bine de un an și jumătate, și cu toate că el este mai mic cu șase luni decât Luisa, dragostea lor este a naibii de puternică. Eu, spre ghinionul meu, i-am avut mereu pe capul meu pe Scott și Edy. Niciuna din relațiile mele nu au trecut de pragul de o lună. Toți se speriau de farsele obsedate și dubioase ale celor doi băieți enervanți din viața mea.

- A fost un pariu. Știi doar că nu ratez niciun pariu, mamă.

- Ryan, așa-i? Întreabă încă râzând unchiul Harry.

- Tată, normal că a fost Ryan. Cine altcineva dă pariuri așa faine? Și pentru asta m-am făcut cu o motocicletă gratis.

- Ăsta-i băiatul meu. Să mi-o dai și mie o tură. Unchiul bate palma cu fiul său, privindu-l mândru.

- Harry! El nu se va plimba pe nici un motor! Strigă mama idiotului.

- Exact, fiule. E periculos. Nu îți permit asta! Spune serios, apoi îi șoptește lui Edy: O faci și tu după ce se culcă maică-ta.

- Pariu sau nepariu, voi trebuie să vă prefaceți un cuplu o vreme. Pentru că altfel veți fi considerați mincinoși, iar apoi veți avea mai mulți hateri decât șosetele cu sandale. Spune mama, privindu-mă în ochi. Oftez.

- Alyssa are dreptate. Trebuie să o faceți. Cine știe ce va spune publicul despre voi și despre faptul că ați făcut-o ca să câștigați. Confirmă tata.

Părinții noștrii pleacă la scurt timp înapoi la locurile lor în public, având în vedere că peste mai puțin de cincisprezece minute va fi anunțată trupa câștigătoare. Scott și Mellody părăsesc cabina sub pretextul că au niște treabă, dar cu toții știm că se ascund pe undeva pentru a se săruta sau mai știu eu ce.

Da, sunt împreună. Pot spune cu aproximație că de cam trei luni, dar ei chiar se plac. Plus de asta, le stă al naibii de bine împreună. Ea, înaltă și slăbuță, el și mai înalt și bine făcut. Îi ador fiind împreună. Luisa e deja cu telefonul în mână, vorbind cu Josh pe video. Eu... Ei bine, eu încă nu am vorbit de când am terminat de cântat. Sunt încă împietrită. Ce a putut face idiotul ăsta?!

- Hei, iubito. Ne giugiulim și noi? Edy se apleacă către mine, ce stau pe scaun, și mă privește în ochi, rânjind. Ăsta a fost butonul meu de declanșare.

- Tu, felie de pâine cu pate de post, ai gândit când ai spus aia?! Țip, ridicându-mă de pe scaun și apucându-i gulerul în pumni.

- Nina, stai--

- Nu stau, tu murătură mergătoare! Acum trebuie să mă prefac fericită și împlinită alături de tine?! De ce nu m-ai cerut direct pe scenă?

- Ăștept să faci optșpe' și promit că o fac și p-aia.

- Ugh, te-aș omorî chiar acum! Îi dau drumul cămășii și îi întorc spatele, trecându-mi mâna prin păr.

 Când mă întorc pentru a-i mai spune câteva, îmi prinde obrajii în palme și mă sărută scurt. Măresc ochii din cauza șocului, apoi mă îndepărtez de el și îl plesnesc cu toată puterea mea.

- Pentru ce a fost asta? Strigă după ce-și așează mâna peste locul vătămat.

- Tu pentru ce crezi că a fost? Întreb sarcastică, strângându-mi mâinile la piept.

- Pentru că n-a fost destulă din asta? Spune, apoi face gesturi dubioase cu limba sa.

- Te urăsc.

- Și eu te iubesc.

- Ce glumă bună. N-o mai face. Dau să plec, dar mă oprește din nou.

- Tu ai auzit ce am spus mai devreme?

- Mă crezi surdă sau ce? Normal că am auzit ce prostii scoți pe gura aia.

- Poți repeta atunci? Ridică o sprânceană și mă privește rânjind.

- Și eu te iubesc. Acum pot să plec? Întreb enervată. Pentru că dacă mai stau încă două secunde s-ar putea să mai primești o palmă.

- Da, da, poți pleca.

La foarte scurt timp după asta suntem chemați alături de cealaltă trupă finalistă pentru a afla câștigătorii acestei ediții X Factor. Gazda mai prezintă încă o dată membrii fiecărei trupe apoi, după ce ține un monolog tipic pentru suspans, deschide plicul.

*

O Nouă DirecțieWhere stories live. Discover now