34."Ești Harry Styles, pentru numele lui Dumnezeu! Descurcă-te, tată!"

1.2K 158 44
                                    

Edy POV

- Ai reușit? Șoptesc în telefon, asigurându-mă că ușa de la baie este încuiată.

- Încă nu am reușit să iau legătura cu ea, dar îți promit că va fi cât de curând posibil.

- Serios?! Strig nervos, bătând cu pumnul în perete. Imediat după realizez că se presupune că trebuie să fac liniște, așa că îmi limitez la minim tonul vocii și mă așez calm pe capacul de toaletă.

- Este o persoană foarte aglomerată, Edy! Nu am cum să bat din palme și să îți obțin un interviu!

- Ești Harry Styles, pentru numele lui Dumnezeu! Descurcă-te, tată! Nu mai pot duce mult!

- Chiar atât de rea e?

- Îți amintești cum era Taylor Swift atunci când erați de vârsta mea? Oftez, ducându-mi mâna la tâmplă. Răspunsul lui pozitiv m-a făcut să continui. Maddie e de trei ori mai rea! Exclam în șoaptă, auzind mai apoi un oftat de-al tatei.

- O să văd ce pot face, bine? Nina ce face?

- Chiar nu vreau să știu ce face Nina în momentul ăsta. Spun nervos, închizând apelul.

Chiar nu vreau să știu ce face Nina în momentul ăsta. Poate se distrează de minune alături de impotentul ăla pe nume Dylan, poate chiar se sărută cu el sau poate... Nu. Refuz să cred că Nina chiar este atrasă de un tip ca el. Refuz.

Îmi bag telefonul în buzunar și după ce îmi aranjez părul ies din baie zâmbitor. Mulțumesc lui Dumnezeu că nu m-am întâlnit cu nimeni pe hol, însă îmi blestem zilele atunci când ajung în sufragerie și văd întreaga gașcă așezată pe jos sub forma unui cerc, înconjurând o sticlă goală. O, nu. Orice, dar nu asta!

- Edy! Strigă Emma entuziastmată. Haide să te joci cu noi Adevăr sau Provocare.

Ideea de a juca acest joc împreună cu idiotul de William Malik, Josh Horan, frații Payne și dubioșii familiei Swift mă face să mă simt total incomod, mai ales că va trebui să o privesc pe Nina distrându-se alături de taurul ăla impotent. Zâmbesc strâmb și mă așez pe canapea între frații Payne, însă nu apuc să mă împotrivesc căci Maddie se aruncă precum din avion pe picioarele mele, țipând fericită că ea vrea să jucăm pe perechi.

Îmi îndrept privirea către Nina care mă privește cu ură pe ascuns și îl observ pe Dylan cum își așează brațul peste umerii ei, zâmbindu-i. Mellody și Scott se retrag într-o altă parte a cercului, atenționându-ne că ei formează cea de-a treia pereche, iar Luisa și Chris o alta. Desigur, mai era și problema fostei relații dintre Josh și Luisa, însă din fericire nimeni nu a adus încă aminte de ea. Evan și Emma s-au privit reciproc și am înțeles cu toții că perechea Payne nu are să se sfârșească prea curând, iar în ultima pereche au rămas Josh și William.

- Cine să înceapă? Strigă Maddie fericită, asurzindu-mi timpanul drept.

- Nina, hai să începem noi! Exclamă vesel Dylan, privind-o extrem de aproape pe Nina.

- În regulă. Pe cine să provocăm? Întreabă iubita mea zâmbind, privind-o pe Maddie atât de urât încât dacă privirea ar putea ucide, blonda din poala mea ar fi acum undeva pe Marte, sufocându-se până la moarte.

- Mereu am vrut să i-o plătesc surorii mele. Râde blondul. Așa că să începem cu Maddie și Edy.

- Ai auzit, scumpule? Chițăie blonda de lângă mine. Numele noastre rimează! Suntem făcuți să fim împreună!

- Haide să le dăm șapte minute în paradis. Spune acesta, ignorându-și în totalitate sora mai mică.

Rânjesc, cu toate că înăuntrul meu țip și sper ca Nina să devindă atât de geloasă încât să o sugrume pe Maddie și să mă salveze, însă nici măcar nu mă privește atunci când îl aprobă pe fratele problemă. Maddie îmi prinde mâna și mă trage către baie, închizându-ne acolo. Neștiind ce să fac și vrând să evit posibilitatea de a o înșela pe Nina, mă așez pe capacul de toaletă și îmi scot telefonul din buzunar. Chiar atunci primesc mesajul tatei cum că problema emisiunii lui Ellen este rezolvată și că vom fi primiți mâine seară.

- Maddie, trebuie să ieșim de aici chiar acum! Spun în timp ce-mi bag telefonul înapoi în buzunar. Mă întind după cheia din mâna ei, însă o duce la spate și se apropie extrem de mult de mine.

- Nu până ce nu trec cele șapte minute din paradis pe care le merit.

- Am de dat o veste extrem de mare găștii și apoi trebuie să împachetăm. Spun deja nervos. Până mâine seară trebuie să fim acasă.

- Poate aștepta, scumpule. Încearcă să mă sărute, însă îi pun palma în față, o întorc de umăr și după ce fac rost de cheie ies val-vârtej din baie, îndreptându-mă către living.

- Gașcă, am fost invitați la emisiunea lui Ellen! Strig, iar cu toții se ridică, țipând fericiți. Între timp Maddie mă ajunge din urmă și a încearcă să mă îmbrățișeze, însă acum că totul este aranjat și cu toții suntem asigurați, Nina vine către ea și după ce-i aruncă un zâmbet sarcastic, o plesnește cu toată puterea ei, făcând-o să cadă pe covor.

- Ești nebună?! Exclamă fratele ei mai mare, grăbindu-se să o ridice pe Maddie.

- Chiar sunt, Dylan. M-am săturat să văd o parașută crăcănată dându-se pe lângă iubitul meu! Îi strigă șatena în față, șocându-l de-a dreptul.

- Dar voi doi nici măcar nu mai sunteți împreună!

- Ai auzit de actorie, penis scurs?

- Mâine seară la ora opt trebuie să fim în platoul lui Ellen pentru a da un mic, dar semnificativ interviu despre o anumită familie Swift care de două generații încoace încearcă să distrugă relațiile familiei Styles.

- Ce vrei să spui cu asta? Spune Maddie cu glasul mic, ținându-și cu mâna stângă obrazul afectat de iubita mea.

- E vremea ca familia Swift să-și piardă de tot reputația rămasă.


*

O Nouă DirecțieWhere stories live. Discover now