Evrim Geçirmiş Voldi

7.6K 568 186
                                    

Hogsmeade' te biraz gezip dönmüştük. Şimdi elimizde horozlar üstümüzde görünmezlik peleriniyle slytherin ortak salonuna gidiyorduk. Bugun yatakhanem boş olucaktı çünkü Beth, Pansyle pijama partisi yapacakmış. Aman ne haliniz varda görün , naparsanız yapın çokta fifi . inş yastık savaşı yaparken yastığın içindeki tüy boğzina kaçarda olursun!

Ortak salona girdiğimizde Harry'i yatakhaneye doğru sürükledim.merdivenlerden çıkarken yanında ben olduğum için kaymadı.

Odaya geldiğimizde pelwrini yatağın üstüne attım, horoz kafesini yere koyup kapıyı kilitledim.

Kendimi yatağa atıp hala ayakta duran Harry 'e döndüm.

-" Evinde gibi hisset." gülmeye başladı.

-"Ne var! Burasida en az sizin bina kadar güzel. Hatta daha güzel. Gözlerimi açıyor, tabi sende benimki gibi gözlerin yok ama neye" dedim gözlerimi kırpıştırırken.

-"seni egoist, gözlerimiz aynı bir kere.

-"HIH!!"

Harry komidinimin üstündeki imza albümunu açtı ve incelemeye başladı.

-"Vay canına, Snape'ten imza mı aldın?!"

"-Tabiki aldim , zorda olmadi. Sanirim daha önce kimse ondan imza istemedi , şaşırdı ben isteyince zavallı yaşlı Snape." dedim kederli bir şekilde.

-"Sana inanamiyorum! Voldemort için yer yapmışsın isim yerindede süslü süslü burunsuz voldi yazıyor."

Omuz silktim

-"onlari buraya gelmeden önce yazmiştım. Bir gun Hogwarts'a gelirsem diye . artik ondan nefret ediyorum tabi hala imzasini almak istiyorum o ayrı. Onla bir konuşma programida yapmak isterdim."

Bana değişik değişik bakti.

-"Ne kadar deli bir kızsın sen... Neyse, ama burda benim imzam olmamasi gücüme gitti."

-"Dedi üzgünüm imza vermiyorum diyen çocuk... Madem çok istiyorsum imza atmak" cebimden onun beşinci sınıf fotoğrafını çıkardım."imzala bakalim."

-"Bu totoğraflari nerden bulu-" fotoğrafi gorunce yuzu değişik bir şekil aldı." bu ben miyim!" gözlerimi fotoğraftan ona çevirdim.

-"Yok benim! Ne saçmalıyorsun tabiki sensin, imzalıycaksan imzala horozlar hakkinda konuşucaz."

-"Tamam yaaa." dedi ve imzaladi fotoğrafi. Elinden alip albüme koydum.

-"Tişikkürleer cicim. Ben en iyisi kendi imzamida koyayim sonuçta bende Slytherine giden ik Potterim ve senin kardeşinim değil mi? Herneyse şimdi şu horozlarla napçağını anlatıyım." dedim horozlari göstererek

-"Anlat tabiii. En son mangaldan bahsediyordun."

-"O en son. Şimdi il başta Ron, Lochart ,sen ve ben sırlar odasına gidicez ve tabi Billy ,Bombi, Mika, Pomi ve Dori de bizimle gelicek."

-"Horozlara isim mi koydun?"

-"Tabiki koydum,neyse size sırlar odasına götürücem kapısını açicam. Aslında sende açabilirsin ama bunu hep yapmak istediğim için ben yapıcam.sonra tünelde ilerleyince bazı nedenlerden dolayı Ron ve Diş fırçası gelemiyecek, sen yalniz devam edip odaya gitdiğinde. Tom Riddle basiliks i üstüne salıcak sende horozları öttürüp basilikdi öldürüceksin. Bu arada asanı eline bağlıcam. Ginny' i yerde görünce yanina gitme işine odaklan. Merak etme Ginny'e bir şey olmiyacak .Sonra Dumbledore'un ankası sana seçmen şapkayı gekirecek onu alıcaksın içinden Griffindore'un kılıcı çıkçak. Onu basilikse batir sonra yerdeki günceye batir. Sonra ankaya tutun geri gel . Gayet basit bir Plan." anlatmaya başladığımdan beri yediğim çikolatali kurbağalardan bir tane daha ağzıma attım.

-"O kadar kolayki." dedi alayla"Tom Riddle kim?" dedi ve balkabağı suyunu içmeye başladı.

-"Ah o mu , o Voldemort'un gençliği ."umursamazca verdiğim cevapla harry balkabağı suyunu püskürttü.

-"Nasıl Voldemort'un gençliği! O geri mi geldi?" boğazlamak istiyorum şunu! Voldemotun gençliği diyoz. Herhalde geri dönseydi yaşlı hali derdim! Annemin bütün zekiliği bana geçmiş.

-" Geri falan gelmedi. Bu değişik bir durum. Zaten bende tam olarak anlamiyorum yaşıyomu, hayaletmi, hortlak mi ,zombi mi? Bence geri döndü çünkü zombiler tipsiz olur. Ve senden bir ricam var." cebimden tom riddle in fotoğrafini çıkardım. "Fırsatını bulursan bana bir imza alir misin lütfeeeeeeeen?"Ama o hayla fotoğrafa bakıyodu.

-"Şimdi bu voldemort öyle mi?" çok komik görünüyodu. " Ben onu kel , beyaz tenli yilana benzeyen bir yaratik saniyordum." kahkaha attım.

-"Lütfen yilanlara hakaret etme. Onlar çok güzeller." cebimden voldemort'un fotoğrafını çıkardim.

-"Ah evet burun hariç herşeyi bildin. Ama yilanlar yaninda melek kalir." elimdeki fotoğrafı almasıyla atması bir oldu.

-"Bu ne ya!" dedi yerdeki fotoğrafa iğrenir gibi bakarak.

-Oda evrim geçirmiş Voldi. Galiba yaşlilik onu kötü etkiledi, yazık.

Umarım beğenirsiniz!

İkiz-(HARRY POTTER)-Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ