_28_

844 29 1
                                    

p.o.v Sofie

en zo gaat het een hele lange tijd. we geven veel concerten en de fans vinden het geweldig. na een half jaar ben ik 7 en zijn we klaar met de tour. ik vond het wel leuk om te doen, maar ik ben weer graag in ons eigen huis. aangekomen bij ons huis plof ik gelijk weer op de bank. ja ik kan eindelijk weer rennen springen en lang lopen. we hebben alleen nog een show hier in de buurt morgen. dat is dan de laatste voor deze tijd en dan krijgen we rust. daar ben ik wel aan toe.

 mijn 7de verjaardag was echt geweldig. de jongens hadden veel beroemde mensen uitgenodigd. ik had echt veel spullen gekregen. maar ik vond het leuk om al die beroemde mensen te zien. het was mijn beste verjaardag tot nu toe. maar op dit moment zit ik op de bank. mijn ogen vallen bijna dicht van de slaap. ik lig al helemaal tegen Niall aan.

de afgelopen maanden ben ik ook closer geworden met de andere jongens. ik heb gemerkt dat Louis echt heel aardig en grappig is. maar het is wel echt veel gezelliger geworden. Niall is ook echt de best vader ever. voor een optreden gaat hij me altijd knuffelen omdat hij het dan spannend vind. hij geeft me meestal cadeau's wat ik soms wel overdreven vind. en als ik het nodig heb geeft hij me knuffels of een kus op mijn voorhoofd.

  het is 9 uur en ik moet naar bed van Niall. ik ben wel blij dat ik weer in mijn kamer kan slapen. want veel heb ik er nog niet in geslapen en het is een mooie kamer. en het 2 persoonsbed ligt echt geweldig. alleen het alleen slapen zal wel wennen zijn. op de een op andere manier voel ik me dan toch niet veilig.

zuchtend loop ik naar boven waar ik mijn pyjama aantrek en in bed ga liggen. een minuut later komt Niall binnen. 'heey lieverd, ik kwam even kijken of alles was gelukt. zo te zien wel. lekker slapen' zegt hij. dat was zo lief. ik smolt toen hij lieverd zei. 'lekker slapen papa' zeg ik. hij glimlacht en loopt dan de kamer uit. gelijk val ik in een diepe slaap.

 de volgende dag word ik vermoeid wakker van de wekker. vandaag het laatste optreden voor een lange tijd. ik had wel gehoort dat het management blij was met mij omdat ik weer wat fans bij had gehaald. doe ik toch nog iets goed bij dat management.

met moeite stap ik uit mijn bed en ga naar beneden waar het ontbijt al klaar staat. 'hee slaapkop' zegt Louis gelijk. 'mond dicht' antwoord ik terug. hij noemt me altijd slaapkop maar zo lang slaap ik niet. ik ga aan tafel zitten en eet een boterham. daarna ga ik van tafel en doe mijn kleren aan.

zodra ik klaar ben poets ik mijn tanden en kam mijn haren. en gek genoeg ben ik als eerste klaar. ongeduldig wacht ik beneden tot dat de rest er ook is. daarna vertrekken we naar de zaal. 'oke Sofie, ik vertel het rooster voor vandaag' begint Niall. ik knik.' eerst geven we het optreden en daarna is een meet en greet voor een paar personen en dan ga jij lekker slapen' zegt hij op de nadruk dat ik moet slapen. het komt omdat ik in de avond een hekel heb aan slapen.

 ik knik weer en dan zijn we bij het concert gebouw. we lopen naar binnen doen de soundcheck, kleden ons om en wachten dan tot dat het begint. rond 8 uur worden ze geroepen. ik loop mee en wens ze veel succes. ze glimlachen en geven de nummers. daarna kom ik. ik zing en speel samen met Niall gitaar. dan ga ik weer van het podium en maken de jongens het concert af. zodra ze klaar zijn rennen ze naar mij toe.

nu moeten we ons snel omkleden voor de meet en greet. ja ik ga ook mee. waarschijnlijk wou Niall me weer niet alleen laten. ik ken hem goed genoeg. met zijn 5e lopen we naar de meet en greet waar al een meisje klaar zit. we geven een leuke meet en greet en dan verdwijnt het meisje weer. ik zit bij Niall op schoot, omdat hij dat wou. hij wil dat altijd.

 en dan komt er iemand binnen gelopen waardoor ik gelijk weg wou rennen. maar Niall pakte me vast. ik heb nog steeds littekens van haar actie. Anna staat in de deuropening. 'omg dat is gewoon one direction' zegt ze alsof ze hun nog nooit heeft gezien. 'doe normaal je hebt met ons in een huis gewoond' zegt Niall die hetzelfde dacht als mij. 'wat doe je hier' vraagt Louis. 'ik kwam jullie weer eens opzoeken, en ik wou vooral kijken hoe het met Sofietje gaat' zegt ze op een stomme toon.

 'dan kun je nu verdwijnen, en als antwoord, het gaat perfect, Niall is perfect, de jongens zijn perfect, mijn leven is perfect, zonder jou' antwoord ik. 'niet zo boos doen Sofie' zegt Anna. 'niet zo kakkerig doen Anna' zeg ik op dezelfde toon terug. Niall houd me stevig vast omdat ik anders weg ga. 'wist je dat ik ook geadopteerd ben, en die mensen hebben veel geld' zegt Anna. 'mij boeit het niet of papa veel geld heeft of niet, hij houd van mij, ik van hem. alles is compleet. houden van heeft geen geld nodig. behalve bij jou' antwoord ik.

'jij moet nog veel leren' zegt Anna voordat ze opstaat. ze wil me een klap geven maar Niall pakt haar hand vast. 'afblijven' zegt hij kort maar duidelijk. Anna zucht en loopt dan de kamer uit. 'goed gesproken' zegt Niall gelijk. ik geef hem een knuffel. 'en nu komt het leukste deel van de dag, slapen' zegt Niall blij. 'luilak' zeg ik tegen hij. hij lacht en met zijn 5e lopen we naar het huis waar we gelijk gaan slapen.

haha precies 1000 woorden. illuminatie zonder deze woorden dan

i'm adopt ✔Where stories live. Discover now