_4_

1.3K 40 2
                                    

p.o.v Sofie

Ik dacht eindelijk even van haar af te zijn. Niet dus. Mijn deur gaat open en daar staat Niall. Hij sluit de deur en komt bij mij op bed zitten. 'wat is er aan de hand' vraagt hij aan mij. 'ik wil geen zusjes zijn met Anna. Ik haat haar' zeg ik met tranen in mijn ogen. 'het komt goed, zo erg is ze toch niet? Ze vertelde dat jullie veel op elkaar lijken alleen dat ze ouder is' zegt Niall.

'op elkaar lijken, ze is een duivel. Al die blauwe plekken heeft zij met haar domme vrienden gedaan' zeg ik. 'het komt goed, ik geef haar ook een kans. En als er iets is kom je gewoon naar me toe. Ik zal je helpen' zegt hij. Ik glimlach naar hem en samen staan we op. Ik voel me al best wel goed bij hem. Hij steekt twijfelend zijn hand uit maar toch pak ik hem aan. Ik weet niet wat hij heeft, maar hij is echt bijzonder.

Anna kijkt me boos aan als ze Niall en mij ziet. Waarschijnlijk is ze jaloers omdat hij echt heel schattig is. Femke komt nog naar Niall toe gelopen en ze beginnen met praten. Ik hoor een paar keer mijn naam, het woord optillen, Anna en moe. Maar verder versta ik er niet veel van. 'Sofie, ben je moe' vraagt Femke. 'beetje, ik heb vaak de trap op gerend en vannacht waren mijn ouders weer terug' zeg ik. Ja ik heb echt erg nachtmerries waardoor ik vaak niet kan slapen.

Oo, nu snap ik wat Femke net tegen Niall zei. Omdat ik zo vaak moe ben tilt Femke me op, en nu moet Niall dat doen. Ik kijk omhoog en kijk dan naar Femke. 'als je niet kan slapen gewoon tegen Niall zeggen. Hij zal je helpen. En als je moe bent zeggen niet wachten tot dat ze het vragen' zegt Femke.

Ze is echt heel bezorgd omdat ik altijd moe ben terwijl ik 6 ben. Dat komt dus door het slapen. Daar kwamen we laatst achter. En nu is Femke vaak bij mij tot dat ik slaap. Maar de helft van de nachten slaap ik niet en dan ben ik dus zo moe dat ik elke keer overdag in slaap val. We hebben ook ooit eens spray gehad. Dan spoot Femke dat op haar hand, hield ze dat bij mijn neus en dan kon ik slapen. Maar ik heb het flesje weggegooid omdat ik het spul vond stinken. De directeur was toen echt boos geworden.

Oke en weer genoeg gedacht. Niall ziet dat ik moe ben en wil me optillen. Ho, maar dat is te snel. Ik stap terug en sta dan tegen Femke aan. 'je moet vertrouwen opbouwen' zegt Femke. Niall knikt en ik pak zijn hand weer. Ik neem afscheid van Femke en loop dan samen met Niall naar buiten. We stappen in de auto en natuurlijk zit ik naast Anna. Wat een feest vandaag.

We rijden een hele tijd en dan stopt de auto voor een redelijk groot huis. 'heb jij een goede baan' vraag ik hem. Anna kijkt me nu echt aan alsof ik iemand heb vermoord . 'weet jij niet dat hij Dé Niall horan van One Direction is' vraagt Anna. 'nee, ik heb geen mobiel of die dingen omdat ik ben niet zo rijk als dat jij bent' zeg ik. Ze grinnikt. 'maar het boeit me niet veel, beroemd of niet hij is een mens' zeg ik.

Ik ben gewoon zo slim.

Niall grinnikt en stapt dan uit de auto. Anna en ik volgen hem. In het huis aangekomen kijk ik verbaasd rond. Dit is net zo groot als het weeshuis. 'is het mooi' vraagt Niall lachend. Ik knik. 'maar, waarom zo'n groot huis voor jou alleen' vraag ik hem. 'de jongens komen hier soms ook slapen'. Welke jongens? Moet ik nog meer mensen ontmoeten? Dadelijk zijn ze niet aardig.

Niall ziet denk ik dat ik bang ben want hij pakt mijn hand vast. Gelijk kijk ik hem aan. 'ze zijn aardig, heel aardig' zegt Niall. Ik knik en samen lopen we naar de woonkamer. 'waar is mijn kamer' vraag ik aan Niall. 'ik zal wel even meelopen' zegt Niall. Ik knik en samen lopen we naar de trap

'Niall, grote trap' zeg ik. Hij tilt me op en loopt de trap op. 'je went er wel aan' zegt Niall. Boven aangekomen zet hij me neer en samen lopen we naar mijn kamer. Ik doe de deur open en krijg een glimlach op mijn gezicht.

'vind je het mooi' vraagt hij aan mij. 'je bent de eerste die geen roze kamer voor me heeft uitgekozen' zeg ik. De kamer is blauw en groen. Er zijn allemaal knuffeltjes en een zitzak. Ook staat er een bureau. 'bedankt' zeg ik tegen hem. Hij glimlacht naar me. 'ik was al zo bang dat je het niet mooi zou vinden' zegt Niall. Ik grinnik zacht en loop dan verder de kamer in. 'lukt het uitpakken alleen? Dan kan ik even kijken bij Anna' zegt Niall. Ik knik en begin met het opruimen van mijn koffer.

Na een half uur ben ik helemaal klaar. De deur gaat open en daar staat Anna. Ze loopt naar binnen en sluit de deur. 'je hoeft nou niet zielig te gaan doen en al die dingen. Je zorgt gewoon dat ik hier mag blijven. Je verdient dit niet. Hij is beroemd en je kent hem niet eens' zegt Anna. Ik krijg tranen in mijn ogen en gelijk schopt ze me tegen mijn hoofd. 'ik zou naar me luisteren, doe je het niet heb je een probleem' zegt Anna. Ik knik en ze geeft me nog een schop tegen mijn neus waardoor die begint te bloeden. Dan verlaat ze verlaat de kamer.

Ik heb hoofdpijn, hele erge hoofdpijn. Ik wil niet bij haar wonen. En zij verdient het niet om hier te wonen. Ze doet het alleen maar om zijn room. Na 10 minuten liggen gaat de deur open. Ik kijk op en zie dat Niall bezorgd in de deuropening staat. Zodra hij me ziet loopt hij gelijk naar me toe. 'wat is er gebeurt Sofie' vraagt hij. 'gestoten' lieg ik. Als ik het vertel doet ze me nog meer pijn. Niall staat weer op en pakt een doekje die hij bij mijn neus houd. 'hoofdpijn' zeg ik. 'ik zal dadelijk wel een paracetamol halen' zegt Niall. Hij overhandigd mij het doekje en loopt dan naar beneden.

Een minuut later komt hij terug met een glas water en een pilletje. Ik neem het in en samen met Niall ga ik naar beneden. Daar gaan we op de bank zitten en tv kijken. Ik zie gewoon dat Niall zo anders is als al die andere mensen. Hij is beschermend, bezorgd en gewoon heel lief. Tijdens het tv kijken voel ik dat ik moet word. Zonder dat ik het door heb val ik tegen Niall aan in slaap.

Hii deel 4
Als je een tip hebt zeg het dan
Xxx de schrijver van dit boek

i'm adopt ✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu