_6_

1.3K 37 6
                                    

p.o.v Sofie

De volgende ochtend word ik best wel laat wakker volgens mij. Het is al heel licht buiten. Ik stap uit bed en loop gelijk naar beneden. Ik ben nog heel moe en mijn ogen staan echt half open.

Zodra ik de kamer binnen loop hoor ik gegrinnik. Ik kijk de kant op waar het vanaf kwam en zie Niall zitten. 'heb je toch nog kunnen slapen' vraagt hij. Ik knik en ga bij hem zitten. Een paar minuten later komt ook Anna naar beneden. Ze kijkt me stom aan en ik kijk gelijk naar de snee. Het doet nog steeds pijn en het was niet fijn. Dat rijmde.

Met zijn 3e lopen we naar de eettafel waar Niall de tafel al heeft gedekt. Er staan zo veel lekkere dingen op. Eitjes, tosti's en allemaal van die dingen. 'bedankt Niall' zeg ik tegen hem. 'alles voor jullie' zegt hij. Ik glimlach en met zijn 3e gaan we aan tafel zitten. Ik pak een eitje en een tosti. Maar dan zit ik ook echt vol. 'zit je al vol' vraagt Niall. ik knik. 'ze is op dieet' zegt Anna.

Wat is dat? 'maar het helpt niet zo veel' zegt ze er nog achteraan. Gelijk komen de tranen weer terug omdat ik weet dat ze iets gemeens zegt. Zij durft bij Niall. Gelijk kijkt hij boos naar Anna. 'ze is dunner dan jou hoor' zegt hij boos.

Ik heb hem nog nooit boos gezien, maar nu is hij wel boos. Niall staat op en trekt me in een knuffel. 'het is goed' zegt hij zacht in mijn oor. Ik sla mijn armen om hem heen en ga verder met huilen. Hij probeert mij rustig te krijgen terwijl hij boos naar Anna kijkt.

Na een paar minuten ben ik weer rustig. Niall gaat weer goed staan en ruimt de tafel op. Anna rent gelijk van tafel en ik help Niall met de tafel. Zodra hij het ziet glimlacht hij naar mij. 'bedankt' zegt hij. Ik knik en ga verder.

Na 3 minuten is alles van de tafel af. Samen lopen we naar de woonkamer waar Anna zit. We gaan op de bank zitten en dan gaat de bel. Dat zullen die jongens wel zijn. Niall loop de kamer uit en gelijk komt Anna weer op me af. 'je weet de afspraak, als jij je er niet aan houd heb je er elke dag een snee bij' zegt ze dreigend. Ik krimp nog meer in elkaar. Anna gaat snel zitten als ze hoort dat de jongens komen.

Gelijk nadat ze zit komen er 3 jongens binnen gerend. Ik houd daar niet zo van. Ineengedoken ga ik op de bank zitten. Niall komt binnen en zodra hij mij ziet zitten geeft hij me een knuffel. 'het komt goed, ik blijf bij je' zegt hij. Ik knik en pak Niall zijn hand. 'zo Nialler, je zei dat je er 1 ging adopteren niet 2' zeg een jongen. 'doe ik ook, dit is proefweek' zegt Niall.

De jongens kijken ons gelijk aan waardoor ik nog dichter bij Niall ga staan. 'stel jullie even voor' zegt Niall. de jongens knikken en zeggen allemaal hun naam. 'Harry, Louis en Liam' zeg ik na. Alle 3 knikken ze. 'en hoe heten jullie' vraagt Harry. Ik wil iets zeggen maar dan begint Anna trots te praten. 'ik ben Anna, ik zat in het weeshuis omdat mijn ouders te rijk waren voor mij en ik ben 9 jaar' zegt Anna op een kakerige toon.

'en jij' vraagt Liam. 'ik ben Sofie, ik zat in het weeshuis omdat mijn ouders gemeen waren, ik ben 6 jaar en ik houd veel van gitaar en piano spelen' zeg ik. 'en ze kan echt goed zingen' zegt Niall. 'laat horen dan' zegt Anna gelijk. 'n-nee, ik doe het voor mezelf, niet voor andere'. Anna wil me echt kapot hebben en daar gaat ze ook zeker mee door. 'je kan het gewoon niet mietje' zegt Anna tegen mij. Weer ontstaan er tranen in mijn ogen. Waarom huil ik toch zo veel? 'Anna ga naar boven' zegt Niall boos. 'maar Niall, zij begon' zegt Anna zo onschuldig mogelijk. 'naar boven' zegt hij nog een keer.

Anna zucht en kijkt me dodelijk aan. Ik draai me om naar Niall en hoor dat ze de trap op loopt. Niall tilt me op en trekt me in een knuffel. 'ik heb gehoort dat je kan zingen' zegt Niall. Hij gaat op de bank zitten en ik op zijn schoot. 'en heb je al een keuze gemaakt' vraagt Louis. 'ja' zegt Niall. Wie zou het zijn? Ik kijk hem afwachtend aan. 'maar ik wacht nog even af, en ik ga dat nu niet zeggen want dat vind ik niet aardig voor de andere' zegt Niall.

Ik ga met mijn hoofd op zijn borst liggen. Ik ben zo moe. Niall merkt het ook. 'Sofie, ben je moe' vraagt Niall. Ik knik. 'wil je even naar bed' vraagt Niall. Gelijk knik ik mijn hoofd. Niall staat op en tilt me naar boven. Daar legt hij me in bed en dan loopt hij weer naar beneden. Ik draai me goed en val bijna in slaap. Maar dan gaat de deur open.

Heey deel 6
Als je een tip hebt ofzo zeg het dan
Xxx de schrijver van dit boek

i'm adopt ✔Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang