6

1.5K 146 22
                                    


V

isą pamoką jaučiau deginantį žvilgsnį įsmeigtą man į nugarą. Nedrįsau atsisukti ir pažvelgti tam paslaptingam vaikinui į akis. Nors žinojau, kad tai jis nenutraukia žvilgsnio nuo manęs.

Laura šią pamoka buvo įtin susikaupus ir viską nusirašinėjo nuo lentos į savo pustorį sąsiuvinį. Kas iš tiesų buvo keistą, nes dažniausiai tai aš seku pamoką ir darau mokytojo paskirtas užduotis, o ne Laura.

Tikriausiai jos tėvai ėmė ją spausti dėl mokslų, nes ji apleidžia juos ir tik mano dėka ji ištempia iki teigiamų pažymiu. Kaip Laura sako - esu moksliukė, bet tai man netrukdo. Turiu galvą ant pečių ir stengiuosi mokytis kiek galiu, kad užsitikrinčiau sau ateitį ir vietą koledže. Nors mano tėvai ir turi daug pinigų ir gali mane išleisti į brangiausius koledžus, bet aš noriu pati pasiekti to savo jėgomis, o ne tėvų pinigais.

Nenoriu būti kokia išlepinta barbė, kurią išlaiko tėvai bei vykdo visas jos užgaidas.
Aš nesu tokia ir niekada netapsiu.

Pinigai tik apdumia žmonėms akis.
Dėl jų, visi pasiryžę padaryti viską.
O tai yra bjauru.

Iš apmąstymų mane pažadino čaižiai skambantis skambutis. Krūptelėjusi užverčiau storą matematikos knygą ir susidėjusi daiktus į kuprinę, pakilau nuo kėdės.

Ir netikėtai atsitrenkiau į pro mane praeinantį Kailą.

Vaikinas staigiu judesiu sugriebė man už alkūnės taip neleisdamas nukristi, o jo pilkos akys pažvelgė į manąsias.

Tą akimirką, kai mūsų akys susitiko pasijaučiau itin nejaukiai. Jos grežte gręžė mane. Atrodė, kad pro jas mato sielą ir visas paslaptis esančias joje.

Vaikino ranka vis dar spaudė man alkūnę, tarsi neketintų paleisti. Užuodžiau nuo vaikino sklindantį keistą kvapą. Jis priminė mišką po lietaus ir mane keistai svaigino.
Tai tikriausiai Kailo kvepalai.

Tik dabar pastebėjau, koks šis vaikinas aukštas bei tvirtas.

Jo platūs pečiai ir raumeninga krūtinė aiškiai matėsi pro  marškinius, ant jo stiprių rankų iššokusios melsvos spalvos venos tik darė vaikiną patrauklesniu, o jo stotas užgožė mane. Mano pakaušis vos siekė jam smakrą ir aš pasijaučiau miniatiūrinė ir pažeidžiama.

O tokiai man tikrai nepatiko jaustis.

- Atsargiau. - išgirdus kimų vaikino balsą, mano kūnu nusirito šiurpuliukų banga.

- Aš... - kvailai sumikčiojau, ko man niekada nėra nutikę. Kas per velnias man darosi?

Kailo pilkos akys vis dar žvelgė į mane ir aš pasijaučiau tarsi skęstanti jose. Jos man priminė besiniaukiantis debesis prieš audrą.

Bet visa tai netrukus baigėsi Kailui paleidus mano alkūnę. Jis tiesiog apsisuki ir daugiau netaręs nė žodžio, išėjo iš matematikos kabineto.

- Kas per velnias čia buvo? - krūptelėjau ir atsisukau į sutrikusią Laura.

- Net nenutuokiu.

KAILAS

Greitu žingsniu išėjęs iš klasės, ranka persibraukiau sau per plaukus. Venose jaučiau pulsuojantį pykti, bet stengiausi jį žūt būt suvaldyti. Būtų negerai, jei jis prasiveržtų čia.

Ir turėjo ta mergina atsitrenkti į mane. Po galais!

Viskas kol kas einasi pagal planą. Reikia nusiraminti ir nepatraukti nereikalingo dėmesio.

Bet pasirodo jo susilaukiau.

Eidamas mokinių sausakimšu mokyklos koridoriumi, ant savęs jaučiau kiekvieno iš jų žvilgsnį. Tai buvo baimės ir nuostabos kupini žvilgsniai.

Pasukęs už kampo, lengviau atsidusau neišvydęs šiame koridoriuje nieko. Išsitraukęs iš džinsų kišenės mobilujį, surinkau reikiamą numerį ir priglaudęs prie ausies laukiau signalo.

- Viskas einasi pagal planą. - ištariau atsiremdamas į mokyklos koridoriaus sieną. - Kaip ir buvo planuota.

- Kada žengsi kitą žingsnį? - kitapus ragelio ištarė vyras.

- Tiesą sakant jau žengiau. - nusišypsojau prisimindamas minkštą merginos kūną prigludusį prie manojo. Jos kvepalų aromatas vis dar kuteno man nosį. Levandos ir šalavijas. Saldu. - Jaučiu baimę sklindančia nuo jos, bet kartu ir smalsumą.

- Merginoms, kaip ji, patinka blogi berniukai. Stenkis tokiu ir likti.

- Man nereikia stengtis, nes esu toks. Ir tu tai žinai.

- Neskubėk ir nesumauk visko. Nors menkiausia klaida gali viską nulemti bei daug tau kainuoti.

- Tai žinau geriau už tave. Kai turėsiu naujienų, susisieksiu. - ištariau nutraukdamas ryšį 

Netrukus prasidės karas, kurį aš žūt būt laimėsiu. Gyvų neliks nei vieno.

REVENGEWhere stories live. Discover now