~Hoofdstuk 48.~

3K 184 389
                                    

A/N: BELANGRIJKE A/N AAN HET EIND VAN HET HOOFDSTUK!!

'Wáárom heb je voor optie twee gekozen?' vroeg Rafaël. Hij keek me met gefronste wenkbrauwen aan en liep met me mee. Hij was blijkbaar woedend. 

Ze hadden me vrij gelaten, maar ze hadden Rafaël de taak gegeven om op mij te letten, aangezien hij een aartsengel was. Owen had ik niet meer gezien na mijn keuze, hij was verdwenen. Het was beter als we elkaar niet zouden zien voor een tijd. 

'Amara!' Ruw draaide Rafaël me om, waardoor ik voor even wankelde. 'Wat?' snauwde ik, terwijl ik mijn pols probeerde te bevrijden. 'Wat is er met je gebeurd?' vroeg hij vol ongeloof. Ging hij nou ook doen alsof ik een monster was? Was dit de manier waarop hij me bedankte?

'Wat er met mij is gebeurd? Wat is er met jou gebeurd, Rafaël? Een paar maanden geleden accepteerde je mijn keuzes, hoe ik was... Waarom wil je niet dat ik een engel word? Ik heb het voor jou gedaan, zodat we samen kunnen zijn!' knarsetandde ik. 

'Waarom ik niet wil dat je een engel wordt? Het is te riskant. Ik wil je niet nog een keer verliezen, Amara.' Hij keek me met bezorgde ogen aan en pakte mijn gezicht vast met zijn handen. 

'Aw, wat schattig. Vind je niet, Owen?' 

Het was haar.

De vieze b-

'Niet reageren,' waarschuwde Rafaël me. Waarschijnlijk merkte hij op dat ik nogal geprikkeld was door Mara. 'Kom, dan gaan we.' Hij trok me mee, maar Owen kwam voor ons staan. Zijn ogen hielden de mijne voor even vast, maar hij keek snel weer naar Rafaël. 'Ik dacht het niet.' Hij vouwde zijn armen voor zijn borst en zijn kaakspieren spanden aan.

'Aan de kant, demon.' snauwde Rafaël. Owen bleef stug staan, terwijl Rafaël langs hem heen liep en me meetrok aan mijn arm.

Owen was sneller. Hij trok me terug aan mijn andere arm, waardoor het leek alsof ze twee kleine meisjes waren die om een barbiepop vochten. Konden ze niet voor één keer ophouden?

'Laat. Haar. Los,' siste Rafaël terwijl hij aan me trok. Mara stond toe te kijken met een zure blik. En oh, als blikken konden doden, dan zou ik nu wéér in de hel zitten.

'Je weet toch dat Amara geen engel kan worden als Mara dat niet wilt? Ze moeten beiden engel worden óf ze moeten demon blijven. Je weet dat donders goed, Rafaël.' 

Was dat nou de eerste keer dat hij Rafaël bij de naam had genoemd? En wat bedoelde hij, als Mara dat niet wilt? Ik was verward. Rafaël keek me aan met een panikerende blik. Had hij wat voor me achter gehouden?

'Amara,' Owen pakte me vast en schudde me door elkaar. 'Ik zal je vertellen wat er aan de hand is, aangezien ik zie dat hij daar het nog niet heeft gedaan.' Hij knikte met zijn hoofd naar Rafaël. 'Jij en Mara zijn één, weet je nog? Dat is waarom je niet alleen een engel kan worden. Mara moet anders ook een engel worden.' 

Ik keek hem verbluft aan. 'Wat?' 

'Amara, ik wilde het echt niet voor je verbergen-' probeerde Rafaël nog, maar ik kapte hem af. 'Begin jij nu ook alles te verbergen?' Woedend draaide ik om om naar Mara.

'En je wilt zeker niet engel worden, of niet?' snauwde ik naar haar. Ze had een duivelse glimlach om haar lippen. 'Ik en engel? Nooit,' zei ze zoetjes voordat ze zich omdraaide en wegliep. 

Owen liep achter haar aan en liet Rafaël en mij alleen.

Ik had nooit gedacht dat ik iemand waar ik ooit van hield nu zo erg zou haten.

'Niet te geloven.' mompelde ik terwijl ik weg begon te lopen. 

'Amara.' Rafaël probeerde me te stoppen, maar ik liep stug verder.

'Amara!' riep hij. Hij ging voor me staan, zodat ik geen enkele kant op kon. 

'Waarom maakte je net een drama als je wist dat ik geen engel kon worden?' fluisterde ik, vechtend tegen de tranen. Ik had gewoon steun nodig. Al de dagen alleen in Italië hadden me niet goed gedaan. Ik was alleen geweest, ik kon met niemand praten. 

'Ik wilde alleen weten waarom je het had gekozen.' Hij keek me schuldig aan, terwijl ik hem aankeek zonder iets te zeggen. 

'Weet je, Rafaël, vertrouwen breek je even snel als harten. Liefde kan zo omgezet worden in haat, vriendschap in vijandschap... Ik moet bekennen dat je zojuist mijn vertrouwen én mijn hart hebt gebroken.'

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Shimmy shimmy, yeah, shimmy yah, shimmy yahh, SWALLAH- LAH LAHH~~

DIT LIEDJE SCHREEUWT GWN AIDS MAAR HET IS TEGELIJKERTIJD OOK HEEL LEUK. KILL ME 😭🔫

Dus ik had laatst oorbellen gehaald. Ik vond ze super mooi, en het past bij het verhaal denk ik ☺

Dit zijn ze, ik vind vooral het kleine diamantje aan de bovenkant mooi: (sorry voor slechte kwaliteit het is nogal donker 😂😂)

OH OH EN HET BELANGRIJKE: ik heb dus met een paar Wattpad-ers een groep aangemaakt op de app "Kik", en het is eigenlijk best wel leuk. Je blijft up-to-date wat ik doe, en het is ook sociaal...

Zeg me als je erin wilt! Je hoeft alleen de app te dowloaden (dus Kik), dan kan ik je in de groep gooien ☺

DAT WAS HET DANNN
ADIOSSS~~

xXx Jaani.

He's the Angel, I'm the Demon ✔ || #Netties2017Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu